Nibo Stone NL
A description of the image.

Nibo Stone

Uw bouwpartner in natuursteen, keramiek en composiet

Al sinds 1923 levert Nibo Stone vensterbanken, raamdorpels, muurafdekkers, kaders, deurdorpels, gevelbekleding aan de woning- en utiliteitsbouw en de renovatiemarkt. Vanuit onze nieuwe productie-unit in Swalmen kunnen we snel produceren en leveren. Hier beschikken we over strategische voorraden en een geavanceerd machinepark. Naast de standaard afbouwelementen leveren we maatwerk naar wens van de klant. U kunt vertrouwen op kwaliteitsproducten, betrouwbare levertijden en gunstige prijzen.

Direct naar
VENSTERBANK 01
Direct uit voorraad in 8 natuursteensoorten en 6 kleuren marmercomposiet, al sinds 1923. Ontdek hier de diverse kleuren en opties.
Nibo Stone Moleanos Gekloofd Aan Gevel En Moleanos Gebouchardeerd Op Buitenentree Kopblok Kopgebouw Fase 3
Een greep uit alle uitdagende en complexe projecten van zowel woning-, utiliteitsbouw en renovatie die we op onze naam hebben staan.
Nibo Stone Aanbrengen 2
Bespaar tijd, kosten en stress door gebruik te maken van ons landelijk netwerk van professionele stellers voor de montage van uw orders.
Nibo Stone Natuursteen Waalbouw Houthavens 2
Wij nemen graag de complete engineering en montage uit handen. Nibo Services is uw teamgenoot van ontwerptafel tot na oplevering.
Studio Baan Nibo Stone Arena Den Bosch (8)

Materialen

Voor onze afbouwelementen selecteerden wij verschillende natuursteen- en composietsoorten met ieder zijn eigen kleur, structuur en kenmerken. Eén ding hebben deze soorten gemeen: ze voldoen aan de minimale technische eisen van de duurzaamheidsproeven volgens NEN-EN normeringen. Wij kopen de materialen rechtstreeks in bij de groeves en fabrieken in het land van herkomst. Zo bent u altijd verzekerd van een duurzaam product met een eigen karakter. Bovendien zorgt de rechtstreekse inkoop voor concurrerende prijzen en een gegarandeerde continuiteit van onze voorraden.

Lees meer over onze materialen

Deze eigenschappen staan ons op het lijf geschreven
 • Klantgericht
 • Flexibel
 • Deskundig
 • Veelzijdig
 • Betrouwbaar
 • Betrokken
Intermezzo Nibo Stone

Projecten

Met bijna een eeuw bestaansrecht hebben we inmiddels al heel wat uitdagende en complexe projecten in de woning- en utiliteitsbouw en de renovatiemarkt op onze naam staan. We zijn groot geworden door de Nibo Stone, een kalksteen die je nog in heel Nederland terug vindt als vensterbank, dorpel of vloer. In de loop der jaren zijn daar vele materialen in de meest uiteenlopende toepassingen aan toegevoegd. Ook bleef het niet alleen bij natuursteen, ook voor keramiek en composiet bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk een greep uit onze projecten

Nibostone Boaten Co 1

Nibo Services

Kwaliteitsproducten, betrouwbare levertijden en een vakkundige montage dragen bij aan een succesvolle oplevering. Hoe fijn is het als u dit uit handen kunt geven aan een partij die in alle disciplines thuis is en vanaf ontwerptafel tot na oplevering kan adviseren, meedenken en meewerken in het hele bouwproces? Korte lijnen zorgen voor snel en pro-actief handelen zodat de doorlooptijd van het project wordt verkort en faalkosten tot een minimum worden beperkt. Zo heeft u geen omkijken meer naar de engineering, levering en montage van natuursteen, keramiek of composiet voor uw bouwproject.

Lees meer over de mogelijkheden van Nibo Services

Kwaliteitsproducten, betrouwbare levertijden en een vakkundige montage dragen bij aan een succesvolle oplevering.
Marco 800 600

Advies nodig?

Marco komt graag bij u langs om de mogelijkheden in natuursteen, keramiek of composiet voor uw bouwproject te bespreken.

Nibo Stone Aanbrengen 2

Vakkundige montage

Nibo Stone beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk van professionele stellers met ruim 40 jaar ervaring in de montage van natuursteen en composiet afbouwelementen. Zij hebben een ruime vakkennis en werken schoon, secuur en snel. Uiteraard zijn zij VCA gecertificeerd. De stellers komen op locatie inmeten en zijn flexibel in te zetten. Zij werken nauw samen met Nibo Stone zodat de levering just in time kan plaats vinden en de afbouwproducten efficiënt kunnen worden verpakt.

Bespaar tijd, geld en stress

Hardsteengebied 30

Duurzame inkoop

In ons beleid kijken we niet alleen naar de rentabiliteit en continuïteit van de onderneming, maar ook naar de maatschappelijke- en economische effecten van onze bedrijfsactiviteiten op de samenleving. Op deze gebieden is zeker winst te boeken. We gaan regelmatig met onze leveranciers aan tafel waarbij onderwerpen als veiligheid, gezondheid en milieu in de groeves en fabrieken aan bod komen. In onze Code of Conduct verwachten wij van hen om zich te houden aan een aantal belangrijke juridische, ethische, milieutechnische en sociale normen en waarden.

Lees meer over ons (internationaal) mvo-beleid