• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Welke stijl past bij mij?

Van statige herenhuizen tot nostalgische boerderijtjes. Natuursteen vindt u overal. Het laat zich harmonieus combineren met iedere stijl en ook met andere materialen zoals hout, glas of roestvrij staal.

Trendy

Kleur, levendigheid en onverwachte accenten zijn de belangrijkste factoren binnen dit thema. Egale materialen met gladde afwerkingen vullen uw huis perfect aan.

Modern

Symmetrische vormen en strakke lijnen, gecombineerd met neutrale kleuren zijn de grondleggers voor een modern interieur. Grote, strak afgewerkte tegels mogen in een modern interieur niet ontbreken!

Country

Het huiselijke gevoel wordt gevormd door een overvloed aan structuren, materialen en kleuren uit de natuur. Een robuuste vloer in combinatie met deze afgetoomde kleuren geven uw interieur een extra dimensie.

Eigentijds

Zachte kleuren en een tijdloze vormtaal creëren een eigentijdse sfeer. Een pure tegel, met zichtbare details en softe kleurnuances versterken dit gevoel.

Klassiek

De kenmerkende klassieke touch wordt gevormd door een overvloed aan details, zowel in vormtaal, structuur en kleur. Kleuren uit de natuur, in combinatie met crème kleuren vormen de basis voor een klassiek interieur.

Natuursteen is er in vele soorten, afmetingen, kleuren, legpatronen en oppervlaktebewerkingen en bovendien voor iedere smaak. Net of de natuur het zelf zo bedoeld heeft. Ontdek uw eigen stijl in één van onze showrooms. Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijk advies voor een vloer die past bij uw persoonlijkheid en lifestyle.

Relevante blog(s):

Een natuursteen vloer: do's en don'ts

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine