Nibo Stone NL

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze Nuvola-serie. De Nuvola vloeren zijn razend populair bij onze klanten. Dat is ook niet zo vreemd vinden wij, want deze serie met kalksteenlook heeft veel in zijn mars. Het is een allemansvriend die met zijn 5 verschillende warme kleurtinten en 9 verschillende formaten past bij iedere woonstijl. De serie is geschikt voor vloer en wand in iedere ruimte en er is ook een variant voor buiten. De tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en kennen een lange levensduur. De tegels zijn geproduceerd in Italië met veel respect voor de natuur. De tegel is dus niet alleen duurzaam omdat hij lang mee gaat maar ook omdat hij met aandacht voor het milieu is gemaakt.

Nuvola grijs vloer

Warm kleurenpallet

De 5 kleuren zijn stuk voor stuk zachte warme tinten variërend van licht naar wat donkerder. Roomwit, ivoor, beigegoud, warmgrijs en taupe, dus er is altijd wel een kleur die matcht bij jouw interieur. Vooral de zachte beige kleuren zijn weer helemaal terug van weggeweest en worden ook vaak doorgevoerd met zandtinten op de muur.

Nuvola goud vloer

Kalksteen lookalike met subtiele kleurschakeringen

De Nuvola heeft het uiterlijk van een kalksteen, inclusief het gewolkte karakter en kleine fossielen. De schakeringen in de tegels zijn subtiel gehouden, zodat de rustige uitstraling van de vloer niet verloren gaat. De Nuvola-serie sluit naadloos aan op de huidige nieuwste trends, maar heeft tegelijkertijd een tijdloos karakter dat niet snel zal gaan vervelen.

Daarom koop je bij Nibo Stone
  • Grote beloopbare voorbeeldvloeren in onze XXL-showrooms. Zo zie je pas echt goed hoe de vloer eruit ziet.
  • Alles onder 1 dak. We regelen ook de contacten voor het leggen en de vloerverwarming voor je.
  • Geen aanbetaling, je betaalt pas bij levering de prijs die je nu afspreekt.
  • Geen opslagkosten, ook al heb je de vloer pas over 6 maanden nodig.
  • Gegarandeerde levering, je vloer wordt direct voor jou gereserveerd in ons magazijn.
Nuvola ivoor badkamer

De Nuvola voelt zich thuis in alle ruimtes

Vanwege haar goede eigenschappen, voelt de Nuvola zich in alle ruimtes thuis. De tegels zijn waterafstotend, vervormen niet, zijn antislip en staan niet alleen schitterend in je woonkamer maar zullen ook zeker prachtig staan in je badkamer als vloertegel. Je steelt helemaal de show als je dezelfde tegels ook tegen de wand plakt. In hetzelfde formaat of juist in een bijpassend formaat.

Er is ook een variant voor buiten beschikbaar. Deze tegel is 2 cm dik en is nog wat stroever dan de tegel van binnen. Zo kun je de vloer van je woonkamer door laten lopen in je terras. Hoe mooi is dat!

Nuvola outdoor

Voor ieder interieur

Het mooie van de Nuvola is dat het eigenlijk een allemansvriend is. De serie wordt geliefd door mensen met een uitgesproken minimalistische stijl, die vaker kiezen voor de grijze, witte of taupe kleurige variant. Wanneer je de beige of ivoorkleurige variant combineert met hout en rustige tinten, voelt de Nuvola zich ook helemaal op zijn plek in een landelijke woonstijl. Gaat jou voorkeur uit naar een klassieke stijl? Ook dan zit je met de Nuvola goed. Kies voor de beigegoude kleur voor een extra luxe uitstraling of de taupekleur wanneer je gaat voor een warme wat donkerdere sfeer.

Nuvola wit vloer

Eindeloos combineren met verschillende formaten

De Nuvola-serie biedt eindeloos veel formaten om mee te combineren; van smalle stroken van 9,7 x 60 cm tot megagrote platen van 1,20 x 2,78 meter. In onze showrooms hebben we 120 x 120 cm op grote beloopbare oppervlaktes tentoongesteld liggen zodat je een goed beeld krijgt van de mooie schakeringen. De meeste tegels zijn 1 cm dik, alleen de grote platen zijn 6 mm dik.

Nuvola avan bovenaf

Met aandacht voor het milieu

De Nuvola is geproduceerd in een Italiaanse fabriek met veel respect voor de natuur. Zo recyclen zij 100% van hun grondstoffen en hergebruiken zij 100% van het proceswater. Zij wekken zelf 84% van hun energie op, scheiden 98% van hun afval en gebruiken alleen pallets van verantwoord hout. Deze leverancier heeft diverse proces- en productcertificaten op het gebied van milieu en gezondheid op haar naam staan.

Nuvola grijs wk

Praktisch in onderhoud

Het oppervlak van de Nuvola is mat. Dat is niet alleen esthetisch erg mooi, het is ook nog eens heel praktisch, want je ziet er haast niks op. En omdat deze vloer geen water opneemt (< 0,1%), blijven vlekken op de oppervlakte liggen en poets je die er zo weer van af. Bovendien zijn de tegels zo hard, dat krassen geen kans krijgen. Een vloer om jarenlang onbezorgd op te kunnen leven.

SHOWROOM VIANEN 1500 900 11

Nuvola kopen in onze showrooms

De Nuvola ligt in onze showrooms in Vianen en Venlo op grote beloopbare oppervlakken zodat je een goed beeld krijgt van de mooie nuances in de vloer. Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs zodat hij de verschillende mogelijkheden van deze vloer met je kan bespreken. Het is handig om alvast een plattegrond van je woning en eventueel wat kleurstalen of een moodboard mee te nemen zodat je meteen kunt bekijken welke Nuvola-kleur het beste bij jou past!

Marcel 320 260 nieuw

Nieuwsgierig geworden?

Marcel laat je graag de Nuvola in verschillende kleuren en formaten zien en denkt graag me je mee over Nuvola in jouw huis.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Dit zijn de vloerentrends in 2023

Net als ieder jaar, vertellen we je ook nu graag wat de nieuwste woontrends zijn voor 2023 en welke vloeren daar…
29 november 2022

Blog

De 5 meest populaire tegelvloeren van Nibo Stone

Bij Nibo Stone hebben we een heel uitgebreid assortiment keramische en natuursteen vloeren. Toch zijn er altijd een…
21 juni 2022

Blog

Floorfriendly, voor vloervriendelijke stoelpootdoppen en -wielen

Als je net je vloer hebt gelegd, ben je er natuurlijk heel zuinig op. Je wilt je vloer zo lang mogelijk als nieuw…
03 september 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
prettige ervaring, deskundig personeel