Nibo Stone NL

Blog

Uit passie voor natuursteen en keramiek

Castle Stone; een vloer met karakter

01 juni 2023
Castle Stone Gris
Val jij ook zo voor de landelijke stijl? Dan hebben wij een vloer die hier perfect bij aansluit! Geïnspireerd op oude kasteelruïnes, is de Castle Stone een op en top landelijke vloer. De bruingrijze vloertegel wordt geïmporteerd uit Marokko. Hier wordt de tegel op ambachtelijke wijze met de hand verouderd en doet zo zijn naam eer aan. In de maand JUNI 2023 is de Castle Stone een spotlight vloer. Daarom koop jij alleen deze maand deze droomvloer voor slechts 2/3e van de prijs, een korting van maar liefst 33%! Meer weten? Bekijk onze maandactie.

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

01 juni 2023
Lmag Kom Binnen Roermond 7
Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan je genieten van de voordelen van keramische tegels, met de warme uitstraling van een houten vloer. De Nibo Wood Baboa is onze populairste donkere houtlook tegel, omdat deze een heel natuurlijk uiterlijk heeft. De planken zijn extra lang en extra breed, maar liefst 240 x 30 cm. Zo krijg je een mooi rustig geheel. In de maand JUNI 2023 is de Castle Stone een spotlight vloer. Daarom koop jij alleen deze maand deze droomvloer voor slechts 2/3e van de prijs, een korting van maar liefst 33%.

Onze Castle Stones Collectie

La racholle hermes4
Iedereen kent wel die prachtige historische stenen vloeren uit kastelen, kloosters en kerken. Zo’n natuurstenen vloer ligt vaak al eeuwenlang en het is juist die verouderde look die de vloeren hun bijzondere authentieke uitstraling geeft. Geinspireerd door deze kasteelvloeren heeft Nibo Stone een collectie vloeren samengesteld met dezelfde rustieke charme van oude tijden. Ontdek onze Castle Stones Collection.

CLAROS: Stoere betonlooktegel

Claros grey
Betonlook is onze specialiteit. De Claros is een betonlook tegelserie met een industrieel tintje, geschikt voor vloer, wand en tuin. De serie is verkrijgbaar in 7 kleuren en 7 maten, dus voor ieder wat wils. Benieuwd? Lees dan hier verder.

Keramische wandtegels, niet alleen geschikt voor de badkamer

keramische wandtegels
Keramische wandtegels zijn bij Nibo Stone te krijgen in een breed scala aan kleuren, maten en structuren. Dus er is altijd wel een keramische wandtegel die helemaal past bij jouw smaak en wensen. Wil je meer weten over keramische wandtegels? Lees verder in deze blog.

Nieuw bij Nibo Stone: De marmerlook tegels Marmorizzato

Zwart 60x60 Marmer look tegels
Marmer look tegels zijn hot! Dat is niet zo vreemd want deze keramische tegels stralen de luxe en rijkdom uit van echt marmer, maar geven veel voordelen. Hou jij van die sjieke uitstraling van marmer? Dan is de volgende keramisch marmer look tegel misschien wel iets voor jou! De Marmorizzato serie is een collectie die vanaf nu bij Nibo Stone te verkrijgen is. Deze marmer look tegels geven jouw ruimte een elegante uitstraling, met de voordelen van keramiek.

De voordelen van een keramische tegelvloer ten opzichte van een PVC vloer

Nibo Stone luxe imperador
Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Al die vloeren lijken zo op elkaar! Welke moet ik nu kiezen? In deze blog lees je de voordelen van een keramieken vloer, ten opzichte van een PVC vloer.

Waarom de Arton één van onze meest populaire vloeren is

Asperi
Betonlook is hot. Voor op de wand, in accessoires en natuurlijk op de vloer. Onze Asperi-serie past helemaal in het plaatje en biedt veel voordelen ten opzichte van alternatieven zoals PVC vloeren of gietvloeren. Welke dit zijn, vertellen we je in deze blog.

Duurzaamheid in vloertegels

Zaire 9
Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes in de materialen die ze gebruiken in hun huis. Dan is het goed om te weten dat natuursteen en keramische tegels prima passen bij een juiste keuze. Lees in deze blog meer over de duurzaamheid en bijkomende voordelen van natuursteen en keramische tegels.

Nibo Wood Brescia: warme uitstraling van hout met alle voordelen van een keramische tegel

01 januari 2023
Nibo Wood Brescia 7
Houtlook tegels zijn al een aantal jaren heel populair. Dat snappen wij wel, want met deze vloer heb je wel de warme uitstraling van een houten vloer, maar alle gemakken van keramische tegels. Geen gedoe met vlekken, deuken of schuren, maar wel super gemakkelijk in onderhoud en schoonmaken. Een van onze houtlook tegels is de Nibo Wood Brescia. Een prachtige vloertegel in een mooie lichte rustige kleur.