Nibo Stone NL

Vieux Carbo, Dé landelijke vloer bij uitstek

Ga jij voor een landelijke woonstijl? Dan val je geheid voor onze Vieux Carbo. Deze ontzettend stoere vloer is niet voor niets een van onze meest populaire vloeren die perfect passen bij een puur en sober interieur. De donkergrijze tegels geven een rustige basis en combineren prachtig met de natuurlijke tinten uit de landelijke stijl. Ook de handgekapte afwerking draagt hier een steentje aan bij. Val jij als een blok voor deze vloer? Koop dan de vloer in Banen x 40 cm!

Mockup ebook landelijke vloeren 3

Lees nu ons ebook over landelijke vloeren

Wil je meer inspiratie opdoen over landelijke vloeren in jouw interieur? Download dan ons gratis ebook, boordevol met informatie over vloeren die passen bij jouw stijl.

Vieux Carbo 1 kopie

100% natuursteen

De Vieux Carbo is een limestone die wordt gewonnen in groeves uit grote blokken. Nadat de blokken tot tegels zijn gezaagd, worden de tegels nog met de hand gekapt, getrommeld en geborsteld. Hierdoor krijg je een heel bijzondere steen, met mooie gebroken kanten en een oneffen oppervlak dat niet scherp is. Juist deze oppervlakte maakt de vloer zo stoer en de perfecte match voor een landelijke interieurstijl.

Vieux Carbo 4

Voor iedere ruimte geschikt

Deze natuursteen vloertegels zijn gemaakt van een zeer compacte en harde steen die geschikt is voor iedere ruimte in huis en zelfs buiten op het terras. De tegel is absoluut niet gevoelig voor vuil en vlekken en regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om jouw vloer in topconditie te houden. Je kunt er met een gerust hart op leven zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen of andere beschadigingen.

Verschillende klanten zijn je al voor gegaan en zeggen dit over deze vloer:
  • Prachtige tegels!
  • Deze vloer zorgt ervoor dat we mogen léven in ons huis ipv super voorzichtig rond te lopen!
  • Wij zijn superblij met deze vloer!
  • Wij zijn heel tevreden met de vloer!
  • Wat zijn we blij met de vloer, het is echt prachtig! Zo de goede keuze gemaakt !
1070906 Vieux Carbo Banen 40 3

Vieux Carbo

Ontdek de specificaties van deze vloer en kom 'm bekijken in één van onze showrooms.

Vieux Carbo 2 kopie

Ideaal voor vloerverwarming

Wist je dat natuursteen een van de beste vloerbekledingen is in combinatie met vloerverwarming? Dit komt omdat natuursteen de warmte niet alleen goed kan geleiden, maar ook heel goed kan vasthouden. De verwarming kan dus een graadje lager en al ver voor bedtijd uit. Dat levert een flinke besparing op in de energiekosten. Ook is vloerverwarming veel fijner, omdat het de ruimte heel gelijkmatig verwarmt. En hoe lekker is het dat je zelfs in de winter op blote voeten kunt lopen zonder koude voeten!

Vieux Carbo

Voor welk formaat ga jij?

Hebben wij je kunnen overtuigen? Dan hoef je alleen nog maar te kiezen uit een van de verschillende uitvoeringen. De tegels zijn namelijk in diverse formaten verkrijgbaar. Zoek je een rustige uitstraling, dan ga je voor wisselende lengtes met een vaste breedte van 40 cm. Zoek je een speelser effect, kies dan voor een midden of groot Romaans verband. Verschillende vierkante en rechthoekige tegels worden hierbij in een vast patroon gelegd. Of ga je voor het kleine formaat? De tegels in 20 x 14 cm zorgen voor een sfeer uit vervlogen tijden.

Noir Vignan Nibo Stone 6

Benieuwd naar de Vieux Carbo?

In onze showroom ligt deze op een grote beloopbare oppervlakte. Zo krijg je een goed beeld van de mooie nuances in de vloer. Onze verkoopadviseur staat voor je klaar om je een persoonlijk en deskundig advies te geven, ook over vloerverwarming en het plaatsen van de vloer.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Natuursteen in landelijke stijl

Een landelijke stijl kenmerkt zich door robuuste en authentieke materialen. Hout, linnen, leer en natuurlijk ook…
20 oktober 2020

Blog

Binnenkijker: Bourgondische Dallen in een markant nieuwbouwappartement

Vlakbij het centrum van Rotterdam ligt het groene en waterrijke Park 16hoven. Hier is het unieke trapezium-vormige…
11 juli 2020

Blog

De 5 meest populaire tegelvloeren van Nibo Stone

Bij Nibo Stone hebben we een heel uitgebreid assortiment keramische en natuursteen vloeren. Toch zijn er altijd een…
21 juni 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Maureen Visser
Een heel betrouwbaar bedrijf met heel vriendelijk personeel
★★★★★ ★★★★★
Miriam
Goed geholpen,mooie winkel erg overzichtelijk
★★★★★ ★★★★★
Koen Oosterbaan
Goede afspraken over levering en bemiddeling met de legger.