Nibo Stone NL

Ontdek de elegante Suolo tegelserie bij Nibo Stone

Bij Nibo Stone introduceren we met trots onze nieuwste aanwinst: de Suolo tegelserie. Deze reeks is niet zomaar een toevoeging aan ons assortiment; het is keramiek in zijn meest verfijnde vorm. De Suolo-serie brengt de natuur naar binnen. Met zes aardse kleuren van wit tot walnoot biedt de serie een kleurenpallet dat elk interieur verrijkt. Ontdek de nieuwe Suolo waar kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid hand in hand gaan.

1110583 Suolo Beige 2

Uniek fluweelzacht oppervlak

Het zachte oppervlak van de tegel is uniek en voelt aan als zijde. De aardetinten sluiten naadloos aan op dit fluweelzachte gevoel en benadrukken de informele en huislijke sfeer die deze tegels oproepen. Met deze tegels in jouw huis heb je meteen een gevoel van thuiskomen.

1110583 Suolo Beige 1

Suolo biedt flexibiliteit in jouw ontwerp

Suolo is beschikbaar in zes kleuren, acht maten, vier oppervlaktebewerkingen en twee diktes, waardoor je een ongekende flexibiliteit hebt voor de inrichting van jouw ruimtes. Of je nu kiest voor een compacte 30x60 cm tegel voor op de wand, of de grootse 120x120 als vloertegel, elke maat draagt bij aan de unieke sfeer van jouw kamer.

Suolo silver

Benieuwd naar de 6 kleuren van de Suolo?

De Suolo is verkrijgbaar in 6 aardetinten die stuk voor stuk een warme bijdrage leveren aan het gevoel van thuiskomen. Ontdek snel welke kleur het beste bij jou past!

01110578 Suolo Grigio

Naadloze overgang: binnen ontmoet buiten

De Suolo-tegels zijn geschikt voor zowel privé- als commerciële ruimtes. Ook creëer je met de tegelserie van Nibo Stone moeiteloos een harmonieuze overgang tussen je binnen- en buitenruimtes, waardoor een uniek gevoel van eenheid en ruimtelijkheid ontstaat.

Voor de binnenruimtes biedt de Suolo-serie tegels met een antislipwaarde van R9. Voor de buitenomgeving biedt Suolo tegels met een R11-coëfficiënt en een dikte van 20mm, speciaal ontworpen voor hun duurzaamheid en slipweerstand. Deze tegels zijn niet alleen functioneel en veilig, maar sluiten ook perfect aan bij de binnentegels. Visueel breidt je je leefruimte uit en integreer je je tuin, patio of balkon als verlengstuk van je interieur.

01110578 Suolo Grigio 2

Introductieprijs: Vanaf € 99 per m2 ALL-INN

De Suolo koop je nu vanaf € 99* per m2 ALL-Inn. Voor deze aantrekkelijke prijs ontvang jij niet alleen de tegels, maar ook alle benodigde legmaterialen en de vakkundige service van onze leggers. De vloer van jouw dromen gelegd en al voor slechts € 99!

Ervaar de Suolo-serie zelf in onze showroom in Vianen. De Suolo is hier gelegd en gevoegd op een groot en beloopbaar oppervlak zodat je een goed beeld krijgt van hoe de vloer er in zijn geheel uitziet. Onze verkoopadviseurs staan klaar om je door onze inspirerende collectie te leiden en je te voorzien van een persoonlijk advies.

SHOWROOM VIANEN 1500 900 11

Geen afspraak nodig

Ben je nog aan het oriënteren en wil je inspiratie opdoen? Kom gerust langs zonder afspraak. Wil je echter verzekerd zijn van onze onverdeelde aandacht op een moment dat jou uitkomt? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

01110578 Suolo Grigio 3

Ontdek de Suolo in onze showroom

Bezoek onze showroom en ontdek hoe de Suolo-serie jouw ruimte kan transformeren met zijn unieke charme en tijdloze elegantie.

* deze prijs is exclusief 21% BTW en geldt voor het formaat 60x60 cm bij minimale afname van 30 m2. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Voor grotere tegels geldt een toeslag voor de tegels en het leggen. Vraag naar de voorwaarden in onze showroom.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

De nieuwste vloerentrends van 2024

Ben jij benieuwd naar wat hot en trendy is in vloerenland, dan zal dit artikel je inspireren met de nieuwste vloeren…
11 december 2023

Blog

Keramische wandtegels, niet alleen geschikt voor de badkamer

Keramische wandtegels zijn bij Nibo Stone te krijgen in een breed scala aan kleuren, maten en structuren. Dus er is…
21 maart 2023

Blog

De voordelen van een keramische tegelvloer ten opzichte van een PVC vloer

Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Al die vloeren lijken zo op elkaar! Welke moet ik nu kiezen? In deze blog…
01 maart 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Bergmann
Helaas hadden we zelf de geplaatste order niet definitief doorgestuurd, waardoor het nog spannend werd of de gewenste leverdatum werd gehaald, maar uiteindelijk is het allemaal goed opgelost! I.v.m verbouwing van onze woning hadden we 10 jaar later! extra Noorse leisteen tegels nodig, deze waren inmiddels een stuk schaarser, dus duurder, maar dat heeft Nibostone voor ons perfect opgelost! We zijn nu erg blij dat alles toch nog 1 geheel is geworden!