Nibo Stone NL

Reiniger universeel

€ 16,00 Incl. 21% BTW
Op voorraad

Reiniger universeel is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse/wekelijkse reiniging van alle keramische en natuurstenen vloeren binnenshuis en laat geen residu achter.

Inhoud

fles van 1 liter

Toepassing

Reiniger universeel is geschikt voor de dagelijkse/wekelijkse reiniging van alle keramische en atuurstenen vloeren binnenshuis.

Gebruiksaanwijzing

Voeg voor de dagelijkse of wekelijkse reiniging, of bij lichte vervuiling, een ruime scheut Reiniger universeel bij koud water. Reinig met deze oplossing de vloer met behulp van een schrobber of dweil. Bij gebruik van een schrobber de vloer daarna goed schoon spoelen.

Dosering

Een ruime scheut Reiniger universeel aan het dweilwater toevoegen.

Samenstelling

Samenstelling van de detergentia (eg) nr. 648/2004 bijlage VII: < 5%: - nta (nitrilotriazijnzuur) en de zouten daarvan - niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen - anionogene oppervlakte actieve stoffen. Parfums amyl cinnamal, coumarin, limonene. Methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone).

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone.
Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.

Product vorstvrij bewaren.