Nibo Stone NL
Aurelia

Natuursteen terrastegels

Precies zoals de natuur het heeft bedoeld

Natuursteen terrastegels vind je bij Nibo Stone in Venlo. Hier hebben wij een unieke selectie natuursteen terrastegels in diverse natuursteensoorten en afmetingen. Natuursteen wordt in miljoenen jaren door de natuur gevormd. Misschien dat natuursteen daarom zo goed past in de tuin. Veel natuursteensoorten zijn vorstbestendig en laten zich goed verwerken, niet alleen als terrastegel, vijverrand of muurafdekker. Wij kunnen de bekendere soorten leveren zoals de Tibet Olivian Black, Tibet New Black en Spotted Bluestone. Maar we hebben ook natuursteen terrastegels op voorraad die je nergens anders in Nederland zult aantreffen. Het is dus zeker de moeite waard om de showroom in Venlo te bezoeken als je op zoek bent naar een natuursteen terras.

Mock lookbook natuursteen

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis ons e-book over natuursteen vloeren aan. Boordevol informatie, tips en inspiratie.

Direct naar

Natuursteen tegels leggen

Een natuursteen terras leggen kan op verschillende manieren. De methode die je kiest is afhankelijk van de soort tegel en de ondergrond.

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn sterk in opkomst. Niet voor niets, want ze hebben een aantal eigenschappen die buiten goed van pas komen.

Showroom Venlo

Het hart van ons bedrijf ligt in Venlo. Je vindt hier een ruime showroom, ons magazijn, het kantoor en de productie-unit.

Natuursteen tegels soorten

Ontdek hier welke soorten natuursteen geschikt zijn als vloertegel of terrastegel en lees over de individuele eigenschappen.

Soorten terrastegels natuursteen

Net zoals bij natuursteen tegels binnen, zijn er ook voor buiten veel verschillende soorten natuursteen terrastegels. Met de ene soort creëer je een strakke moderne tuin en met de andere soort waan je je meteen in Mediterrane sferen. Er zijn natuursteen terrastegels in een strakke uitvoering in een grijze neutrale kleur, maar er zijn ook natuursteen tegels voor het terras in bontere kleuren. Sommige zijn verouderd voor een meer landelijke stijl.

Tips bij het uitkiezen voor natuursteen terrastegels
  • Veel schaduw? Kies voor een compacte steen voor minder groene aanslag.
  • Kleine kinderen? Ga niet voor een donker terras, dat kan erg heet worden.
  • Mediterrane sfeer creëren? Ga voor een kwartszandsteen in okergeel of zandkeur
  • Hoe is je ondergrond? Laat je goed informeren om teleurstelling na het leggen te voorkomen.
  • Kies voor een stroef oppervlak. Dan blijft je terras ook bij regen beloopbaar.

Natuursteen tegels buiten voor een scherpe prijs

De natuursteen terrastegels die wij verkopen in onze showroom Venlo, hebben we stuk voor stuk zelf geselecteerd bij de groeve. Hierdoor kunnen we niet alleen een top-kwaliteit garanderen, de natuursteen terrasvloer is bovendien ook nog eens heel scherp geprijsd. Dus als je op zoek bent naar natuursteen in de buurt van Eindhoven of Venlo, kom gerust langs.

Terras natuursteen leggen

Natuursteen terrastegels leggen, zodanig dat je jarenlang plezier kunt hebben van je terras zonder dat het kapotvriest, loslaat of verzakt, is geen gemakkelijke klus. Ook de ondergrond voor natuursteen terrastegels is belangrijk voor een blijvend mooi resultaat. Op deze website geven we adviezen aan de die-hard doe het zelvers, maar overweeg zeker ook om je natuursteen tuintegels te laten leggen. Dan ben je gegarandeerd zeker van het beste resultaat. Nibo Stone kan je een partij aanbevelen waar wij zelf al jaren mee samenwerken. Maar je kunt natuurlijk zelf ook op zoek naar een partij die jouw natuursteen tegels wilt leggen. Houd er echter wel rekening mee dat hij verstand moet hebben van natuursteen terrastegels leggen.

Natuursteen terrastegels kopen bij Nibo Stone

Je bent van harte welkom in de showroom van Venlo om ons unieke selectie natuursteen terrastegels te komen bekijken. In onze showroom van Vianen is het assortiment natuursteen tegelvloeren voor je terras beperkt. Ook vind je in Venlo een collectie keramische terrastegels, dus je vindt gegarandeerd wat je zoekt bij Nibo Stone.

Marcel 320 260 nieuw

Op zoek naar natuursteen terrastegels?

Bezoek onze showroom in Venlo. Marcel laat je graag de unieke collectie natuursteen tegels zien en vertelt je over de mogelijkheden van natuursteen in je tuin.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Stappenplan voor het leggen van terrastegels

De basis van een terras waar je jarenlang onbezorgd van kunt genieten, ligt in een goede fundering. Om verzakkingen te…
16 april 2016

Blog

Het schoonmaken van tuintegels

Nu het lentezonnetje zich steeds vaker laat zien, ontwaakt de tuin langzaam uit zijn winterslaap. Bij de meeste mensen…
16 maart 2019

Blog

Buiten is het nieuwe binnen: keramische tegels als terrastegels

We doen steeds meer in de tuin. Waar we vroeger alleen in de tuin zaten aan een eenvoudige tuinset met parasol, leven…
18 augustus 2020
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
van Deursen
Fijne showroom met een duidelijke keuze. Prettig geholpen rustig kunnen oriënteren en goed geholpen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Goede ervaring. De bestelde tegels zijn conform afspraak op de juiste plek geleverd. Ook het telefoontje na 3 weken om te vragen of alles na wens is gegaan is erg gewaardeerd. Minpuntje was dat in de mail de verkeerde transporteur vermeld was en dat niet 15 minuten voor levering gebeld is.
★★★★★ ★★★★★
Harkema
Na een vriendelijk ontvangst in Vianen de vloer gevonden Duidelijke offerte gekregen en gelijk besloten Nibostone stone heeft alles geregeld vloerverwarming,tegelzetter Wij zijn heel blij met het eindresultaat