Nibo Stone NL
A description of the image.

Marmeren tegels in 60 x 60 cm

Marmer tegels 60x60 cm is een populaire maat onder de vloertegels, zowel in natuursteen als keramiek. 60x60 vloertegels in marmer koop je bij Nibo Stone. Wij leveren namelijk deze tegels in A-kwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien is in onze XXL showrooms in Vianen en Venlo ontzettend veel keus in marmer tegels 60x60 cm. Of je nu zoek bent naar natuursteen tegels voor de woonkamer of de badkamer, bij ons slaag je altijd.

Mock 00016 800 600

Meer inspiratie nodig?

Vraag nu gratis ons e-book over natuursteen vloeren aan. Boordevol informatie, tips en inspiratie.

Marmer  Nibo  Stone (4)

Tegels 60x60: populaire maat

Marmer tegels van 60x60 komen heel veel voor. Dit komt omdat deze grotere tegels een rustige uitstraling geven aan je woonkamer of badkamer. Dit geldt voor marmer vloertegels in 60x60, maar ook voor wandtegels. Hoe kleiner de tegel, hoe drukker de ruimte. Anderzijds, zou je een grotere tegel toepassen, dan is deze veel lastiger hanteerbaar. Ook heb je meer snijverlies dan bij marmer tegels 60x60.

Paul 320 260

Marmer tegels 60x60 kopen bij Nibo Stone

In onze showrooms hebben wij diverse marmertegels en marmerlook tegels gelegd op grote beloopbare oppervlaktes, zo krijg je een goed beeld van de vloeren. Paul laat ze graag aan je zien.

468 1440

Marmersoorten in 60x60

Heb je eenmaal gekozen voor marmer tegels in 60x60, dan moet je nog beslissen over de soort marmer. Marmer wordt over de hele wereld gewonnen en heeft overal een ander uiterlijk. Zo zijn er marmer tegels 60x60 verkrijgbaar in gangbare kleuren zoals wit marmer tegels en zwart marmer. Ook is er roze, rood en grijs marmer in 60x60 leverbaar. Een marmeren vloer heeft een hoge slijtvastheid en is goed te combineren met vloerverwarming.

Marmer  Nibo  Stone 14

Ga jij voor hoogglans of gezoet?

De oppervlaktebewerking van marmertegels is meestal hoogglans gepolijst of zijdeglans gezoet. Zo komt de mooie tekening en structuur van het natuursteen het mooiste tot zijn recht. Let hierbij wel op de ruimte waar de marmer tegels 60x60 komen te liggen. Een hoogglans gepolijste marmeren vloer is natuurlijk schitterend, maar wanneer deze nat wordt kan deze wel gevaarlijk glad worden. Op de badkamer is een stroevere uitvoering dan wellicht verstandiger. Getrommeld of geborsteld marmer wordt wel vaker toegepast.

Ook interessant
Marble1
Onvergelijkbaar elegante marmertegels vind je bij Nibo Stone in verschillende kleuren en afmetingen, tevens in marmerlook keramische tegels.
Van  Rijn 0040 0025 46
Natuursteen op de badkamer geeft direct een luxe uitstraling. Nibo Stone heeft een uitgebreide collectie tegels geschikt voor deze ruimte.
Asperi 3 G
Keramische tegels winnen steeds meer aan populariteit. Niet voor niets, want ze bieden veel voordelen boven andere vloerbekleding.
Hardsteen organic gris
Zo’n vijfduizend soorten zijn geschikt om te gebruiken voor vloertegels, terrastegels, vensterbanken of andere toepassingen in natuursteen.
Marmer Nibo Stone

60x60 marmertegels op de badkamer

Marmer kan in vrijwel iedere ruimte in huis worden toegepast. Tegenwoordig is marmer weer helemaal terug van weggeweest en wordt het veelvuldig toegepast in de badkamer. Grote marmeren platen aan de wand en marmer tegels 60x60 op de vloer geven de badkamer een luxe en klassieke sfeer.

Nibo Stone marmer keramiek

Marmer tegels 60x60 ook in keramische tegels

Het nadeel van marmer is dat je voorzichtig moet zijn met zuren, zoals bijvoorbeeld antikalk middelen. Ook hangt er wel een prijskaartje aan echt marmer tegels in 60x60, hoe mooi en niet te evenaren het materiaal ook is. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook keramische marmer tegels 60x60 cm te krijgen. Deze marmerlook tegels 60x60 cm zijn zo goed nagemaakt dat deze bijna niet van echt marmer tegels is te onderscheiden. Zo heb je wel de uitstraling van echt marmer tegels 60x60, maar vriendelijker geprijsd en makkelijker in onderhoud dan de natuursteen tegels.

Crown  Collection  Type  Bc  Vianen  D1

Leggen van een marmeren vloer

Het leggen van marmer tegels is 60x60 cm is niet heel moeilijk. Het is hierbij belangrijk te kiezen voor de juiste lijm en voegmiddelen (vrij van zuren en geschikt voor natuursteen). Marmer tegels 60x60 zijn makkelijk te hanteren en over het algemeen gekalibreerd wat betekent dat de tegels even dik zijn gemaakt. Ben je niet een hele handige doe het zelver, dan adviseren wij om je natuursteen tegels 60x60 te laten plaatsen door een ervaren natuursteenzetter. Hij zal de marmeren tegels in 60x60 mooi verdelen over de ruimte, waarbij hij rekening houdt met de tekening van de aders die marmer van nature heeft. Ook kijkt hij naar een goede verdeling van de spanning in de vloer.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Marmer, weer helemaal van nu

Marmer heeft een ware comeback gemaakt in het interieur. Het klassieke materiaal past heel goed in een moderne woning…
17 oktober 2015

Blog

Natuursteen in klassieke stijl

In een klassiek interieur vind je veel invloeden uit de Renaissance zoals ornamenten, zuilen en decoratief meubilair.…
10 september 2016

Blog

Natuursteen vloertegels; welke soort kies jij?

Natuursteen is een verzamelnaam voor de vele tienduizenden soorten gesteenten uit onze aardkorst, gevormd in miljoenen…
21 november 2015
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Peter Voskamp
Wij hebben positieve ervaringen met Nibo Stone. De wijze waarop wij de keuze gemaakt hebben en wij geholpen zijn was plezierig.
★★★★★ ★★★★★
Tanja
Goede service, mooie winkel en ruime sortering.