Nibo Stone NL
Noir Orel 1500 1500 999 85

Natuursteen toepassingen

Natuursteen kan overal!

Al eeuwenlang zijn er vele natuursteen toepassingen te noemen. Natuursteen is een duurzaam en tijdloos materiaal dat in principe kan worden toegepast in iedere ruimte en op iedere ondergrond. Het is zelfs mogelijk om natuursteen op een houten ondervloer te leggen of op een laag oude tegels. Ook kan een natuursteen vloer, met een speciale geluiddempende ondervloer, zwevend worden gelegd in een appartement. Verschillende soorten zijn ook geschikt voor natuursteen toepassingen buiten.

Mock 00016 800 600

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu gratis ons e-book over natuursteen vloeren aan. Boordevol informatie, tips en inspiratie.

Direct naar
Kies voor natuursteen in je woonkamer, keuken of hal? Of ga jij voor een luxe badkamer in natuursteen of een praktische slaapkamervloer?
Natuursteen wordt in miljoenen jaren door de natuur gevormd. Misschien dat natuursteen tegels buiten daarom zo goed passen in de tuin.
Natuursteen tegels voor de keuken is een perfecte keuze wanneer je een duurzame hygiënische vloer met een natuurlijke uitstraling zoekt.
Een natuursteen badkamer geeft direct een luxe uitstraling. Nibo Stone heeft mooie soorten natuursteen die daar perfect op aansluiten.

Natuursteen toepassingen binnen

Het gebruik van de ruimte bepaalt doorgaans welke natuursteensoort daar het beste is. Kies je voor natuursteen tegels binnen, kijk dan dus goed naar de ruimte waar je natuursteen wilt toepassen en kijk ook naar het gebruik van die ruimte. In principe kunnen alle natuursteen tegels in de woonkamer, maar bijvoorbeeld een entree vraagt om een harde en slijtvaste tegel waar vuil en zand weinig vat op hebben. Kies je voor natuursteen badkamer, dan wil je liever een vloer waar je niet op uitglijdt. Heb jij de luxe van een eigen spa, dan ga jij waarschijnlijk ook voor natuursteen tegels in je wellness. Ook dan wil je graag tegels met een stroef oppervlak. Vlekken op je natuursteen tegels in je keuken wil je snel kunnen verwijderen en de trap moet moeiteloos duizenden voetstappen trotseren.Wist je trouwens dat natuursteen tegels op je slaapkamer ook prima kan? Zeker in combinatie met vloerverwarming is dat heerlijk aan je blote voeten. Zo zie je maar, welke van de natuursteen toepassingen voor binnen je ook kiest, er is voor ieder wat wils.

Veranda Natuursteen Vloer 6

Natuursteen tegels buiten

Ook voor buiten zijn vele natuursteen toepassingen te bedenken. Natuurlijk zijn er natuursteen terrastegels. Maar we zien ook natuursteen toepassingen in gevelbekleding, muurafdekkers en trappen. Natuursteen wordt in miljoenen jaren door de natuur gevormd. Misschien dat natuursteen tegels buiten daarom zo goed passen in de tuin. Natuursteen tuintegels zijn er in vele soorten. Zo is grijze hardsteen al jarenlang razend populair. Maar ook basalt, graniet of de warmere kleuren van kwartszandsteen zie je veel in natuursteen toepassingen voor buiten. Zoek je natuursteen tegels voor onder de overkapping, dan kun je nog meer soorten toepassen. Hier zijn de tegels minder onderhevig aan bijvoorbeeld zure regen en zullen minder snel verkleuren naar de oorspronkelijke kleur.

Vloeren Vianen 1500 900 85

Natuursteen toepassingen in de showrooms van Nibo Stone

Natuursteen vloertegels vind je in alle soorten, maten en bewerkingen bij Nibo Stone in Vianen en Venlo. Of je nu natuursteen tegels zoekt voor een klassiek, landelijk of modern interieur, wij hebben zeker een vloer die bij je past. Alle tegels zijn gelegd op grote beloopbare oppervlakten zodat je een goed beeld krijgt van het levendige en natuurlijke karakter van deze vloeren. Onze verkoopadviseur staat voor je klaar om samen met jou te bekijken welke natuursteen toepassingen jij in je huis wilt en welke soorten daarbij het beste passen. Maak wel even een afspraak, dan weet je zeker dat hij tijd voor je heeft op een tijdstip dat jou het beste schikt.

Marcel 320 260 nieuw

Natuursteen in onze showroom bekijken?

Marcel laat je graag mooie vloeren zien en geef u graag een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Een tegelvloer in je slaapkamer

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar tegels zijn ook voor je slaapkamer een hele slimme oplossing. Het is…
29 september 2020

Blog

Kerst in de keuken

Een keukenvloer moet aan nogal wat eisen voldoen. Veel vloeren van Nibo Stone voldoen hieraan. Lees hier waar je op…
07 december 2021

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 maart 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Yvonne van den Berg
Een hele goede ervaring, Bezoek, een heel fijn persoon die de vloer gelegd heeft en de nazorg. Onze complimenten.