Nibo Stone NL

Ontdek onze Hout Collecties

14 juni 2023
Mockup hout ebook

Meer inspiratie nodig?

Lees ons gratis e-book over houten vloeren. Boordevol met inspirerende foto's, informatie en tips over onze collecties houten vloeren.

Tijdloze klassiekers: de Vermeer, Mondriaan en Van Gogh collecties van Nibo Stone

Bij Nibo Stone begrijpen we dat de keuze voor een houten vloer een belangrijke investering is. Daarom bieden wij drie unieke collecties aan die elk hun eigen karakter en uitstraling hebben. Of je nu op zoek bent naar een moderne en luxe sfeer, een rustieke en geleefde ambiance, of een tijdloze klassieke houten uitstraling, onze Vermeer, Mondriaan en Van Gogh collecties hebben voor ieder wat wils. Ontdek de schoonheid en kwaliteit van onze houten vloeren die zijn ontworpen om je woning te transformeren tot een stijlvolle en uitnodigende ruimte.

Banner Vermeer collectie

Vermeer collectie

Als je op zoek bent naar een prijs-kwaliteit vloer met een klassieke houten uitstraling, dan is de Vermeer collectie perfect voor jou. Met zijn tijdloze charme en duurzame kwaliteit biedt deze collectie houten vloeren een solide basis voor elk interieur. De Vermeer collectie heeft een natuurlijke houtnerf en een warme uitstraling, waardoor ze een gevoel van rust en elegantie creëren. Of je nu een landelijk, traditioneel of eigentijds interieur hebt, de Vermeer collectie voegt een vleugje tijdloze klasse toe aan elke ruimte.

Banner Mondriaan collectie

Mondriaan collectie

Voor liefhebbers van een luxueuze en strakke stijl is de Mondriaan collectie de ideale keuze. Deze collectie omvat houten vloeren van topkwaliteit die perfect passen bij moderne interieurs. De Mondriaan collectie heeft een gladde afwerking en een eigentijds design dat zich onderscheidt door zijn verfijning en netheid. Dankzij de rijke uitstraling en hoogwaardige kwaliteit geven de vloeren uit de Mondriaan collectie een gevoel van elegantie en stijl aan elke ruimte. Als je op zoek bent naar een vloer die luxe en moderniteit uitstraalt, dan zal de Mondriaan collectie zeker indruk maken.

Banner Van Gogh collectie

Van Gogh collectie

Voor degenen die houden van een stoere en rustieke sfeer is de Van Gogh collectie de perfecte keuze. Deze collectie houten vloeren ademt een oude wereld charme en creëert een warme en gezellige ambiance. Met een rijke textuur en geleefde uitstraling brengen de Van Gogh vloeren karakter en persoonlijkheid in elke ruimte. Of je nu een landelijk huis, een loftappartement of een stijlvolle boetiek wilt inrichten, de Van Gogh collectie voegt een uniek en stoer element toe aan je interieur.

Stel zelf jouw houten vloer samen

Bij Nibo Stone kun je jouw houten vloer samenstellen. Onze parketvloeren, gemaakt van topkwaliteit eikenhout, kunnen op verschillende manieren worden bewerkt en afgewerkt. Met opties zoals schuren, schrapen, schaven en bezagen kun je de gewenste uitstraling creëren. Bovendien bieden we een ruime keuze aan stijlen, patronen en kleuren in onze collectie. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke eiken parketvloer, een trendy Hongaarse punt of een elegant visgraatmotief, bij Nibo Stone vind je wat je zoekt. Met meer dan 80 kleuren, variërend van wit tot zwart, met grijstinten en verschillende tinten bruin ertussen, bieden we voor elke smaak en stijl een geschikte parketvloer. Of je nu een frisse en moderne uitstraling wilt met lichte kleuren, warmte en karakter wilt toevoegen met tijdloze tinten, of een gevoel van elegantie en luxe wilt creëren met donkere tinten, onze parketvloeren passen perfect bij jouw interieur. Laat je houten droomvloer werkelijkheid worden met Nibo Stone.

Marcel 320 260 nieuw

Ontdek onze houtcollecties in onze showroom

Bezoek onze XXL showrooms en beleef de kwaliteit van onze houtcollecties. Onze verkoopadviseur staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Als je zeker wilt zijn dat onze adviseur alle tijd voor je heeft, maak dan van te voren even een afspraak.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Een houten vloer is een duurzame keuze

Vind jij duurzaamheid belangrijk bij de aanschaf van jouw nieuwe vloer? Dan zit je met een eiken vloer van Nibo Stone…
10 juni 2023

Blog

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan…
01 juni 2023

Blog

Nibo Wood Brescia: warme uitstraling van hout met alle voordelen van een keramische tegel

Houtlook tegels zijn al een aantal jaren heel populair. Dat snappen wij wel, want met deze vloer heb je wel de warme…
01 januari 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
M. Woldring
Heel fijn geholpen! Goed advies, flexibele opslag en prima levering! De vloer is prachtig
★★★★★ ★★★★★
Nibostone is een fijn bedrijf. Er zal nog beter afgestemd kunnen worden mbt de informatie van Nibostone en de tegelzetters.
Ik zou het bedrijf aanbevelen. Wij zijn goed geïnformeerd over de kleur keuze van het keramisch parket. De tegelzetter denkt ook mee bijvoorbeeld met de juiste voeg kleur. In zijn geheel is alles heel mooi geworden en zijn we blij met het resultaat.