Nibo Stone NL

Blog

Uit passie voor hout, natuursteen en keramiek

Ontdek de elegante Suolo tegelserie bij Nibo Stone

01110578 Suolo Grigio
Bij Nibo Stone introduceren we met trots onze nieuwste aanwinst: de Suolo tegelserie. Deze reeks is niet zomaar een toevoeging aan ons assortiment; het is keramiek in zijn meest verfijnde vorm. De Suolo-serie brengt de natuur naar binnen. Met zes aardse kleuren van wit tot walnoot biedt de serie een kleurenpallet dat elk interieur verrijkt. Ontdek de nieuwe Suolo waar kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid hand in hand gaan.

Parket en vloerverwarming: een warme combinatie

Praktijkervaring Parket en Vloerverwarming 03
Ben jij op zoek naar een nieuwe houten vloer en wil je weten wat er mogelijk is in combinatie met vloerverwarming? De parketvloeren die Nibo Stone verkoopt gaan uitstekend samen met vloerverwarming, vloerkoeling en ook met warmte-win installaties. In deze blog geven we je tips en adviezen zodat jij jarenlang plezier hebt van jouw parketvloer in combinatie met vloerverwarming.

Waarom de Arton één van onze meest populaire vloeren is

Asperi
Betonlook is hot. Voor op de wand, in accessoires en natuurlijk op de vloer. Onze Asperi-serie past helemaal in het plaatje en biedt veel voordelen ten opzichte van alternatieven zoals PVC vloeren of gietvloeren. Welke dit zijn, vertellen we je in deze blog.

De nieuwste vloerentrends van 2024

1110538 Ceppo di gre Nero 1
Ben jij benieuwd naar wat hot en trendy is in vloerenland, dan zal dit artikel je inspireren met de nieuwste vloeren die de komende jaren onze huizen nog mooier maken! Breng vooral ook een bezoek aan onze spiksplinternieuwe showroom in Venlo of onze megastore in Vianen, waar je deze nieuwste vloeren kunt bekijken. Wedden dat hier jouw droomvloer tussen zit!

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Nuvola grijs vloer
Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze Nuvola-serie. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en diverse formaten. Er is ook een variant voor buiten verkrijgbaar. De Nuvola vloeren zijn nieuw in onze collectie, maar nu al razend populair bij onze klanten.

Ammirazione; keramische tegels van Italiaanse topkwaliteit

Ammirazione Oceano 1
Graag willen we je inspireren met een nieuwe trendtegel uit onze collectie: De Ammirazione. Gespot op dé internationale beurs voor keramische tegels (Cersaie – Bologne) en nu te zien in onze showroom in Vianen. De Ammirazione is geïnspireerd op het metamorfe gesteente Kwartsiet. Deze natuursteen is in miljoenen jaren ontstaan doordat de kwartsmineralen uit zandsteen door hitte en hoge druk samensmolten tot een zeer compact en hard gesteente. Kenmerkend zijn de aders en de verschillende tinten die zich mengen op een haast glasachtige achtergrond. De Ammirazione heeft een luxe en exclusieve uitstraling die passen in een klassiek of modern interieur.

Ontdek onze Hout Collecties

14 juni 2023
Van Gogh collectie Nibo Stone 10
Bij Nibo Stone begrijpen we dat de keuze voor een houten vloer een belangrijke investering is. Daarom bieden wij drie unieke collecties aan die elk hun eigen karakter en uitstraling hebben. Of je nu op zoek bent naar een moderne en luxe sfeer, een rustieke en geleefde ambiance, of een tijdloze klassieke houten uitstraling, onze Vermeer, Mondriaan en Van Gogh collecties hebben voor ieder wat wils. Ontdek de schoonheid en kwaliteit van onze houten vloeren die zijn ontworpen om je woning te transformeren tot een stijlvolle en uitnodigende ruimte.

Een houten vloer is een duurzame keuze

Van Gogh collectie Nibo Stone 19
Vind jij duurzaamheid belangrijk bij de aanschaf van jouw nieuwe vloer? Dan zit je met een eiken vloer van Nibo Stone zeker goed. Alle houten vloeren van Nibo Stone worden duurzaam geproduceerd in Europa en ook het eikenhout dat wordt gebruikt voor onze duoplanken wordt in Europa op duurzame wijze gewonnen. Bovendien gaat een houten vloer een leven lang mee, is te hergebruiken en is biologisch goed afbreekbaar. De uitstekend isolerende eigenschappen van hout helpen mee om de energiebehoefte van een gebouw te verminderen, waardoor de behoefte aan verwarming en koeling wordt verminderd. Onze houten vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming, waarbij de temperatuur gebruikelijk zo'n 2 graden lager ligt dan bij traditionele verwarming met radiatoren.

Castle Stone; een vloer met karakter

01 juni 2023
Castle Stone Gris
Val jij ook zo voor de landelijke stijl? Dan hebben wij een vloer die hier perfect bij aansluit! Geïnspireerd op oude kasteelruïnes, is de Castle Stone een op en top landelijke vloer. De bruingrijze vloertegel wordt geïmporteerd uit Marokko. Hier wordt de tegel op ambachtelijke wijze met de hand verouderd en doet zo zijn naam eer aan.

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

01 juni 2023
Lmag Kom Binnen Roermond 7
Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan je genieten van de voordelen van keramische tegels, met de warme uitstraling van een houten vloer. De Nibo Wood Baboa is onze populairste donkere houtlook tegel, omdat deze een heel natuurlijk uiterlijk heeft. De planken zijn extra lang en extra breed, maar liefst 240 x 30 cm. Zo krijg je een mooi rustig geheel.