Nibo Stone NL
A description of the image.

Vermeer Collectie

Tijdloos | Klassiek | Duurzaam

Johannes Vermeer schilderde in de Gouden Eeuw ingetogen en bescheiden schilderijen. Hij gebruikte verf van hoge kwaliteit, maar schilderde vooral het werkende volk. Deze down-to-earth mentaliteit kenmerkt de Vermeer Collectie, waarbij rustiek eiken van topkwaliteit de basis vormt. De innovatieve afwerking van zowel de oppervlaktebewerking als de toegepaste oliën, beitsen en lakken maakt deze serie uniek.

Mock up hout 2

Meer inspiratie nodig?

Lees ons gratis e-book over houten vloeren. Boordevol met inspirerende foto's, informatie en tips over onze collecties houten vloeren.

Direct naar
1
Wat is parketvloer? Lees hier meer over wat voor soort vloeren Nibo Stone verkoopt.
Easywarm33
Vloerverwarming gaat juist heel goed met houten vloeren! Het is ook nog eens duurzaam.
Mondriaan Collectie header
Benieuwd naar onze andere collecties? De Mondriaan collectie is de crème de la crème van houten vloeren.
Van Gogh Collectie header
Benieuwd naar onze andere collecties? De Van Gogh Collectie gebruikt de scheuren en kleuren uit de echte natuur.
Vermeer onbekend 3

Uitgebreid kleurenpallet

De Vermeer collectie is een bijzondere collectie, waarbij combinaties van verschillende oppervlaktebewerkingen, roken, beitsen en oliën steeds een unieke vloer creëeren. Kleuren als Boter, Turf en Braam behoren niet alleen meer tot het palet van Vermeer, maar vormen samen een uitgebreide kleurkaart voor jouw perfecte vloer. Er zijn zowel lichte als donkere kleuren verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils.

Vermeer onbekend 6

Down-to-earth prijzen

Bij een down-to-earth collectie behoren natuurlijk ook down-to-earth prijzen. Hoewel de Vermeer Collectie een unieke collectie is, zijn de prijzen betaalbaar gebleven en koop je bij ons al een echte Vermeer vanaf € 85,00 per m2. De prijs is afhankelijk van het formaat en de afwerking. De planken zijn verkrijgbaar in breedtes van 18, 22 en 26 cm en uiteraard ook in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.

Vermeer onbekend 7

Laat je Vermeer vloer leggen door een professional

Wil je de Vermeer vloer helemaal tot zijn recht laten komen, dan adviseren wij je om deze vloer te laten leggen door een van de professionals uit het netwerk van Nibo Stone. Dan weet je zeker dat jouw vloer precies wordt zoals jij voor ogen heb. Wanneer je hebt gekozen voor een houten vloer uit de collectie van Nibo Stone, dan ben je gegarandeerd van een persoonlijke begeleiding tot nadat de vloer gelegd is.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Ontdek onze Hout Collecties

Bij Nibo Stone begrijpen we dat de keuze voor een houten vloer een belangrijke investering is. Daarom bieden wij drie…
14 juni 2023

Blog

Een houten vloer is een duurzame keuze

Vind jij duurzaamheid belangrijk bij de aanschaf van jouw nieuwe vloer? Dan zit je met een eiken vloer van Nibo Stone…
10 juni 2023

Blog

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan…
01 juni 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Harkema
Na een vriendelijk ontvangst in Vianen de vloer gevonden Duidelijke offerte gekregen en gelijk besloten Nibostone stone heeft alles geregeld vloerverwarming,tegelzetter Wij zijn heel blij met het eindresultaat
★★★★★ ★★★★★
Riet 9
2 jaar geleden vielen we voor de Organic Gris vloer .Eigenlijk hebben wij een huis rond deze vloer laten bouwen. Hij is prachtig ook al hebben we hem nog niet laten schoonmaken en impregneren. Los van enkele logistieke zaken aangaande het leggen van de vloer, zijn wij zeer te spreken over de samenwerking met Pascal Zwind. En zullen wij genieten van de vloer.