• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Natte ruimte

De badkamer vervult tegenwoordig steeds meer een belangrijke rol als ontspanningsruimte in huis en de eisen die aan de inrichting worden gesteld zijn hierdoor veranderd. Een vloer of wand van natuursteen geeft de badkamer direct een luxe gevoel. Maar het is ook praktisch: Het materiaal is waterbestendig, gemakkelijk schoon te houden en vooral duurzaam.

Kies voor een vloer met een stroef oppervlak

Bij de keuze van natuursteen in de badkamer is het belangrijk dat je kiest voor de juiste afwerking. Zo is een hoogglans gepolijste vloer minder geschikt vanwege het uitglijdingsgevaar. Beter is het om te kiezen voor een natuursteensoort met een wat ruwer oppervlak. Leisteen in een breukruwe uitvoering heeft een natuurlijke antislipwaarde die niet te evenaren is met bijvoorbeeld keramische tegels. Daarnaast zijn er diverse natuursteensoorten die door de speciale oppervlaktebewerking stroef aanvoelen. De adviseurs in onze showrooms kunnen je alles vertellen over natuursteen in natte ruimtes, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Relevante blog(s):

Je bent in onze showrooms van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen particuliere klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo zijn er diverse mogelijkheden, zoals een online adviesgesprek. Lees hier meer >

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak
Mock 00016 800 600
Vraag gratis lookbook aan