Nibo Stone NL

Over Ons

Passie en liefde voor het vak

Nibo Stone is een modern familiebedrijf dat al ruim 90 jaar actief is in de natuursteenbranche. Binnen Nederland zijn we actief in de productie en levering van natuursteen afbouwelementen, gevels en bijzondere vloeren. Naast aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde partijen, richten we ons op de eindgebruiker die graag iets unieks in huis wil.

Magazine 5

Meer lezen over Nibo Stone?

Vraag dan hier ons gratis magazine aan. Hierin staat niet alleen de geschiedenis van Nibo Stone beschreven, maar ook een beschrijving van alles wat wij aanbieden, ondersteund door interviews met voorgaande klanten.

Direct naar
Maak kennis met ons team! Een echt familiebedrijf dat graag met je mee denkt en probeert jouw verwachtingen te overtreffen.
Wij benutten zoveel mogelijk kansen die bijdragen aan een beter milieu en aan het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij.
Onze klanten kunnen rekenen op een eerlijk kwaliteitsproduct, betrouwbare en betrokken dienstverlening met heldere afspraken.
De eerste steenhouwersactiviteiten van Nibo Stone dateren al van 1923. Met al vier generaties lang de familie Van Nieuwenborg aan kop.

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en expertise in huis om zowel de professionele opdrachtgever als de consument tijdens het gehele bouwproject te ondersteunen als het gaat om de toepassingsmogelijkheden van natuursteen. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf en als leverancier van een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten in natuursteen. Het is ons doel om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. We bieden een compleet pakket. Dat is onze kracht.

Het is onze ambitie om een toonaangevende onderneming te zijn die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde wijze natuursteen bouwelementen ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door intensief samen te werken met leveranciers, klanten, medewerkers en eindgebruikers. Innovatie staat daarbij centraal. Lees meer over ons IMVO beleid >>.

We werken met een platte en heldere organisatiestructuur. Nibo Stone wil een goede werkgever zijn die medewerkers motiveert om samen aan resultaat te werken. Onze medewerkers werken in een hecht team met elkaar om de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In ons hoofdkantoor in Venlo verzorgen we de administratie, productie en logistiek. Benieuwd naar ons team? Maak kennis met onze medewerkers >>

Centraal in Nederland, in Vianen, is onze XXL showroom gevestigd. Grote plaatsen als Gouda, Dordrecht, Amersfoort, Den Bosch en Hilversum liggen op slechts een half uur rijden van onze showroom. Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag bent u binnen drie kwartier in Vianen.

Om klanten ter plaatse te ondersteunen met adviezen, bemonstering, detaillering en het vaststellen van de maatvoeringen, hebben we een aantal accountmanagers in dienst.

Compositie  Marmer  Graublauw