Nibo Stone NL

Over Ons

Passie en liefde voor het vak

Nibo Stone is een modern familiebedrijf dat al een eeuw actief is in de natuursteenbranche. Binnen Nederland zijn we actief in de productie en levering van natuursteen afbouwelementen, gevels en bijzondere vloeren. Naast aannemers, architecten en andere bouwgerelateerde partijen, richten we ons op de eindgebruiker die graag iets unieks in huis wil.

Magazine 5

Meer lezen over Nibo Stone?

Vraag dan hier ons gratis magazine aan. Hierin staat niet alleen de geschiedenis van Nibo Stone beschreven, maar ook een beschrijving van alles wat wij aanbieden, ondersteund door interviews met voorgaande klanten.

Direct naar
Ons team
Maak kennis met ons team! Een echt familiebedrijf dat graag met je mee denkt en probeert jouw verwachtingen te overtreffen.
Groeve Nibo Stone
Wij benutten zoveel mogelijk kansen die bijdragen aan een beter milieu en aan het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij.
IMG 9948
Onze klanten kunnen rekenen op een eerlijk kwaliteitsproduct, betrouwbare en betrokken dienstverlening met heldere afspraken.
Nibo Stone Naturstein Projekt Martinitoren 1500 900 85
De eerste steenhouwersactiviteiten van Nibo Stone dateren al van 1923. Met al vier generaties lang de familie Van Nieuwenborg aan kop.

Onze organisatie heeft de kennis, vaardigheden en expertise in huis om zowel de professionele opdrachtgever als de consument tijdens het gehele bouwproject te ondersteunen als het gaat om de toepassingsmogelijkheden van natuursteen. We onderscheiden ons als een duurzaam kennisbedrijf en als leverancier van een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten in natuursteen. Het is ons doel om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. We bieden een compleet pakket. Dat is onze kracht.

Het is onze ambitie om een toonaangevende onderneming te zijn die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde wijze natuursteen bouwelementen ontwikkelt en realiseert. Wij willen hierin excelleren door intensief samen te werken met leveranciers, klanten, medewerkers en eindgebruikers. Innovatie staat daarbij centraal. Lees meer over ons IMVO beleid >>.

We werken met een platte en heldere organisatiestructuur. Nibo Stone wil een goede werkgever zijn die medewerkers motiveert om samen aan resultaat te werken. Onze medewerkers werken in een hecht team met elkaar om de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In ons hoofdkantoor in Venlo verzorgen we de administratie, productie en logistiek. Benieuwd naar ons team? Maak kennis met onze medewerkers >>

Ons hoofdkantoor, business centrum en productie is sinds eind 2023 gevestigd in Swalmen. Nadat we in mei 2023 getroffen zijn door een grote brand, hebben we het voor elkaar gekregen om in een halfjaar het bedrijf volledig om te zetten en zelfs te verbeteren met onze nieuwe locatie.

Centraal in Nederland, in Vianen, is onze XXL showroom gevestigd. Grote plaatsen als Gouda, Dordrecht, Amersfoort, Den Bosch en Hilversum liggen op slechts een half uur rijden van onze showroom. Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Den Haag bent u binnen drie kwartier in Vianen.

Voor klanten uit het zuiden van het land en net over de grens in Duitsland, hebben we ook een showroom in Venlo. Deze is in 2023 gloednieuw gebouwd en ligt erg gunstig naast de snelweg.

Om klanten ter plaatse te ondersteunen met adviezen, bemonstering, detaillering en het vaststellen van de maatvoeringen, hebben we een aantal accountmanagers in dienst.

Compositie  Marmer  Graublauw