Nibo Stone NL
Xxl Tegels 5

XXL tegels

Al jarenlang worden keramische tegels steeds groter. Inmiddels is het de keramische industrie gelukt om gigantische tegels te maken met een bijna onvoorstelbare afmeting van 320 x 160 cm! Maar ook XXL tegels van bijvoorbeeld 90 x 90 cm en 120 x 120 cm worden steeds populairder. Dit komt omdat een vloer met deze tegels niet alleen heel rustig oogt, maar ook veel voordelen biedt. Nibo Stone heeft in haar showrooms veel voorbeelden liggen van XXL tegels met allerlei soorten prints in diverse kleuren.

Mock 00037website

Op zoek naar meer inspiratie?

Vraag nu gratis ons e-book over keramische tegels aan. Boordevol met informatie, tips en inspiratie over jouw droomvloer.

Xxl Tegels 7

XXL tegels zorgen voor een strakke belijning en rustige ruimte

Grootformaattegels hebben weinig voegen en zorgen met hun lange strakke lijnen voor een rustige ruimte. Er zijn vele kleuren, maten en uitstralingen verkrijgbaar. In ons assortiment hebben we zowel matte als glanzende XXL tegels in veel verschillende kleuren en diverse looks zoals betonlook en natuursteenlook. Ook keramisch parket doet mee met de XXL trend, want ook de planken worden steeds langer.

Asperi 3 G

Grote tegels van keramiek bieden veel voordelen

Als men op zoek is naar een vloer met een strakke belijningen en rustige uitstraling, wordt vaak gekozen voor een gietvloer. XXL tegels bieden echter veel voordelen. De giga-tegels hebben niet alleen een robuuste uitstraling, ze zijn ook heel sterk. Deze keramische vloertegels zijn niet krasgevoelig en niet poreus. Een vloer van keramische tegels hoeft niet geïmpregneerd te worden na het leggen. Deze keramische vloer is namelijk heel compact, waardoor vuil en vloeistoffen niet in de tegel kunnen trekken. Hierdoor zijn de tegels ook heel goed en gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen ook goed tegen agressieve stoffen en chemicaliën. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de vloer verkleurt, want de keramische tegels zijn niet gevoelig voor UV-licht, ook buiten niet.

Een mooi voorbeeld van XXL tegels is onze Asperi-serie. Deze serie is momenteel onze meest verkochte vloer in XXL-formaat tegels. Hoewel de prijs van Asperi-tegels op een soortgelijk niveau ligt als een kwalitatieve goede gietvloer, bieden deze vloertegels een flink aantal voordelen. De serie is exclusief bij Nibo Stone verkrijgbaar in 5 kleuren en iedere kleur is leverbaar in maar liefst 8 verschillende maten, die onderling te combineren zijn. Zo kun je naar hartenlust combinaties maken in je badkamer, woonkamer, keuken en zelfs buiten.

Xxl Tegels 10

XXL formaten in natuursteen

Moeder natuur beperkt de formaten van tegels in natuursteen. Toch lukt het om redelijk grote formaten te zagen uit de blokken die in de groeves worden gewonnen. Neem bijvoorbeeld onze populaire Himalaya Grey. Deze grijsgroene leisteen tegel biedt met het formaat 120 x 60 cm ook een hele tijdloze en rustige uitstraling. Familie Joosten uit Panningen vertelt in onze Binnenkijker over hun ervaringen met deze natuursteen vloer.

Xxl Tegels 4

XXL tegels zijn maatvast

Ondanks hun grote formaat, zijn XXL tegels heel maatvast. Hierdoor kunnen ze met een hele smalle voeg gelegd worden, wat de rustige uitstraling en het industriële karakter van de vloer versterkt. Wij adviseren de XXL-vloertegels te laten leggen door een vakman. Nibo Stone beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk van professionele tegelzetters. Deze ervaren vakmensen zien in één oogopslag hoe de tegels het beste over de ruimte kunnen worden verdeeld, houden rekening met een goede verdeling van de spanning op de vloer en maken een goede verdeling van de kleurnuances. Hiermee voorkom je scheurvorming en oneffenheden en heb je een vloer waar je jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

XXL-tegels bekijken in onze showrooms

In onze showrooms in Venlo en Vianen hebben wij vele voorbeelden van XXL tegels. Ze zijn gelegd op grote beloopbare oppervlaktes zodat je een goed beeld krijgt van hoe de vloer er in zijn geheel uit ziet. Je bent van harte welkom in onze showroom, ook zonder afspraak. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomvloer. Wil je er zeker van zijn dat de verkoopadviseur alle tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou schikt? Maak dan een afspraak.

Paul 320 260

Advies nodig?

Paul helpt je graag op weg. Maak een afspraak en bezoek een van onze showrooms.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Binnenkijker: Modern jaren-70 huis in Panningen

Neem een kijkje in dit prachtige huis en doe inspiratie op voor een natuursteen vloer van Nibo Stone bij je thuis. Nibo…
05 december 2015

Blog

Waarom de Asperi onze meest populaire vloer is

Betonlook is hot. Voor op de wand, in accessoires en natuurlijk op de vloer. Onze Asperi-serie past helemaal in het…
26 mei 2020

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
01 december 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
N. Gielen
Mooie showroom, waar de tegels op een groter oppevlak te bezichtigen zijn.
★★★★★ ★★★★★
Bert
Mooi keramisch parket geleverd, ook kleine nalevering zeer snel geleverd