Nibo Stone NL
A description of the image.

Onderhoud uitbesteden

Laat het over aan de professional

Vloer onderhoud uitbesteden kan om allerlei redenen. Misschien heb je een drukke baan en heb je simpelweg geen tijd of zie je als een berg op tegen die ene grondige schoonmaakbeurt. Of misschien heb je dat herenhuis gekocht met die prachtige vloer in de hal maar kan die wel een kleine renovatie gebruiken. Het onderhoud uitbesteden is dan een goede keuze.

Mock ebook nibo

Meer weten?

Vraag ons gratis digitale magazine aan, boordevol met tips, adviezen en inspirerende foto's en interviews! Ook als hardcopy verkrijgbaar.

Vaduz

Natuursteen onderhoud uitbesteden

Natuursteen is een van de meest slijtvaste vloerbedekkingen die er bestaan. Toch zal je natuursteen vloer, afhankelijk van de soort natuursteen, het gebruik en het onderhoud op den duur slijten. Bij sommige natuursteensoorten wordt hierdoor juist het verouderde karakter van de vloer onderstreept. Maar als de slijtage ongewenst is, is het een geruststellende gedachte dat natuursteen, in tegenstelling tot tapijt, hout en gebakken vloertegels, vrijwel altijd en keer na keer weer is te renoveren wanneer je het onderhoud uitbesteedt aan een vakman.

Basalt 1

Onderhoud uitbesteden voor eenmalige opleveringsreiniging

Wanneer een vloer is gevoegd, is de vloer voorzien van een cementsluier. Je kunt de tegels schoonmaken met een cementsluierverwijderaar, of je kunt het onderhoud uitbesteden aan een professionele partij. De vloer wordt dan instapklaar gereinigd en desgewenst beschermd met een impregneermiddel, coating of antislip laag. In het geval van een natuursteen vloer kan dit in sommige gevallen aan te bevelen zijn.

Direct naar:
Onderhoud 1500 1000 1500 1000 85
Houd je bij het onderhoud van natuursteen rekening met een aantal zaken, dan is het helemaal niet moeilijk om je vloer als nieuw te houden.
Houtlook
Keramische tegels vragen maar zeer weinig onderhoud. We geven je tips en adviezen hoe je dit het beste doet.
NOIR OREL
De uitstraling van je woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Met natuursteen tegels heb je de perfecte match met je interieur.
New Collection Nibo Stone
Keramische tegels voor in de keuken zijn ideaal. Er trekken geen vlekken in en zijn zeer eenvoudig schoon te houden.

Onderhoud uitbesteden voor een bestaande vloer

Met name bij natuursteen onderhoud is een jaarlijkse stripbeurt van je vloer geen overbodige luxe. Met deze schrobbeurt haal je al het vuil en oude waslagen van de vloer en wordt deze weer als nieuw. Zeker als je flink wat m2 vloeroppervlak heb, is dit een behoorlijke klus. Dit natuursteen onderhoud uitbesteden is geen overbodige luxe.

Hardsteen  Tegels  Nibo  Stone (6)

Belgisch hardsteen onderhoud uitbesteden

Heb je doffe plekken of vlekken in je Belgisch hardsteen vloer? Dan kun je zelf aan de slag om deze vlekken te verwijderen en je hardsteen weer glanzend te maken of je kunt het Belgisch hardsteen onderhoud uitbesteden. Het voordeel van je onderhoud uitbesteden is dat je het overlaat aan een professional die het materiaal door en door kent en precies op de juiste manier met de juiste middelen weet te behandelen voor een optimaal resultaat om je tegels te reinigen.

Marble1

Marmer onderhoud uitbesteden

Marmer wordt vaak gepolijst. Hierdoor komt de karakteristieke structuur en kleur van het materiaal het beste tot zijn recht. De steen krijgt een luxe uitstraling die goed past bij een strak en modern interieur. Na verloop van tijd kunnen krasjes en gebruikerssporen de marmeren vloer ontsieren en kun je het marmer onderhoud uitbesteden om de vloer weer zo goed als nieuw te krijgen. De vloer wordt dan opnieuw gepolijst zodat deze weer prachtig glanst. Ook bij doffe plekken in je marmeren vloer kun je het onderhoud uitbesteden. De vloer wordt dan gekristalliseerd en krijgt hierdoor zijn oorspronkelijke glans weer terug. Met een speciale machine en kristallisatiepoeder worden oppervlakkige beschadigingen hersteld. Het kristallisatieproces maakt de marmer harder, waardoor je vloer beter bestand is tegen vuil en slijtage.

