Nibo Stone NL
A description of the image.

Vakkundige montage

bespaart tijd en kosten

Nibo Stone beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk van professionele stellers voor het vakkundig laten aanbrengen van bijvoorbeeld vloeren, gevels, (gevel)plinten, vensterbanken, kantplanken, afdekkers en raam- en deurdorpels.

Intercity Hotel Enschede (11)

Professionele stellers met ruim 40 jaar ervaring

Deze stellers hebben ruim 40 jaar ervaring in de montage van natuursteen afbouwelementen in de meest uitdagende utiliteits- en woningbouwprojecten. Ze kennen een hoge mate van verantwoordelijkheid en beschikken over een ruime vakkennis van zowel specifieke eigenschappen van natuursteen als van de deskundige montage op de bouwplaats. Desgewenst komt de steller op locatie in meten. Zij onderhouden goede communicatie met de uitvoerder en/of projectleider en werken schoon, secuur en snel. Uiteraard zijn alle stellers VCA gecertificeerd.

Aanpassingen kunnen ter plekke worden uitgevoerd

Indien nodig kunnen de stellers 24/7 ingezet worden om deadlines niet in gevaar te laten komen. Tijdens de bouw worden regelmatig voortgangscontroles uitgevoerd en kan begeleid worden bij opleveringen. Onze eigen projectleiders coördineren het gehele project. U kunt dus met een gerust hart de montage aan Nibo Stone overlaten.

Marco 320 260

Meer weten?

Bespreek met Marco de mogelijkheden voor de vakkundige montage van uw bestelling.

Img 3148

‘Just in time’ leveringen

En uiteraard zorgen wij ervoor dat de bestellingen ‘just in time’ op de bouwplaats worden geleverd zodat wachttijden van stelploegen en (ingehuurd)materieel tot het verleden behoren en verspillingskosten worden gereduceerd. Onze producten worden volgens onze strenge verpakkingseisen verpakt, desgewenst gemerkt en in blokken geleverd. Zo kan er op de bouwplaats sneller worden uitgelopen.

Engineering en Montage door Nibo Services!

Download onze brochure
Heeft u een vraag?
Neem contact op