Nibo Stone NL

Blog

Uit passie voor hout, natuursteen en keramiek

Kerst in de keuken

NATUURSTEEN TEGELS KEUKEN NIBOSTONE 8
Een keukenvloer moet aan nogal wat eisen voldoen. Veel vloeren van Nibo Stone voldoen hieraan. Lees hier waar je op moet letten wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe vloer.

La Racholle - bijzondere Bourgondische Dallen

La racholle hermes17
La Racholle is ongetwijfeld het paradepaardje uit onze collectie. Schitterende natuursteen tegels in ingetogen beige en taupe tinten die prachtig kleuren bij een landelijk interieur. Lees ook de enthousiaste reacties van de klanten die La Racholle al in hun huis hebben liggen.

Binnenkijker: Volledig gestripte villa met gerecyclede bijzondere vloer

Organic gris nibo stone 3
Na vijf jaar in Hong Kong te hebben gewoond, vonden Bregje en haar man Joost het tijd om met hun vier opgroeiende kinderen terug naar Nederland te gaan. Het huis in Helmond werd gekocht zonder dat ze een voet over de drempel hadden gezet. De villa werd volledig gestript en de verbouwing werd op afstand vanuit Hong Kong gecoördineerd. Een bijzonder verhaal.

Natuursteen in landelijke stijl

Landelijke vloer nibo Stone
Een landelijke stijl kenmerkt zich door robuuste en authentieke materialen. Hout, linnen, leer en natuurlijk ook natuursteen. Maar welke natuursteen vloer past nu het beste bij wonen in een landelijke stijl? Wij geven een aantal suggesties.

Een tegelvloer in je slaapkamer

Tegels slaapkamer houtlook Nibo Stone
Je zou er misschien niet direct aan denken, maar tegels zijn ook voor je slaapkamer een hele slimme oplossing. Het is comfortabel, praktisch en duurzaam. En in combinatie met vloerverwarming leveren slaapkamertegels ook nog eens een besparing op je energiekosten op.

Kan een houten vloer in de badkamer?

Houtlook Tegels Nibo Stone 4
Het leggen van een massief houten vloer in de badkamer is niet aan te bevelen. Hout is een natuurproduct dat zeer gevoelig is voor vochtigheid en temperatuursverschillen. En zeker in de badkamer is dit aan de orde.

Buiten is het nieuwe binnen: keramische tegels als terrastegels

Nibo Stone Keramische Terrastegels 6
We doen steeds meer in de tuin. Waar we vroeger alleen in de tuin zaten aan een eenvoudige tuinset met parasol, leven we steeds meer buiten, ook als het weer even wat minder is. Dat zien we aan de opkomst van loungesets, uitgebreide buitenkeukens en de toenemende vraag naar zwembaden en jacuzzi’s in de tuin. Ook wordt er meer aandacht besteed aan de inrichting en de bestrating van de tuin. Keramische terrastegels zijn daarin sterk in opmars.

Binnenkijker: Bourgondische Dallen in een markant nieuwbouwappartement

La Racholle Nibo Stone 1
Vlakbij het centrum van Rotterdam ligt het groene en waterrijke Park 16hoven. Hier is het unieke trapezium-vormige appartement van Erica en Laurien gebouwd. Geen drempels, een doorlopende vloer naar alle kamers, schuine buitenwanden en de vele muren maakten het leggen van de vloer zowel een uitdaging als een kunst.

Groen wonen, dé woontrend van dit moment

Groen wonen 0
Er zit een stijgende lijn in de ontwikkeling van de “groene” architectuur. We gaan snel vooruit en dat mede door de manier waarop we over groen en duurzaam zijn gaan denken. Het geitenwollensokken gehalte lijkt eindelijk plaats te maken voor hip, groen en vooral bewust leven. En wat past daar nou beter bij dan natuursteen?

De grote schoonmaak

28 maart 2020
Grote Schoonmaak Bron  Schoon Shop Nl
Door de voorzorgsmaatregelen ivm het coronavirus, zitten heel veel mensen noodgedwongen thuis. Veel van hen benutten deze tijd om in huis en in de tuin aan de slag te gaan. Wij geven je tips hoe je je natuursteen vloertegels het beste een grondige schoonmaakbeurt kunt geven.