Nibo Stone webshop

Al sinds 1923 maken wij met veel passie en vakmanschap de meest uiteenlopende producten in natuursteen voor iedereen. Uw natuursteenproducten verdienen goed onderhoud. In onze webshop bieden wij u de beste reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten. Natuursteen vloeren kunnen gelijmd of in de cement gelegd worden. In onze webshop bestelt u eenvoudig voor natuursteen geschikte lijm of cement van de hoogste kwaliteit.

Uw bestelling wordt via DHL op het door u aangegeven adres bezorgd. Wij streven er naar dit binnen 4 werkdagen te doen. U kunt uw bestelling uiteraard ook ophalen in onze showroom in Venlo of Vianen.

Onderhoudsproducten

15,00
Dweilwas voor keramische tegels Een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor het wekelijkse onderhoud van alle keramische vloertegels binnenshuis.
Meer info
15,00
Natuursteen reiniger universeel Natuursteen reiniger universeel is geschikt voor de wekelijkse reiniging van alle natuurstenen vloeren binnenshuis.
Meer info
15,00
Natuursteen was Speciaal ontwikkeld voor het (jaarlijks) beschermen van uw natuurstenen vloer. Verhindert indringen van vuil.
Meer info
15,00
Natuursteen dweilwas Een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor de wekelijkse reiniging van alle natuurstenen vloeren binnenshuis.
Meer info
12,75
Natuursteen goudzeep Natuursteen goudzeep is een frisgeurend, geconcentreerd reinigingsmiddel voor het onderhoud van natuurstenen vloeren.
Meer info
12,75
Natuursteen goudzeep voor terrassen Natuursteen goudzeep is een frisgeurend, geconcentreerd reinigingsmiddel voor het onderhoud van natuurstenen terrassen.
Meer info
15,00
Natuursteen cementsluierverwijderaar zuurvrij Een zuurvrije krachtige reiniger voor het reinigen van cementsluiers en vuil op kalkhoudende natuursteen.
Meer info
15,00
Natuursteen strip Speciaal ontwikkeld voor de snelle en grondige verwijdering van oud en hardnekkig vuil alsmede oude was- en polymeerfilms.
Meer info
18,75
Lithofin MN Protector voor Blauwe Hardsteen Lithofin MN Protector voor blauwe hardsteen is een impregnering die het indringen van olie, vet en vuil sterk verminderd.
Meer info
23,50
HMK S242 Kleurverdiepende bescherming HMK S242 Kleurverdiepende bescherming is een water- en vuilafstotend impregneermiddel met kleurverdieping voor natuursteen.
Meer info
36,00
HMK S234 Vlekstop HMK S234 Vlekstop is een water-, vuil-, olie- en vetafwijzend impregneermiddel voor eenvoudiger onderhoud van natuursteen.
Meer info
12,50
HMK R155 Grondreiniger zuurvrij 1 liter HMK R155 Zuurvrije grondreiniger is een krachtige reiniger voor het reinigen van sterk vervuilde oppervlakken van natuursteen.
Meer info
42,50
HMK P336 Antiek-marmerbeits donker Marmerbeits op basis van oxiderende oliën voor gestraalde en getrommelde marmeren en kalkstenen vloeren.
Meer info
9,00
HMK P324 Edelzeep HMK P324 Edelzeep is een milde, neutrale reiniger voor natuursteen vloeren met speciale, natuurlijke onderhoudscomponenten.
Meer info
14,50
HMK P323 Slijtvaste zijdeglans - 1 liter - HMK P323 Slijtvaste zijdeglans is een slijtvaste coating voor natuursteen en vele andere tegels.
Meer info
14,50
HG Golvpolish HG Golvpolish biedt bescherming tegen vlekken, vervuiling, krassen en slijtage, verdiept kleur en geeft een zijdeglans en antislip effect.
Meer info
21,50
Bellinzoni marmermelk Bellinzoni marmermelk is een onderhouds- en beschermmiddel voor alle soorten marmer, graniet en travertin.
Meer info
15,75
HMK R154 Lösefix - wateroplosbaar HMK R154 Lösefix is een speciaalreiniger voor het verwijderen van impregneringen, lijm, oude waslagen.
Meer info
34,95
HMK M521 Onderhoudsset voor vensterbanken - watergedragen HMK M521 is een speciaal samengestelde set voor het reinigen, beschermen en onderhouden van natuurstenen vensterbanken.
Meer info
10,00
Bellinzoni polijstpasta Bellinzoni polijstpasta is een speciale boenwas voor marmer, graniet en kunststeen. Zowel binnen als buiten te gebruiken.
Meer info
15,00
StoneTech Keramiek onderhoud StoneTech Keramiek onderhoud is een product voor het dagelijks onderhoud van keramische vloer- en wandtegels. Verbetert de kleur en de glans en laat een vuilafstotende laag achter.
Meer info

Legmaterialen

45,50
Sopro MDM 888 Middel/Dikbedmortel Snelverhardende middelbed- en dikbedlijm voor lijmbeddikten tot 30 mm, speciaal voor het aanbrengen van natuursteen.
Meer info
65,00
Sopro FKM 600 Silver Multiflexlijm Zilvergrijze multifunctionele flexlijm met hoog kunststofaandeel en Rijnlandse tras, speciaal voor groot formaat natuursteen tegels.
Meer info
9,75
Trascement Trascement uit portlandcement en tras voor de productie van morteltypes voor binnen en buiten.
Meer info
3,00
Polypropyleenvezels Polypropyleenlvezels ter versteviging en verbetering van cementmortel.
Meer info
37,50
Permafix 1120 Floorguard 10 m2 Zelfklevend en ademend afdekvlies voor het beschermen van natuursteen vloeren tijdens het bouwproject.
Meer info
93,50
Permafix 1120 Floorguard 25 m2 Zelfklevend en ademend afdekvlies voor het beschermen van natuursteen vloeren tijdens het bouwproject.
Meer info
16,75
HMK S240 Voegvoorimpregnering HMK S240 is een voeghulpmiddel zonder oplosmiddelen. Het product vermindert sterk binnendringend voegmateriaal in natuursteen.
Meer info