Nibo Stone NL
Old Heritage Beige T A B T A Br Z O B

Natuursteen tegels voor de woonkamer

gaat van generatie op generatie mee

Natuursteen tegels voor je woonkamer. Is dat een goede keuze? Wij denken van wel! De uitstraling van je woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Ga je voor een trendy, moderne woonkamer, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Met natuursteen tegels in je woonkamer heb je altijd een perfecte match. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de vloer generatie op generatie meegaat. Op deze manier zijn de kosten van natuursteen tegels voor je woonkamer relatief laag, kijkend naar de levensduur. Nibo Stone is al sinds 1923 leverancier van een uniek assortiment stenen vloeren voor binnen.

Mock 00016 800 600

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu ons e-book over natuursteen vloeren aan. Boordevol informatie, tips en inspiratie.

Direct naar
Wie houdt van mooie materialen en graag iets bijzonders in huis wil, vindt wat hij zoekt in de uitgebreide collectie van Nibo Stone.
Keramische tegels winnen steeds meer aan populariteit. Niet voor niets, want ze bieden veel voordelen boven andere vloerbekleding.
Een natuursteen vloer kan op vrijwel iedere ondergrond gelegd worden. Lees waar je op moet letten.
Benieuwd welke natuursteen soorten er allemaal zijn en wat de verschillende eigenschappen zijn? Lees hoe je ze herkent.

Ruim assortiment natuursteen tegels

Natuursteen tegels voor je woonkamer zijn er in veel verschillende soorten, maten en afwerkingen. Elke vloer is uniek doordat elke tegel in structuur of kleur verschilt. Dit karakter zorgt voor een bijzondere vloer in elke woning. In de bijzondere collectie van Nibo Stone vind je zeker een vloer die bij je past. Alle natuursteen vloertegels zijn door Nibo Stone zelf geselecteerd in de groeves. Daarom kunnen we een topkwaliteit en een gunstige prijs garanderen voor jouw ideale natuursteen tegel.

Kies een van de soorten natuursteen tegels

Natuursteentegels zijn onverminderd populair. Ze geven je huis meteen sfeer en zijn bovendien duurzaam. Natuursteen tegels zijn er voor je woonkamer, keuken, hal of badkamer, maar ook voor een prachtig natuursteen terras. Tegels van natuursteen zijn in diverse soorten bij Nibo Stone te krijgen, zoals marmer tegels, basalt, travertin tegels, graniet, kalksteen, hardsteen vloertegels en leisteen. En al die soorten kunnen ook nog een op een verschillende manier bewerkt zijn zodat iedere natuursteen tegel voor je woonkamer een ander uiterlijk heeft. Zo kunnen tegels van natuursteen worden gepolijst, geschuurd, gezoet, of gebrand en of geborsteld. Sommige tegels worden verouderd om ze een antieke look te geven. Al die soorten en bewerkingen maakt dat er ontzettend veel keuze is in natuursteen voor je woonkamer.

Geen keuzestress met onze hulp

In onze showrooms hebben we tal van bijzondere natuursteen vloeren voor je woonkamer uit onze collectie gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes zodat je een goed beeld hebt van hoe de vloer er bij je thuis uit komt te zien. Wij kunnen ons wel voorstellen dat je met zoveel keus in onze showroom niet meer weet welke natuursteen tegels je voor je woonkamer moet kiezen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen met de vloer die bij jou past. Ook als je op onze website zoekt naar ‘natuursteen tegels woonkamer’ vind je al veel tips en adviezen om de juiste keuze te maken.

Daarom kies je voor Nibo Stone
  • Groot assortiment in natuursteen en keramiek. En er komen regelmatig nieuwe soorten bij.
  • Directe inkoop bij producent of groeve. Dus een gegarandeerde kwaliteit en lage prijzen.
  • Grote beloopbare voorbeeldvloeren in onze XXL-showrooms. Zo zie je pas echt goed hoe de vloer eruit ziet.
  • Deskundig en persoonlijk advies. Wij helpen jou om je droomvloer uit te kiezen.
  • Alles onder 1 dak. We regelen ook het leggen, de levering en de vloerverwarming voor je.

Natuursteen tegels woonkamer: waar op letten bij aanschaf

Bij de aanschaf van een nieuwe natuursteen tegels voor de woonkamer is het belangrijk om niet alleen een vloer uit te kiezen die je mooi vindt, maar ook te kijken naar de praktische aspecten. Kijk goed naar de ruimte waar je de natuursteen tegels wilt plaatsen. Ook de gezinssamenstelling is belangrijk. Een ook wat je verwachtingen zijn van de natuursteen vloer. Wanneer je met deze aspecten rekening houdt, kies je voor een vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven.

Natuursteen vloer woonkamer leggen

We horen mensen wel eens zeggen: “Prachtig, die natuursteen tegels in de woonkamer! Maar bij ons gaat dat helaas niet, want wij hebben een houten ondervloer….” Deze misvatting helpen we graag de wereld uit. Want over het algemeen kunnen vloertegels worden toegepast op iedere ondergrond en in iedere ruimte.

Met behulp van een speciale ondervloer kunnen zowel natuursteen tegels als keramische tegels worden gelegd op een houten ondervloer of op een oude laag tegels. Ook kan een tegelvloer, met een speciale geluiddempende ondervloer, zwevend worden gelegd in een appartement of flat.

Natuursteen tegels schoonmaken

Regelmatig krijgen we mensen in onze showroom die liever niet voor natuursteen kiezen omdat ze denken dat het natuursteen onderhoud moeilijk is. Maar klopt dat wel? Wij denken van niet. Er zijn echter wel een paar zaken waar je bij natuursteen vloertegels rekening mee moet houden. Houd je je aan deze ‘gebruiksaanwijzing’, dan is het onderhoud van natuursteen tegels in je woonkamer eenvoudig en niet bewerkelijk. Bovendien wordt natuursteen, in tegenstelling tot andere materialen, in de loop der jaren eigenlijk alleen maar mooier.

Lees verder: Is het onderhoud van natuursteen moeilijk?

Marcel 320 260 nieuw

Kom natuursteen tegels voor je woonkamer kijken in onze showroom

Maak een afspraak met Marcel, hij laat je graag de verschillende vloeren zien.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 maart 2022

Blog

Natuursteen in landelijke stijl

Een landelijke stijl kenmerkt zich door robuuste en authentieke materialen. Hout, linnen, leer en natuurlijk ook…
20 oktober 2020

Blog

Hoe herken je een professionele tegelzetter?

Bij het leggen van je vloertegels komen een aantal aspecten kijken die van belang zijn om tot het mooiste eindresultaat…
01 februari 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Bert
Mooi keramisch parket geleverd, ook kleine nalevering zeer snel geleverd
★★★★★ ★★★★★
Annette
Tijdens de levering bleken er een paar tegels stuk maar na melding daarvan is het vlot en tot tevredenheid opgelost. Al meerdere complimenten gehad over de mooie vloer!