Nibo Stone NL
A description of the image.

Mondriaan Collectie

Luxe | Strak | Topkwaliteit

Piet Mondriaan schilderde in de 20e eeuw abstracte en moderne schilderijen. Zijn schilderijen kenmerkte zich door het gebruik van strakke lijnen en primaire kleuren. En dat typeert ook de Mondriaan Collectie. Een collectie vloeren die door de houtsortering en strakke oppervlaktebehandeling een moderne uitstraling heeft. Het is het crème de la crème onder de houten vloeren uit onze collecties. Alleen de beste selecties Europees eikenhout komen in aanmerking. Het 4 mm massieve eikenhout wordt verlijmd op een drager van topkwaliteit berken multiplex, eveneens uit Europa afkomstig. De vloerdelen worden in Nederland duurzaam geproduceerd volgens een productieproces dat aan strenge controle-eisen moet voldoen. De vloeren zijn behandeld met een uv gedroogde of een luchtgedroogde olie die de vloer een slijtvaste afwerking geeft die gemakkelijk te onderhouden is. De vloerdelen hebben een warmteweerstand van 0,098 m2 K/W en dat is ideaal in combinatie met vloerverwarming. Er is een korte opwarmtijd en dit lamelparket kan de warmte heel goed geleiden. Heel aangenaam aan je voeten!

Mock up hout 2

Meer inspiratie nodig?

Lees ons gratis e-book over houten vloeren. Boordevol met inspirerende foto's, informatie en tips over onze collecties houten vloeren.

Direct naar
1
Wat is parketvloer? Lees hier meer over wat voor soort vloeren Nibo Stone verkoopt.
Easywarm33
Vloerverwarming gaat juist heel goed met houten vloeren! Het is ook nog eens duurzaam.
Vermeer Collectie header
Benieuwd naar onze andere collecties? De Vermeer Collectie bestaat uit betaalbare vloeren van topkwaliteit!
Van Gogh Collectie header
Benieuwd naar onze andere collecties? De Van Gogh Collectie gebruikt de scheuren en kleuren uit de echte natuur.
Mondriaan compilatie geschuurd

Geschuurde delen als basis voor jouw interieur

Binnen de Mondriaan Collectie vallen eiken vloeren in verschillende afwerkingen. Er zijn geschuurde vloerdelen in egale natuurtinten en 3D finishing , perfect voor ieder interieur. De geschuurde vloerdelen zijn standaard verkrijgbaar in planken van 18, 22 en 24 cm breedte. Ook zijn deze geschuurde planken verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.

Mondriaan compilatie geschaafd

Geschaafde vloer voor een moderne en strakke uitstraling

Wil je een strakkere uitstraling, dan kun je ook kiezen voor de geschaafde collectie vloeren. Door de oppervlaktebehandeling heeft deze collectie houten vloeren een strakkere en moderne uitstraling dan de geschuurde delen. Ook deze delen zijn verkrijgbaar in 18, 22 en 24 cm brede planken en in visgraat (diverse afmetingen) en Hongaarse punt.

Mondriaan compilatie Nature

Ambacht herleeft

Ga je juist voor een authentieke uitstraling. Kies dan binnen de Mondriaan selectie voor de handgeschraapte afwerking. Ambacht herleeft in deze collectie en past zowel in een modern als een klassiek interieur. Deze handgeschraapte vloeren zijn verkrijgbaar in planken van 19 en 22 cm breed.

Mondriaan compilatie Forest

Stoer en verweerd

Wil je helemaal iets bijzonders dan kun je kiezen voor een vloer die door een uniek procede de planken een stoer en verweerd uiterlijk geeft. De vloer afgewerkt in trendy bijzondere kleuren, die tot stand komen door het manipuleren van het eikenhout, zoals het roken van het hout. De aanwezige open noesten zijn gestopt met een donkere kleur, dat de authentiteit van deze vloer benadrukt. Deze bijzondere vloerdelen zijn verkrijgbaar in planken van 22 cm en een visgraat van 70x14 cm.

Mondriaan 5

Dunner hout voor een kleinere ecologische footprint

Voor degene waarbij naast kwaliteit ook de ecologische footprint extra belangrijk is, is er ook een eco-collectie. De vloerdelen zijn wel van de hoogwaardige kwaliteit, maar zijn gemaakt van dunnere delen. De drager is 9 mm dik en de toplaag is 3 mm dik.

Ga jij voor een strakke moderne uitstraling of voor een stoer verweerd uiterlijk? Binnen de Mondriaan collectie vind jij altijd jouw vloer die helemaal aansluit op jouw wensen. Dankzij de rijke uitstraling en hoogwaardige kwaliteit geven de vloeren uit de Mondriaan collectie een gevoel van elegantie en stijl aan iedere ruimte. Als je op zoek bent naar een vloer die luxe uitstraalt, dan zal de Mondriaan collectie zeker indruk maken.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Ontdek onze Hout Collecties

Bij Nibo Stone begrijpen we dat de keuze voor een houten vloer een belangrijke investering is. Daarom bieden wij drie…
14 juni 2023

Blog

Een houten vloer is een duurzame keuze

Vind jij duurzaamheid belangrijk bij de aanschaf van jouw nieuwe vloer? Dan zit je met een eiken vloer van Nibo Stone…
10 juni 2023

Blog

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan…
01 juni 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Hartog
Een professioneel bedrijf met verstand van zaken en zeker niet te duur!!
★★★★★ ★★★★★
Jan
geweldig mooie collectie. goede service. stipt nagekomen belofte
★★★★★ ★★★★★
vd bos
vlotte verkoop een keer kijken was voldoende