Nibo Stone NL
A description of the image.

Nibo Services

Wij nemen graag de complete engineering en montage uit handen
Service  Compositie 001

Onder Nibo Services BV leveren we niet alleen onze kwaliteitsproducten, maar begeleiden we tevens de klant tijdens het complete bouwtraject op professionele wijze met een totaalconcept. Met deze Nibo Totaal Service bieden we het gemak van één aanspreekpunt. Het aantal verantwoordelijke partijen wordt verminderd. Door deze korte lijnen kan er sneller en pro-actiever gehandeld worden tijdens het bouwproces, waardoor de doorlooptijd van het project wordt verkort. Dit leidt tot minder faalkosten en uiteindelijk tot lagere kosten van het totale bouwproject.

3D House

Advies bij ontwerp

Al in ontwerpfase kunnen we ondersteunen in materiaalkeuzes en bouwtechnische detailleringen. Bovendien blijkt uit de praktijk dat het meepraten aan de ontwerptafel vaak leidt tot vernieuwende ideeën die ervoor zorgen dat de doorlooptijd van het bouwtraject kan worden verkort. Ook kunnen we dan vaak efficiënter inkopen, wat een direct prijsvoordeel voor de klant oplevert.

Nibostone Boaten Co 2

Wij nemen graag de volledige engineering uit handen

We beschikken over een ruime bouwtechnische kennis en we denken graag mee over de constructiemogelijkheden. We maken de constructieve berekeningen over bijvoorbeeld de bevestigingsconstructie van de gevel. Ook kan meegekeken worden naar de achterconstructie. Vanzelfsprekend hoort hier het maken van een ankerplan bij. We werken voor u de werktekeningen en principedetails uit, meten in en maken de productie- en maatwerklijsten. Op alle details wordt ingezoomd. Ook heeft Nibo Services inmiddels een ruime ervaring in het aanleveren van het tekenwerk in BIM bij een aantal grote projecten.

Blokken Natuursteen Overleg

Eigen productiefaciliteiten wereldwijd

Wanneer we reeds in de ontwerpfase van het bouwproject worden betrokken, kunnen we de productie van natuursteen afbouwelementen al in een vroeg stadium opstarten. Dat doen we in onze eigen fabrieken in het land van herkomst. Dit levert een direct prijsvoordeel op voor de klant. Bovendien hebben we dan controle op de kwaliteit van het geselecteerde natuursteen en haar doelen op het gebied van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen nastreven.

Of het nu Lean, Bim of Dbfm is, Nibo Services sluit naadloos aan!
Marco 320 260

Meer weten?

Maak een afspraak met Marco om de mogelijkheden van advies tot en met oplevering te bespreken.

Levering 'just in time'

Een van de belangrijkste aspecten bij elk bouwproject is een optimale logistiek. Een nauwgezet samenspel tussen planning, productie, levering en uitvoering is cruciaal voor efficiënt bouwen. Onze flexibele productie- en transportplanning zorgt voor het tijdig arriveren van het natuursteen op de bouwplaats, zodat wachttijden van stelploegen en (ingehuurd) materieel tot het verleden behoren en verspillingskosten worden gereduceerd.

Vensterbank

Professionele stellers

Een van de belangrijkste activiteiten van Nibo Services is het leveren en aanbrengen van gevelsystemen. Daarnaast hebben we een flink aantal stations van grote steden op onze naam staan. Utrecht, Venlo, Assen, Gouda, Helmond en nog vele anderen. Ook de kwalitatief hoogwaardige montage van bijvoorbeeld dorpels en vensterbanken kunt u met een gerust hart aan Nibo Services overlaten. De professionele vakmensen hebben meer dan 35 jaar ervaring in de meest uitdagende utiliteits- en woningbouwprojecten. Nibo Services is VCA*-gecertificeerd.

Onderhoudscontracten

Na iedere oplevering ontvangt u een op maat gemaakt onderhoudsadvies voor het geleverde natuursteen. Tevens is het mogelijk een meerjarig onderhoudscontract af te sluiten voor een zorgeloos lange-termijn onderhoud met maximale financiële zekerheid. We zien onszelf als de partij die natuursteen het beste kent en participeren daarom graag mee in contracten zoals bij Design-Build-Finance-Maintain (DBFM). Zo heeft u de zekerheid over de financiële uitgaven gedurende de gehele gebruiksduur van het bouwproject.