Nibo Stone NL

HMK M521 Onderhoudsset voor vensterbanken - watergedragen

€ 49,50 Incl. 21% BTW
Op voorraad

HMK M521 is een speciaal samengestelde set voor het reinigen, beschermen en onderhouden van natuurstenen vensterbanken met een gepolijst of fijngezoet oppervlak. De onderhoudsset is tevens geschikt voor vensterbanken van marmercomposiet. Door de verwerking van deze producten wordt het stenen oppervlak optimaal gereinigd, beschermd en onderhouden. De onderhoudsset is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

De minimale afname in onze webshop is 2 producten. Deze set kunt u echter ook los bestellen. Neem hiervoor contact op via [email protected].


Inhoud

250 ml HMK R155 Grondreiniger - zuurvrij
250 ml HMK S232 Vlekstop - zonder oplosmiddelen
250 ml HMK P301 RSP - drie in één

Vooraf

Lees de etiketten voor de verwerking per product goed door. De verpakking is uit milieuvriendelijk materiaal samengesteld. Test het product voordat u begint op een opvallende plaats om het effect en de werktijd te bepalen.

Gebruiksaanwijzing

Het te behandelen oppervlak met HMK R155 Grondreiniger -zuurvrij grondig reinigen. De steen na de reiniging goed laten drogen (ca. 24 uur). Op de schone, droge, vet- en olievrije ondergrond HMK S232 Vlekstop - zonder oplosmiddelen met een kwast vol en gelijkmatig opbrengen en verdelen. Bij sterkzuigende oppervlakken wordt meerdere malen opbrengen aanbevolen. Als HMK S232 Vlekstop - zonder oplosmiddelen na 15 minuten niet volledig is opgenomen, het restant wegnemen met een niet-pluizende doek. De beschermende werking zal zich ontwikkelen in 24 uur.

Voor regelmatig onderhoud adviseren wij HMK P301 RSP - drie in één te gebruiken.

Het achtergebleven bestanddeel is niet schadelijk voor de gezondheid.

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe of indirecte gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen houden.

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone.
Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.