Nibo Stone NL
A description of the image.

Natuursteen tegels voor de keuken

Natuursteen tegels voor de keuken is een perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een duurzame hygiënische vloer met een natuurlijk en levendige uitstraling. De keuken is tegenwoordig veel mee dan alleen een plek om te eten. Het is ook een plek geworden om tot rust te komen, te socializen en de creativiteit van jezelf of de kinderen de vrije loop te laten gaan. Een belangrijke leefruimte in huis waar natuursteen tegels voor de keuken niet meer weg te denken zijn. Ben je op zoek naar natuursteen tegels voor je keuken? Nibo Stone is jouw specialist in natuursteen keukentegels.

Mock lookbook natuursteen

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu ons e-book over natuursteen vloeren aan. Boordevol informatie, tips en inspiratie.

Direct naar
Noir Vignan 1 Detail 02
Een overzicht van de soorten natuursteen en hun specifieke eigenschappen. Bekijk welke soort het beste bij je past.
How to lay marble tile
Een natuursteen vloer kan op vrijwel iedere ondergrond gelegd worden. Lees waar je op moet letten.
Harold Lenssen Keukens 1500 900 85
Keramische tegels in je keuken bieden veel voordelen ten opzichte van andere vloerbekleding zoals hout.
Nibo Stone Natuursteen (2)
Natuursteen vloertegels zijn niet aan mode onderhevig en passen bij elk interieur
Van Rijn

Natuursteen tegels voor de keuken bieden een duurzame oplossing

Een keukenvloer is een sterk belopen oppervlak, vooral bij het aanrecht. Kies daarom voor een steensoort met een hoge slijtvastheid. De natuursteen vloertegels voor de keuken dienen aan specifieke eisen te voldoen. De natuursteen tegels voor de keuken moeten waterbestendig zijn en je wilt liever niet dat er vlekken in trekken. Daarnaast wil je de natuursteen keukenvloer makkelijk schoon kunnen maken. Ook hygiëne speelt een belangrijke rol. Veel natuursteensoorten voldoen aan al deze eisen en daarom zijn natuursteen tegels het materiaal voor je keuken.

Basalt 4

Combineer je vloertegels met je natuursteen keuken

Natuursteen keukentegels kun je natuurlijk combineren met nog meer natuursteen in je keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van natuursteen vensterbanken of een aanrecht van natuursteen? Ook kun je natuursteen tegels in je keuken tegen de wand plaatsen. Overleg met onze verkoopadviseur welke natuurstenen keuken tegel hiervoor geschikt is. Het is natuurlijk ook heel mooi om de natuursteen tegels door te leggen in je woonkamer voor 1 geheel.

Marcel 320 260 nieuw

Wij helpen je kiezen

Marcel laat je graag in onze XXL-showroom zien welke natuursteen tegels geschikt zijn voor de keuken en helpt je jouw droomvloer uit te kiezen.

Hardsteen roermond

Voor welke natuursteen soort kies jij?

Als je op zoek bent naar natuursteen tegels voor de keuken, is het goed om naar de eigenschappen van de natuursteensoort te kijken. De ene soort is beter geschikt dan de andere soort. Een ideale natuursteen tegelvloer voor de keuken is een leisteen vloer. Leisteen tegels zijn harde, compact en weinig poreus waar je heel weinig op zult zien. Kenmerkend voor leisteen is de gelaagdheid die het oppervlak stroef maakt, ook als je geknoeid hebt met vloeistoffen op je natuursteen tegels in de keuken. Ook is deze natuursteen vloer in je keuken van nature een beetje vettig en heeft weinig poriën dus het schoonmaken zal van een leien dakje gaan.

Daarom kies je natuursteen tegels voor de keuken bij Nibo Stone
 • Groot assortiment natuursteen, keramiek en hout. Er komen regelmatig nieuwe soorten bij.
 • Grote beloopbare vloeren, zo zie je goed wat je koopt!
 • Directe inkoop, dus gegarandeerde A-kwaliteit en scherpe prijzen.
 • Deskundig en persoonlijk advies. Wij helpen je de juiste keuze te maken.
 • Alles onder 1 dak. We regelen ook de contacten voor het leggen en de vloerverwarming voor je.
Natuursteen Tegels Keuken Nibostone 4

Natuursteen keukenvloer schoonmaken

Heb je eenmaal gekozen voor natuursteen tegels in je keuken, dan ben je natuurlijk ook benieuwd hoe je die het beste kunt schoonmaken. Vuistregel is dat je natuursteen moet schoonmaken met weinig schoonmaakmiddel en vooral met een middel wat geschikt is voor natuursteen. Je natuursteen tegels in de keuken moet je in elk geval niet schoonmaken met producten die zuren bevatten zoals azijn of antikalkmiddelen. Ook middelen zoals groene zeep of bijenwas kun je maar beter achterwege laten want die laten een vettige waas op de tegels. Nibo Stone heeft een eigen label onderhoudsmiddelen, speciaal voor de natuursteen tegels van je keukenvloer.

080721 92 Scherper 1504 980 85

Natuursteen tegels keuken leggen

Natuursteen is een natuurproduct waarbij kleine maatverschillen kunnen voorkomen. Dat is helemaal geen probleem voor een ervaren natuursteenzetter, hij vangt deze verschillen op tijdens het leggen. Ook weet hij welke lijm hij het beste kan gebruiken voor jouw natuursteen tegels in de keuken en welke individuele eigenschappen de verschillende soorten hebben. De juiste manier van leggen is dus van groot belang om tot een mooi eindresultaat te komen waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Kerst in de keuken

Een keukenvloer moet aan nogal wat eisen voldoen. Veel vloeren van Nibo Stone voldoen hieraan. Lees hier waar je op…
07 december 2021

Blog

Natuursteen in landelijke stijl

Een landelijke stijl kenmerkt zich door robuuste en authentieke materialen. Hout, linnen, leer en natuurlijk ook…
20 oktober 2020

Blog

Natuursteen vloertegels kunnen overal!

Natuursteen vloertegels kunnen in iedere ruimte en op iedere ondergrond gelegd worden. Zelfs over een bestaande…
26 september 2015
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Kim
Naast de hele mooie keramische tegels die ze hebben is hun klantenservice top. Wij waren vergeten om voor de hal bij te bestellen dat werd met bezorging binnen 2 dagen geregeld en ook dat de tegelzetters een dag extra kwamen.
★★★★★ ★★★★★
Erwin van der Knoop
Wij zijn zeer tevreden over Nibostone. Het ontvangst, keuze vloer, prijsopgave en verdere invulling waren naar onze tevredenheid.