• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels

INDOOR

Tegels in de woonkamer bepalen grotendeels de uitstraling van uw interieur. Gaat u voor een trendy, moderne woonkamer, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Een natuursteen vloer geeft zeker de juiste interieurstijl. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de vloer generatie op generatie meegaat. Op deze manier zijn de kosten van natuursteen tegels relatief laag, kijkend naar de levensduur
Elke vloer is uniek doordat elke tegel in structuur of kleur verschilt. Dit karakter zorgt voor een bijzondere vloer in elke woning.

Kies voor een lichte vloer in een donkere huiskamer om de ruimte optisch groter te laten lijken.

Populaire tegels in de woonkamer zijn de antracietkleurige tegels. Grote stenen met een formaat van 60 x 60 of zelfs 80 x 80 cm passen goed in een stoer en elegant, modern interieur. Zandkleurige stenen geven de landelijke woonkamer de sfeer van een oud herenhuis. In onze showrooms hebben we tal van bijzondere natuursteen vloeren uit onze collectie gelegd en gevoegd op grote oppervlaktes zodat u een goed beeld heeft van hoe de vloer er bij u thuis uit komt te zien.

Relevante blog(s):

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine