Nibo Stone NL

Natuursteen cementsluierverwijderaar zuurvrij

€ 16,00 Incl. 21% BTW
Op voorraad

Natuursteen en keramiek cementsluierverwijderaar zuurvrij is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor (kalkhoudende) steensoorten. Het product verwijdert cementsluier en vuil.

Inhoud

fles van 1 liter

Toepassing

Deze cementsluierverwijderaar zuurvrij is bestemd voor het reinigen van natuurstenen en keramische vloeren nadat deze gelegd en gevoegd zijn.
Het middel is geschikt voor binnens- en buitenshuis.

Gebruiksaanwijzing

De vloer dient gereinigd te worden met Cementsluierverwijderaar zuurvrij in een verhouding van 10% met koud water. U dient deze reiniging altijd uit te voeren met behulp van een schrobmachine en een waterstofzuiger. Het losgeschrobde cementwater dient namelijk onmiddellijk van de vloer opgezogen te worden. Wanneer hier te lang mee wordt gewacht, trekt het cementwater weer in de vloertegel en is het resultaat teniet gedaan.

Dosering

Cementsluierverwijderaar zuurvrij afhankelijk van de vervuiling 1:5 tot 1:10 verdund toepassen.

Verbruik

1 fles van 1 liter is voldoende voor ca. 15 m2

Samenstelling

Samenstelling van de detergentia (eg) nr. 648/2004 bijlage VII: < 5%: - niet - ionogene oppervlakte - actieve stoffen - fosfonaten. Methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Altijd eerst een proefstuk maken.

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone
Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.

Product vorstvrij bewaren.