Nibo Stone NL
Vianen only header

XXL-Showroom voor maximale beleving

We zoomen in op ieder detail

In de tegel-showroom in Vianen vind je een uitgebreid assortiment natuursteen en keramische tegels. Alle tegels liggen op grote beloopbare oppervlaktes voor een goede kijk op onze collectie tegels. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar voor een persoonlijk advies. De showroom in Vianen is maar liefst 2.600 m2 groot. Zeker de moeite waard om deze tegel-showroom te bezoeken!

Ben je nog volop aan het oriënteren en wil je gewoon even inspiratie op doen in onze showroom? Dan hoef je hiervoor geen afspraak te maken. Wil je er zeker van zijn dat onze verkoopadviseur alle tijd voor je heeft om jouw vragen te beantwoorden op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Paul 800 600

Showroomafspraak maken

Paul of een van zijn collega's helpt je graag met het uitzoeken van jouw droomvloer. Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Vianen.

Daarom bezoek je onze tegel showroom
 • Tegels voor elk budget
 • Grote beloopbare oppervlaktes
 • Goed bereikbaar
 • Compleet assortiment
 • Persoonlijk en vakkundig advies

Neem vast een kijkje in onze showroom

Algemeen e book 2

Eerst meer lezen?

Kies dan om ons gratis e-book over Nibo Stone te bekijken. Hierin staat een beschrijving van alles wat er mogelijk is bij dit krachtige bedrijf, ondersteund door inspirerende fotocollages. Hierin staan ook binnenkijkers, waarbij je foto’s en interviews kunt lezen van mensen die al klant zijn bij Nibo Stone.

Direct naar:
Natuursteen is waar het allemaal begon voor Nibo Stone.
Nibo Stone verkoopt ook keramische tegels, in allerlei verschillende kleuren en maten.
Iedere maand hebben we een leuke nieuwe actie. Houd deze pagina in de gaten, het kan je veel voordeel opleveren.
Je vloer laten leggen door een bekwame vakman geeft met zekerheid het mooiste resultaat. Maak gebruik van ons landelijk netwerk.

De tegel showroom Vianen vind je pal tegenover het Miele Inspirience Center. Het pand van Nibo Stone ligt vlak aan de A2 en is dus prima bereikbaar vanuit plaatsen als Gouda, Dordrecht Amersfoort of Den Bosch. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag liggen slechts drie kwartier rijden. Onze tegel showroom Vianen is dus supergoed bereikbaar en je kunt bovendien voor de deur parkeren.

De tegel showroom Vianen vind je pal tegenover het Miele Inspirience Center. Het pand van Nibo Stone ligt vlak aan de A2 en is dus prima bereikbaar vanuit plaatsen als Gouda, Dordrecht Amersfoort of Den Bosch. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag liggen slechts drie kwartier rijden. Onze tegel showroom Vianen is dus supergoed bereikbaar en je kunt bovendien voor de deur parkeren.

DSC00837

Uitgebreide collectie

Wij tonen in onze vloeren showroom tegels van zowel natuursteen als keramiek die wij zelf al decennia lang importeren van over de hele wereld. Hierdoor zul je onze tegels niet snel ergens anders tegenkomen en ben je verzekerd van een unieke vloer. Warm keramisch parket, stoere betonlook vloertegels, landelijke natuursteen vloeren, of moderne industriële tegels? Je vindt ze allemaal in onze tegel showroom. Je kunt bij ons zeker slagen voor een prima prijs.

Loaf dark grigio 90x90 67 voor 5360

Tegels aanbiedingen en restpartijen

Wij volgen de trends op de voet en presenteren met zeer grote regelmaat nieuwe soorten in onze tegel showroom. Dit betekent wel dat andere soorten moeten wijken. Deze worden vaker verkocht als restpartijen of showroom tegels.

Ook tref je in onze tegel showroom regelmatig mooie tegel aanbiedingen. Zowel keramische tegels als natuursteen tegels koop je dan tegen een mooie actieprijs.

Daarom kies je voor Nibo Stone
 • Groot assortiment in natuursteen en keramiek. En er komen regelmatig nieuwe soorten bij.
 • Directe inkoop bij producent of groeve. Dus een gegarandeerde kwaliteit en lage prijzen.
 • Grote beloopbare voorbeeldvloeren in onze XXL-showrooms. Zo zie je pas echt goed hoe de vloer eruit ziet.
 • Deskundig en persoonlijk advies. Wij helpen jou om je droomvloer uit te kiezen.
 • Alles onder 1 dak. We regelen ook de contacten voor het leggen en de vloerverwarming voor je.
DSC00912

Tegels voor iedere ruimte

In onze tegel showroom vind je tegels voor woonkamer, badkamer, hal, toilet of buiten. Samen met onze verkoopadviseur kun je bekijken welke tegel het beste past in de ruimte. Er wordt niet alleen gekeken naar het formaat of de kleur, maar ook naar het soort tegel. Een natte ruimte vraagt op een tegel met een stroef oppervlak terwijl een keuken vraagt om een vloer waar niet snel vlekken in trekken.

Showroom venlo

Tegels voor iedere smaak

Over smaak valt niet te twisten. Daarom tref je in onze tegel showroom tegels in allerlei stijlen. Landelijke en klassieke natuursteen vloeren, stoere en moderne keramische tegels, warm en trendy keramische houtlooktegels. Noem het maar op en je vindt jouw vloertegel bij ons in de showroom.

Nibo Stone Vianen 4

Volledig pakket

Een mooie vloer valt of staat bij het leggen van tegels. En misschien wil je je nieuwe vloer wel combineren met vloerverwarming? Dan is het fijn om te weten dat wij je een totaalpakket kunnen bieden. In onze tegel showroom vertellen onze verkoopadviseurs je alles over de tegels, het tegels leggen, de vloerverwarming en het vloeronderhoud.

Handig om mee te nemen naar de showroom
 • Bouwtekeningen voor het berekenen van het juiste aantal m2
 • Stalen van keukenkastjes of gordijnen voor de perfecte kleurmatch
 • Moodboard (bijvoorbeeld Pinterest) om de verkoper de stijl te laten zien die jij zoekt
Landelijke vloeren nibo stone 3

Meer inspiratie nodig?

Kies dan om ons gratis e-book over landelijke interieurs bij onze vloeren te bekijken. Deze staat boordevol met foto’s die je kunt bekijken, zowel als dat er informatie en tips over deze stijl wordt meegegeven.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Castle Stone; een vloer met karakter

Val jij ook zo voor de landelijke stijl? Dan hebben wij een vloer die hier perfect bij aansluit! Geïnspireerd op oude…
01 juni 2023

Blog

Nibo Wood Baboa: de gezelligste vloer van Nibo Stone

Keramisch parket wordt steeds vaker gekozen als vloertegel. Wij begrijpen dat heel goed, want met keramisch parket kan…
01 juni 2023

Blog

Onze Castle Stones Collectie

Iedereen kent wel die prachtige historische stenen vloeren uit kastelen, kloosters en kerken. Zo’n natuurstenen vloer…
31 mei 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Marjan Willemsen
Gastvrij en vriendelijke ontvangst.Ruime keuze.