Van Rijn 0010 10

Leisteen onderhoud uitbesteden

Een breukruwe leisteen vloer vraagt weer om een heel ander vloeronderhoud dan bijvoorbeeld de gepolijste marmer van hierboven. Leisteen is wat vettig van nature en dat helpt bij het schoonmaken van de tegels. Maar zeker bij een wat ruwere vloer kan vuil zich ophopen en is het tijd om de vloer eens goed onderhanden te laten nemen. Heb je geen zin om de leisteen vloer schoon te maken of heb je gewoon te weinig tijd? Dan is het slim om een expert in te schakelen. Je leisteen onderhoud uitbesteden aan zo’n vakman betekent een optimaal resultaat.

Kwartsiet achterwand

Onderhoud uitbesteden voor alle natuursteensoorten

Het onderhoud van je natuursteen vloer uitbesteden is natuurlijk niet alleen weggelegd voor Belgisch hardsteen, marmer of leisteen. Natuurlijk kun je ook het vloeronderhoud uitbesteden voor alle natuursteensoorten, zoals ook graniet, kwartsiet en travertin. Een professional weet met alle natuursteensoorten precies hoe hij ze moet behandelen om ze (weer) als nieuw te laten lijken.

Voordelen onderhoud uitbesteden
  • Het scheelt je tijd
  • Je kunt rekenen op een gegarandeerd mooi resultaat
  • Behandelmethodes die je zelf niet kunt
  • Ook renovaties van bestaande vloeren
Grote tegels leggen 9

Keramische tegels schoonmaken

Keramische tegels schoonmaken is geen ingewikkelde klus. Omdat de tegels zo hard zijn en niet poreus, kan vuil niet in de tegels dringen en blijft dit aan de oppervlakte liggen. Als je de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt worden, dan is regelmatig stofzuigen en dweilen voldoende. Het onderhoud uitbesteden van keramische tegels lijkt dan niet zo voor de hand liggend, maar kan toch handig zijn wanneer je weinig tijd hebt of bijvoorbeeld een grote oppervlakte te reinigen. Het keramische tegels schoonmaken uitbesteden hoeft ook niet de enige reden te zijn om een professioneel bedrijf in te schakelen. Zo’n bedrijf is bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in een antislip behandeling van je keramische tegels als deze te glad zijn in een natte ruimte of op het buitenterras.

Nibo Stone Noord white

Terrastegels schoonmaken

Je zou er misschien niet zo direct aan denken, maar ook het schoonmaken van je terrastegels kun je uitbesteden. Groene aanslag komt veel voor op bestrating waar weinig zon schijnt en op plekken waar het vochtig wordt. Buiten dat deze groene aanslag ontsierend is voor je tuin, kan je bestrating hier ook gevaarlijk glad door worden. Je terrastegels schoonmaken is dan een hele klus. Het onderhoud uitbesteden aan bijvoorbeeld een hovenier, is dan het overwegen waard. Een hovenier heeft kennis van de juiste schoonmaakmiddelen en de wijze van reiniging.

Xxl Tegels 8

Onderhoud uitbesteden via Nibo Stone

Nibo Stone werkt samen met een aantal landelijk werkende partners die hun strepen in de loop der jaren hebben verdiend. Het onderhoud uitbesteden aan een van deze specialisten garandeert een succesvol resultaat, of je nu gaat voor een eenmalige opleveringsreiniging of een meerjarig onderhoudscontract. En ook bestaande natuursteen vloeren, al zijn ze 300 jaar oud, kunnen weer als nieuw gerenoveerd worden. Wil jij ook je vloertegels reinigen uitbesteden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 maart 2022

Blog

Tips voor het schoonmaken van keramische tegels

Na het leggen van uw keramische vloertegels, wil je deze natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Keramische tegels vragen…
04 januari 2022

Blog

Natuursteen in landelijke stijl

Een landelijke stijl kenmerkt zich door robuuste en authentieke materialen. Hout, linnen, leer en natuurlijk ook…
20 oktober 2020
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Rian Ruhl
Goede ontvangst en mooi assortiment. Niet tevreden over hetgeen beloofd is wat betreft de kwaliteit van mijn B-keuze tegels. Ik had een stuk meer tegels besteld dan geadviseerd, en dat was hard nodig (een aantal pakken tegels waren compleet gebroken, daarnaast waren ze een stuk minder haaks dan beloofd. Daardoor moest bijna elke tegel verzaagd worden). Om mij tegemoet te komen heeft Nibo op een goede manier bemiddeld in een oplossing, in de vorm van het plaatsen van de plinten door een van hun eigen tegelzetters. Ik was al zeer tevreden over het eindresultaat, en deze vorm van meedenken heeft mij zeker positiever gestemd over het hele proces.
★★★★★ ★★★★★
Joris Wissing
We zijn goed geholpen door de verkoper, die snel reageerde op al onze vragen. Ook de kwaliteit van de tegel zelf is, zoals we nu kunnen beoordelen, goed. Alleen wel jammer dat we drie weken voor leverdatum te horen kregen dat de boot in China nog moest gaan varen.