Nibo Stone NL
A description of the image.

Natuursteen toepassingen

Natuursteen kan overal!

Al eeuwenlang zijn er vele natuursteen toepassingen te noemen. Natuursteen is een duurzaam en tijdloos materiaal dat in principe kan worden toegepast in iedere ruimte en op iedere ondergrond. Het is zelfs mogelijk om natuursteen op een houten ondervloer te leggen of op een laag oude tegels. Ook kan een natuursteen vloer, met een speciale geluiddempende ondervloer, zwevend worden gelegd in een appartement. Verschillende soorten zijn ook geschikt voor natuursteen toepassingen buiten.

Mock 00016 800 600

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu gratis ons e-book over natuursteen vloeren aan. Boordevol informatie, tips en inspiratie.

Direct naar
Himalgrey
Kies voor natuursteen in je woonkamer, keuken of hal? Of ga jij voor een luxe badkamer in natuursteen of een praktische slaapkamervloer?
Nibo Stone Natuursteen Terrastegels 3 1500 900 85
Natuursteen wordt in miljoenen jaren door de natuur gevormd. Misschien dat natuursteen tegels buiten daarom zo goed passen in de tuin.
Aurelia
Natuursteen tegels voor de keuken is een perfecte keuze wanneer je een duurzame hygiënische vloer met een natuurlijke uitstraling zoekt.
Marmer  Nibo  Stone 13
Een natuursteen badkamer geeft direct een luxe uitstraling. Nibo Stone heeft mooie soorten natuursteen die daar perfect op aansluiten.

Natuursteen toepassingen binnen

Het gebruik van de ruimte bepaalt doorgaans welke natuursteensoort daar het beste is. Kies je voor natuursteen tegels binnen, kijk dan dus goed naar de ruimte waar je natuursteen wilt toepassen en kijk ook naar het gebruik van die ruimte. In principe kunnen alle natuursteen tegels in de woonkamer, maar bijvoorbeeld een entree vraagt om een harde en slijtvaste tegel waar vuil en zand weinig vat op hebben. Kies je voor natuursteen badkamer, dan wil je liever een vloer waar je niet op uitglijdt. Heb jij de luxe van een eigen spa, dan ga jij waarschijnlijk ook voor natuursteen tegels in je wellness. Ook dan wil je graag tegels met een stroef oppervlak. Vlekken op je natuursteen tegels in je keuken wil je snel kunnen verwijderen en de trap moet moeiteloos duizenden voetstappen trotseren.Wist je trouwens dat natuursteen tegels op je slaapkamer ook prima kan? Zeker in combinatie met vloerverwarming is dat heerlijk aan je blote voeten. Zo zie je maar, welke van de natuursteen toepassingen voor binnen je ook kiest, er is voor ieder wat wils.

Veranda Natuursteen Vloer 6

Natuursteen tegels buiten

Ook voor buiten zijn vele natuursteen toepassingen te bedenken. Natuurlijk zijn er natuursteen terrastegels. Maar we zien ook natuursteen toepassingen in gevelbekleding, muurafdekkers en trappen. Natuursteen wordt in miljoenen jaren door de natuur gevormd. Misschien dat natuursteen tegels buiten daarom zo goed passen in de tuin. Natuursteen tuintegels zijn er in vele soorten. Zo is grijze hardsteen al jarenlang razend populair. Maar ook basalt, graniet of de warmere kleuren van kwartszandsteen zie je veel in natuursteen toepassingen voor buiten. Zoek je natuursteen tegels voor onder de overkapping, dan kun je nog meer soorten toepassen. Hier zijn de tegels minder onderhevig aan bijvoorbeeld zure regen en zullen minder snel verkleuren naar de oorspronkelijke kleur.

Vloeren Vianen 1500 900 85

Natuursteen toepassingen in de showroom van Nibo Stone

Natuursteen vloertegels vind je in alle soorten, maten en bewerkingen bij Nibo Stone. Deze kan je bekijken in een van onze showrooms. Of je nu natuursteen tegels zoekt voor een klassiek, landelijk of modern interieur, wij hebben zeker een vloer die bij je past. Alle tegels zijn gelegd op grote beloopbare oppervlakten zodat je een goed beeld krijgt van het levendige en natuurlijke karakter van deze vloeren. Onze verkoopadviseur staat voor je klaar om samen met jou te bekijken welke natuursteen toepassingen jij in je huis wilt en welke soorten daarbij het beste passen. Maak wel even een afspraak, dan weet je zeker dat hij tijd voor je heeft op een tijdstip dat jou het beste schikt.

Tommie Nibo Stone bewerkt

Natuursteen in onze showroom bekijken?

Tommie laat je graag mooie vloeren zien en geeft je graag een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Castle Stone; een vloer met karakter

Val jij ook zo voor de landelijke stijl? Dan hebben wij een vloer die hier perfect bij aansluit! Geïnspireerd op oude…
01 juni 2023

Blog

Duurzaamheid in vloertegels

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes in de materialen die ze…
14 januari 2023

Blog

Dit zijn de vloerentrends in 2023

Net als ieder jaar, vertellen we je ook nu graag wat de nieuwste woontrends zijn voor 2023 en welke vloeren daar…
29 november 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 277 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Franssen
Goede service en correcte levering. Vloer is super mooi. Foto's volgen nog.
★★★★★ ★★★★★
Jacques Kuyf
kundig advies, betrokken dienstverlening!
★★★★★ ★★★★★
-
prima service en gastvrij
Algemeen
Kantoor
Postadres

Reubenberg 25
6071 PS Swalmen

Openingstijden
Ma - vrij
8.30 - 17.00
Wk 31-32-33
gesloten
Showroom Vianen
De Limiet 3r-3s
4131 NR Vianen
Openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
11:30 - 16:00

13 & 14 juli ivm 60-jarig jubileum gesloten

Showroom Venlo
Floralaan 1
5928 RD Venlo
Openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00

13 juli ivm 60-jarig jubileum gesloten

In augstus di-vrij: 10:00-17:00u, za: 10:00-16:00u