Nibo Stone

Over Ons

Passie en liefde voor het steenhouwersvak

Nibo Stone is een modern familiebedrijf dat al ruim 90 jaar actief is in de natuursteenbranche. Binnen Nederland zijn we actief in de productie en levering van natuursteen afbouwelementen, gevels en bijzondere vloeren. Naast aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde partijen, richten we ons op de eindgebruiker die graag iets unieks in huis wil.

Compositie  Marmer  Graublauw

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en expertise in huis om zowel de professionele opdrachtgever als de consument tijdens het gehele bouwproject te ondersteunen als het gaat om de toepassingsmogelijkheden van natuursteen. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf en als leverancier van een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten in natuursteen. Het is ons doel om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. We bieden een compleet pakket. Dat is onze kracht.

Het is onze ambitie om een toonaangevende onderneming te zijn die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde wijze natuursteen bouwelementen ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door intensief samen te werken met leveranciers, klanten, medewerkers en eindgebruikers. Innovatie staat daarbij centraal.

We werken met een platte en heldere organisatiestructuur. Nibo Stone wil een goede werkgever zijn die medewerkers motiveert om samen aan resultaat te werken. Onze medewerkers werken in een hecht team met elkaar om de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In ons hoofdkantoor in Venlo verzorgen we de administratie, productie en logistiek. Op deze locatie in Noord-Limburg is ook onze showroom gevestigd waar zowel consumenten als professionele partijen welkom zijn. Het pand is gelegen op het industrieterrein Trade Port, vlakbij de uitvalswegen naar Roermond, Maastricht, Eindhoven en Tilburg.

Centraal in Nederland, in Vianen, is onze tweede showroom gevestigd. Grote plaatsen als Gouda, Dordrecht, Amersfoort, Den Bosch en Hilversum liggen op slechts een half uur rijden van onze showroom. Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag bent u binnen drie kwartier in Vianen.

Om klanten ter plaatse te ondersteunen met adviezen, bemonstering, detaillering en het vaststellen van de maatvoeringen, hebben we een aantal accountmanagers in dienst.