Nibo Stone NL
A description of the image.

Marmerlook tegels

Keramische tegels die de sfeer van marmer nabootsen

Marmerlook tegels zijn keramische tegels die de sfeer van echt marmer nabootsen. Ze worden vaak gebruikt als vloer- en wandbekleding vanwege hun luxe en tijdloze uitstraling. Marmerlook tegels bieden veel voordelen ten opzichte van echt marmer, zoals kostenbesparing, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Mock 00037website

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu gratis ons e-book over keramische tegels aan. Boordevol met informatie, tips en inspiratie over jouw droomvloer.

Direct naar
Arton nr 8 outdoor
Keramische tegels met de sfeer van gegoten beton
Nibo Stone keramisch parket woonkamer 1
Keramische tegels die er net uitzien als een houten vloer
Xxl Tegels 5
Keramische tegels in heel grote formaten
Nibo wood
Een overzicht van allerlei verschillende soorten keramische tegels
Zwart 60x60 Marmer look tegels

Tegels voor een luxe marmerlook

Marmerlook tegels passen niet zomaar bij elk interieur. De luxe uitstraling die marmerimitatie tegels geven gaan vooral goed samen met een klassiek interieur, vanwege hun tijdloze en elegante sfeer. Voornamelijk worden marmerlook tegels gebruikt als badkamer tegels, omdat hun gepolijste, spiegelende oppervlak goed samengaat met witte en schone ruimtes. Marmerlook tegels kunnen echter ook goed gebruikt worden als een vleugje luxe in een minimalistische ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een modern interieur dat marmerlook tegels gebruikt als een keukenblad of als accentmuur in de woonkamer.

Goud 1 marmer look tegel

Wandtegels en XXL tegels

Marmerlook tegels worden veel gebruikt als wandtegel. Dit is heel begrijpelijk: de luxe uitstraling van de tegel zorgt ervoor dat je er liever naar wilt kijken dan eroverheen lopen. De marmerlook tegels van Nibo Stone zijn ook in XXL tegel formaten te krijgen, waardoor er nauwelijks voegen op de wand te zien zijn. Zo oogt je ruimte groot en zijn de muren ook gemakkelijk schoon te houden. Keramische tegels zijn namelijk non-poreus, waardoor vocht en vlekken niet de tegel in trekken.

zilver 2 60x120 marmer look tegel

Waarom geen echt marmer, maar wel marmerlook tegels?

Waarom zou je voor marmerlook tegels gaan in plaats van echt marmer? Marmer is een natuursteen, dat wordt gevormd door kalksteen dat heel lang onder druk staat. Omdat het een natuursteen is, is het niet zo heet gebakken als keramiek, waardoor het niet even hard is. Dit zorgt ervoor dat marmer gevoeliger is voor slijtage, zoals krassen, scheuren of vlekken. Daarnaast is echt marmer een stuk duurder dan zijn keramische imitatie, omdat marmer uit groeves wordt gehaald, in plaats van door de mens gecreëerd.

Ebook keramische tegels

Meer weten over keramische tegels?

Vraag nu gratis ons e-book over keramische tegels aan. Boordevol met informatie, tips en inspiratie over jouw droomvloer.

zilver 1 60x120 marmer look tegel

Marmorizzato van Nibo Stone

De marmerlook tegels van Nibo Stone vormen samen de Marmorizatto collectie. Deze marmerlook tegels zijn in verschillende kleuren en diverse formaten te krijgen. Deze collectie loopt van wit tot zwart, van 30 x 60 tot wel 120 x 278 cm. Over XXL tegels gesproken! Zo kun je eindeloos combineren en de tegels voor verschillende ruimtes gebruiken. Bij Nibo Stone zijn de marmerlook tegels gepolijst, waardoor je die mooie hoogglans zult zien. Ga jij liever voor de matte uitvoering? Ook dat is in veel gevallen mogelijk.

DSC03580

Benieuwd? Kom langs!

Wil je meer weten over marmerlook tegels, de Marmorizzato serie of keramische tegels in het algemeen? Naast dan je ons e-book kunt bekijken, kan je gemakkelijk een bezoek brengen aan onze showroom! Hier kun je onze marmerlook tegels op een mooi groot oppervlak bekijken in combinatie met andere tegels en interieurs, zodat je goed het verschil kunt zien en ervaren.

Maurice 320 260

Advies nodig?

Wil je goed begeleid worden tijdens het uitkiezen van je nieuwe vloer? Maak dan volledig gratis een afspraak met Maurice of een van onze andere verkoopadviseurs. Dan weet je zeker dat zij al jou vragen kunnen beantwoorden wanneer jij op bezoek komt.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Nieuw bij Nibo Stone: De marmerlook tegels Marmorizzato

Marmer look tegels zijn hot! Dat is niet zo vreemd want deze keramische tegels stralen de luxe en rijkdom uit van echt…
16 maart 2023

Blog

Keramische wandtegels, niet alleen geschikt voor de badkamer

Keramische wandtegels zijn bij Nibo Stone te krijgen in een breed scala aan kleuren, maten en structuren. Dus er is…
21 maart 2023

Blog

Dit zijn de vloerentrends in 2023

Net als ieder jaar, vertellen we je ook nu graag wat de nieuwste woontrends zijn voor 2023 en welke vloeren daar…
29 november 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Wdr
Prima levering, mooi product
★★★★★ ★★★★★
Van der Werff-de Rooij
Goede voorlichting, levering en zeer tevreden met het resultaat!