Nibo Stone NL

Nieuw bij Nibo Stone: De marmerlook tegels Marmorizzato

Marmerlook tegels zijn hot! Dat is niet zo vreemd want deze keramische tegels stralen de luxe en rijkdom uit van echt marmer, maar geven veel voordelen. Hou jij van die sjieke uitstraling van marmer? Dan is de volgende keramisch marmerlook tegel misschien wel iets voor jou! De Marmorizzato serie is een collectie die vanaf nu bij Nibo Stone te verkrijgen is. Deze marmerlook tegels geven jouw ruimte een elegante uitstraling, met de voordelen van keramiek.

Zwart 60x60 Marmer look tegels

Marmerlook tegels als luxe accent

We gebruiken marmer al als tegelmateriaal sinds de Romeinse tijd. Dat komt doordat de Romeinen erachter kwamen dat marmer tegels erg duurzaam zijn. Zij maakten niet alleen hun vloeren, maar ook hun iconische pilaren en beeldhouwwerken uit marmer. Hoe meer marmer je gebruikte in jouw gebouw, hoe hoger je status. Sterker nog: De meest succesvolle Romeinen gebruikten ander materiaal en schilderden het zodat het meer op marmer leek!

Daarom straalt Marmorizzato vandaag de dag als marmerlook tegels nog steeds luxe en rijkdom uit.

Wit 3 120x120 marmer look tegel

Wat is het verschil tussen marmer tegels en marmer look tegels?

Marmer is kalksteen dat voor een lange tijd onder druk heeft gestaan bij een hoge temperatuur. Hierdoor zijn marmer tegels te gebruiken als vloertegel en hebben ze de herkenbare aderen door het steen lopen. Marmerlook tegels daarentegen zijn niet van marmer gemaakt. Marmerlook tegels zijn keramische tegels, die door mens zijn gemaakt door zand en klei te bakken onder hoge druk en op hele hoge temperaturen. Marmer tegels zijn een natuursteen en marmerlook tegels zijn geproduceerd.

Goud 4 120x240 marmer look tegel

Duurzaam

De Marmorizzato serie zijn keramische tegels met een marmerlook. Dat betekent dat het geniet van alle duurzame voordelen van een keramische tegel, terwijl het de uitstraling heeft van het stijlvolle marmer. Keramiek is vormvast en krasbestendig, wat betekent dat je marmer look vloer heel lang meegaat. Daarnaast is keramiek ook nog warmte-isolerend, waardoor het ook nog milieuvriendelijke effecten met zich meeneemt. Marmorizzato marmerlook vloertegel is naast mooi, ook nog de bewuste keuze.

Advies nodig?

Maurice helpt je graag op weg. Maak een afspraak en bezoek een van onze showrooms

De voordelen van de marmerlook tegel Marmorizzato
  • Milieuvriendelijk
  • Grotere maten
  • Vormvast en krasbestendig
  • Luxe uitstraling
  • Goedkoper dan marmer
Marmer 2 120x240 marmer look tegel

Altijd anders

Het mooie aan de marmerlook tegels, is dat ze allemaal net anders zijn. De tegels hebben een onvoorspelbaar patroon om de natuurlijke aders uit de natuur na te bootsen. Daarmee doorbreek je symmetrie in je interieur en heb je een speels accent in je kamer. Je ogen zullen bij het bekijken van deze vloer niet snel twee keer hetzelfde tegenkomen, wat een leuke afwisseling is van effen tegels.

zilver 1 60x120 marmer look tegel

Makkelijk in onderhoud

Een ander voordeel van marmerlook tegels tegenover een marmer vloer, is dat onderhoud een stuk makkelijker gaat. Keramiek is een dichter materiaal, wat betekent dat het makkelijk schoon te maken is en er geen vlekken intrekken. Kleuren en viezigheid trekken sneller in natuursteen, wat bij een aandachttrekkende tegel als marmer zonde is. Met de gepolijste afwerking bij Nibo Stone zullen de Marmorizzato marmerlook tegels altijd schoon blijven en glanzen.

Marmorizzato marmerlook tegels zijn in 7 verschillende kleuren en 6 verschillende maten te krijgen. Dit loopt van wit tot zwart en van 30x60 tot 120x278 cm. Zo kun je eindeloos combineren en de tegels voor veel verschillende ruimtes gebruiken. Ze zijn mooi als marmer vloertegel, maar misschien wel nog opvallender als wandtegels. Misschien heb je er ooit over nagedacht om je keukeneiland te bekleden met marmerlook tegels. Het kan allemaal, dankzij ons groot assortiment.

Marmer look tegels kleuren zonder naam
Mock 00037 1

Meer lezen voor het maken van een afspraak?

Kies dan om ons gratis e-book over keramische vloeren te bekijken. Hier valt Marmorizzato ook onder, dus kan je daar meer informatie lezen met ondersteuning van stijlvolle foto's.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Duurzaamheid in vloertegels

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes in de materialen die ze…
14 januari 2023

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 maart 2022

Blog

Marmer, weer helemaal van nu

Marmer heeft een ware comeback gemaakt in het interieur. Het klassieke materiaal past heel goed in een moderne woning…
17 oktober 2015
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 277 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Etienne Martens
Prima bedrijf! Wij zijn in de mooie showroom in Vianen geweest. Maurice heeft daar uitgebreid uitleg gegeven en uiteindelijk is de vloer keurig gelegd.
★★★★★ ★★★★★
Michael
Leuke en vakkundige mensen om mee te werken.
★★★★★ ★★★★★
Wim Foudraine
Wij zijn hier gekomen door de website, we zijn zeer goed geholpen en op de terugweg naar huis zaten we erg blij in de auto hoe het bezoek was verlopen en met de keuze voor de tegels die we hebben gekocht. Een absolute aanrader wat ons betreft.
Algemeen
Kantoor
Postadres

Reubenberg 25
6071 PS Swalmen

Openingstijden
Ma - vrij
8.30 - 17.00
Wk 31-32-33
gesloten
Showroom Vianen
De Limiet 3r-3s
4131 NR Vianen
Openingstijden
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
11:30 - 16:00

13 & 14 juli ivm 60-jarig jubileum gesloten

Showroom Venlo
Floralaan 1
5928 RD Venlo
Openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00

13 juli ivm 60-jarig jubileum gesloten

In augstus di-vrij: 10:00-17:00u, za: 10:00-16:00u