Nibo Stone NL

Blog

Uit passie voor hout, natuursteen en keramiek

Onze Castle Stones Collectie

La racholle hermes4
Iedereen kent wel die prachtige historische stenen vloeren uit kastelen, kloosters en kerken. Zo’n natuurstenen vloer ligt vaak al eeuwenlang en het is juist die verouderde look die de vloeren hun bijzondere authentieke uitstraling geeft. Geinspireerd door deze kasteelvloeren heeft Nibo Stone een collectie vloeren samengesteld met dezelfde rustieke charme van oude tijden. Ontdek onze Castle Stones Collection.

CLAROS: Stoere betonlooktegel

Claros grey
Betonlook is onze specialiteit. De Claros is een betonlook tegelserie met een industrieel tintje, geschikt voor vloer, wand en tuin. De serie is verkrijgbaar in 7 kleuren en 7 maten, dus voor ieder wat wils. Benieuwd? Lees dan hier verder.

Keramische wandtegels, niet alleen geschikt voor de badkamer

keramische wandtegels
Keramische wandtegels zijn bij Nibo Stone te krijgen in een breed scala aan kleuren, maten en structuren. Dus er is altijd wel een keramische wandtegel die helemaal past bij jouw smaak en wensen. Wil je meer weten over keramische wandtegels? Lees verder in deze blog.

Nieuw bij Nibo Stone: De marmerlook tegels Marmorizzato

Zwart 60x60 Marmer look tegels
Marmer look tegels zijn hot! Dat is niet zo vreemd want deze keramische tegels stralen de luxe en rijkdom uit van echt marmer, maar geven veel voordelen. Hou jij van die sjieke uitstraling van marmer? Dan is de volgende keramisch marmer look tegel misschien wel iets voor jou! De Marmorizzato serie is een collectie die vanaf nu bij Nibo Stone te verkrijgen is. Deze marmer look tegels geven jouw ruimte een elegante uitstraling, met de voordelen van keramiek.

De voordelen van een keramische tegelvloer ten opzichte van een PVC vloer

Nibo Stone luxe imperador
Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Al die vloeren lijken zo op elkaar! Welke moet ik nu kiezen? In deze blog lees je de voordelen van een keramieken vloer, ten opzichte van een PVC vloer.

Duurzaamheid in vloertegels

Zaire 9
Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes in de materialen die ze gebruiken in hun huis. Dan is het goed om te weten dat natuursteen en keramische tegels prima passen bij een juiste keuze. Lees in deze blog meer over de duurzaamheid en bijkomende voordelen van natuursteen en keramische tegels.

Nibo Wood Brescia: warme uitstraling van hout met alle voordelen van een keramische tegel

01 januari 2023
Nibo Wood Brescia 7
Houtlook tegels zijn al een aantal jaren heel populair. Dat snappen wij wel, want met deze vloer heb je wel de warme uitstraling van een houten vloer, maar alle gemakken van keramische tegels. Geen gedoe met vlekken, deuken of schuren, maar wel super gemakkelijk in onderhoud en schoonmaken. Een van onze houtlook tegels is de Nibo Wood Brescia. Een prachtige vloertegel in een mooie lichte rustige kleur.

Dit zijn de vloerentrends in 2023

Cristallo
Net als ieder jaar, vertellen we je ook nu graag wat de nieuwste woontrends zijn voor 2023 en welke vloeren daar perfect bij aansluiten. Sommige trends zijn blijven hangen van eerdere jaren, maar we zien ook nieuwe ontwikkelingen. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Ben je benieuwd hoe jij jouw interieur volgens de laatste trends kunt inrichten in combinatie met de nieuwste vloeren? Lees dan snel verder.

Maak kennis met verschillende soorten hardsteen

Hardsteen Tegels Nibo Stone 6 1500 2250 85
Een van de populairste soorten natuursteen die gebruikt wordt voor het leggen van een mooie en duurzame vloer is hardsteen. Welke verschillende soorten hardsteen kunnen gebruikt worden om een mooie vloer mee te maken?

Do it yourself: 10 tips voor het leggen van vloertegels

20 september 2022
Nibo Wood visgraat 1
Ben je van plan om zelf een nieuwe tegelvloer te gaan plaatsen? Dan heb je vast iets aan onze handige tips. Binnen no time heb je de vloer liggen, gegarandeerd vlak en strak! Lees snel onze 10 do it yourself tips.