Nibo Stone NL
A description of the image.

Betonlook tegels

Keramische tegels die eruit zien als gegoten beton

Betonlook tegels zijn keramische tegels die de uitstraling van echt beton nabootsen. Ze worden vaak gebruikt als vloer- en wandbekleding vanwege hun eigentijdse en industriële sfeer. Betonlook tegels bieden veel voordelen ten opzichte van echt beton, zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en variatie in kleuren en afwerkingen.

Mock 00037website

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu gratis ons e-book over keramische tegels aan. Boordevol met informatie, tips en inspiratie over jouw droomvloer.

Direct naar
zilver 1 60x120 marmer look tegel
Keramische tegels die de sfeer van marmer nabootsen
Nibo Wood Brescia interieur
Keramische tegels met een houtlook
Matinique grey 4
Keramische tegels in heel grote formaten
Asperi nr 2 1
Een overzicht van de verschillende soorten keramische tegels
Taupe 2 claros

Tegels voor een industriële inrichting

Betonlook tegels worden het vaakst gebruikt in een industrieel interieur. Een industrieel interieur wordt gekenmerkt door ruwe materialen en simpele kleuren, met onder andere beton, staal en baksteen. Betonlook tegels passen echter ook goed bij een modern interieur. Ze kunnen gebruikt worden voor moderne vloerbedekking, wanden of zelfs keukenbladen om een trendy uitstraling te creëren. Ook Scandinavische interieurstijlen die genieten van een minimalistische uitstraling kunnen gebruik maken van betonlook tegels, vanwege hun neutrale kleurpaletten en eenvoudige ontwerpen.

Arton nr 9 2

De duurzame optie

Vergeleken met het gieten van beton, zijn betonlook tegels de duurzamere optie. Keramische tegels zijn van nature slijtvast. Ze kunnen goed bestand tegen krassen en impact, terwijl echt beton na verloop van tijd kan gaan slijten of zelfs scheuren vertonen in intens gebruikte gebieden. Daarnaast hebben betonlook tegels een non-poreus oppervlak, waardoor ze minder vatbaar zijn voor vochtabsorptie. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijker zijn in onderhoud, wat zowel schoonmaakproducten als kosten bespaard. Betonlook tegels gaan oneindig lang mee, zonder reparatiekosten of vermindering van kwaliteit.

Wit 1 claros

XXL betonlook tegels

Nibo Stone verkoopt betonlook tegels in allerlei maten, maar wij zullen altijd XXL betonlook tegels aanbevelen. Betonlook tegels maken gebruik van een gebrek aan reliëf op de tegel om een minimalistische, strakke uitstraling te geven. Daarom is het een goed idee om ook zo weinig mogelijk voegen te gebruiken. Keramische tegels kunnen heel dicht op elkaar gelegd worden, maar er zal altijd een voeg tussen zitten. Met grote tegels zijn er minder voegen, waardoor je vloer zo min mogelijk aandacht trekt.

Ebook keramische tegels

Meer weten over keramische tegels?

Vraag nu gratis ons e-book over keramische tegels aan. Boordevol met informatie, tips en inspiratie over jouw droomvloer.

Arton nr 6

De populairste betonlook tegels van Nibo Stone

Nibo Stone heeft twee betonlook tegels series die ontzettend populair zijn. De Arton serie bestaat uit 9 verschillende formaten en 10 verschillende kleuren. Deze tegels zijn vooral in beige tinten te verkrijgen en geven je woning een strakke, maar warme sfeer. De tegels zijn goed onderling te combineren. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om 90 x 90 tegels op je badkamervloer te leggen, en 60 x 30 tegels als wandtegels te gebruiken.
Een andere populaire betonlook tegels serie van Nibo Stone is de Claros serie. Deze keramische tegels zijn verkrijgbaar in 7 formaten en 7 kleuren, waarbij deze voornamelijk grijstinten zijn. Ook binnen deze serie zijn de tegels fijn om te combineren, ook met terrastegels.

Bestand 02 04 161500 900 1500 900 85

Benieuwd? Kom langs!

Wil je meer weten over betonlook tegels of keramische tegels in het algemeen? Bekijk ons e-book kunt bekijken, kan je gemakkelijk een bezoek brengen aan onze showroom! Hier kun je onze betonlook tegels op een mooi groot beloopbaar oppervlak bekijken, zodat je goed de vloer kunt zien en ervaren. Je kunt nu nog meegenieten van onze Gratis Tanken actie, waarbij jouw reiskosten naar Vianen vergoed worden.

Maurice 320 260

Advies nodig?

Wil je goed begeleid worden tijdens het uitkiezen van je nieuwe vloer? Maak dan volledig gratis een afspraak met Maurice of een van onze verkoopadviseurs. Dan weet je zeker dat zij al jou vragen kunnen beantwoorden wanneer jij op bezoek komt.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Binnenkijker: Het meest energiezuinige huis van Nederland

Ergens op een plek in het bos in de Noorderplassen-West staat het meest energiezuinige huis van Nederland. Deze…
26 juni 2017

Blog

Waarom de Arton één van onze meest populaire vloeren is

Betonlook is hot. Voor op de wand, in accessoires en natuurlijk op de vloer. Onze Asperi-serie past helemaal in het…
15 januari 2024

Blog

CLAROS: Stoere betonlooktegel

Betonlook is onze specialiteit. De Claros is een betonlook tegelserie met een industrieel tintje, geschikt voor vloer,…
31 maart 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Dijcker
Prima service en levering op tijd. Alles, zowel tegels als plinten zonder breuken bezorgd!
★★★★★ ★★★★★
sunny faassen
Goed geholpen goede service
★★★★★ ★★★★★
Sjoerd Beumer
We hebben een prachtige vloer. De afstemming over planning was wel wat lastig maar kwam uiteindelijk goed.