Nibo Stone NL

Natuursteen was

€ 19,00 Incl. 21% BTW
Op voorraad

Natuursteen was is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van uw vloer. Verhindert indringen van vuil. Geschikt voor veel natuursteensoorten zoals leisteen, kalksteen, marmer en graniet.

Inhoud

fles van 1 liter

Toepassing

Natuursteen was is geschikt voor het (jaarlijks) beschermen van natuurstenen vloer binnenshuis.

Gebruiksaanwijzing

Vloer eerst grondig reinigen met Natuursteen strip. Vloer goed naspoelen en laten drogen. Zet de vloerverwarming uit en zorg dat de vloer koud is voordat u het product aanbrengt. Natuursteen was op de volkomen schone en droge vloer zeer dun en gelijkmatig aanbrengen. Dit gaat gemakkelijk met een vloerwisser met een droge schone dweil. Op poreuze vloeren eventueel een tweede laag aanbrengen, nadat de eerste laag goed gedroogd is. Voor dagelijkse/wekelijkse reiniging en onderhoud van met Natuursteen was behandelde vloeren adviseren wij Natuursteen dweilwas of Reiniger universeel.

Dosering

Natuursteen was onverdund aanbrengen.

Verbruik

1 fles van 1 liter is voldoende voor ca. 30 m2

Samenstelling

Samenstelling van de detergentia (eg) nr. 648/2004 bijlage VII: < 5%: - niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen. Methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Altijd eerst een proefstuk maken.

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone.
Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.

Product vorstvrij bewaren.