Nibo Stone

(I) MVO

Social and environmental responsibility are embedded in our company culture

Wij zijn van mening dat het succes van onze producten meer inhoudt dan technische specificaties en kwaliteiten. Voor ons is duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen een vast begrip binnen onze bedrijfscultuur. We willen dat de invloed van ons werk op de natuur zo gering mogelijk is en werken actief aan duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Daarom voeren we hierin zowel intern als op internationaal vlak een beleid en doen we mee met diverse initiatieven, zoals het Initiatief TruStone.

Bekijk hier onze infographic

Een tevreden mens telt voor twee

Centraal bij Nibo Stone staat het welzijn van mensen. Van onze eigen medewerkers, maar ook van onze co-makers, andere partners, leveranciers en klanten. Daarom hebben we het volgende afgesproken:

Lees verder

De wereld van morgen

Om de continuïteit van onze organisatie te waarborgen voor de toekomstige generaties, willen wij duurzaam en bewust omgaan met de omgeving in de hele productieketen. Wij spannen ons op de volgende manieren in:

Lees verder

Win-Win situatie

In ons beleid kijken we niet alleen naar de rentabiliteit en continuïteit van de onderneming, maar ook naar de maatschappelijke- en economische effecten van onze bedrijfsactiviteiten op de samenleving. We zien dat op deze gebieden zeker winst is te boeken.

Lees verder

Internationaal Verantwoord Ondernemen

Het internationaal zaken doen brengt risico’s met zich mee, waardoor de kans bestaat dat Nibo Stone door haar activiteiten de internationale kaders en normen schenden. Om dat te voorkomen, voeren wij hierin op internationaal vlak een beleid.

Lees verder