Nibo Stone NL

Waarom de Arton één van onze meest populaire vloeren is

Eén van de grootste trends op interieurgebied is de betonlook. We zien deze betonlook terug in vloeren, wanden, verlichting en woonaccessoires. De trend oogt stoer en heeft een industrieel tintje. De kleuren die binnen de betonlook vallen zijn allerlei schakeringen grijs, van betongrijs tot antraciet en zwart. Maar ook de warmere tinten van warm beige tot taupe vallen binnen de trend. Door deze neutrale kleurtinten kan betonlook met veel verschillende stijlen meubels gecombineerd worden.

Voor de vloer zijn er binnen de betonlook diverse opties zoals een PVC vloer, een gietvloer en natuurlijk keramische tegels. Niet voor niets zijn de Arton vloertegels in betonlook uit onze collectie momenteel één van onze best verkochte vloeren. En weet je wat het mooie is? Tijdens de hele maand maart is de Arton de Vloer van de Maand en ontvang je maar liefst 20% korting. Je koopt al tegels voor slechts € 54,40/m2* (afhankelijk van formaat).

Arton nr 11 2

Bekijk deze populaire vloer in onze showroom

In onze showrooms in Venlo en Vianen ligt deze vloer op een grote beloopbare oppervlakte. Zo krijg je een goed beeld van hoe de vloer er in zijn geheel uit ziet. Maak je een afspraak met één van onze verkoopadviseurs, dan weet je zeker dat hij/zij alle tijd voor je heeft om al je vragen over deze vloer te beantwoorden.

Arton nr 3 2

Keramische tegels bieden veel voordelen

Hoewel de prijs van onze Arton-tegels op een soortgelijk niveau ligt als een kwalitatief goede gietvloer, bieden deze vloertegels een flink aantal voordelen. De tegels hebben niet alleen een robuuste uitstraling, ze zijn ook oersterk. Ze zijn niet krasgevoelig en niet poreus. De vloer hoeft na het leggen niet meer geïmpregneerd te worden. Vuil en vloeistoffen kunnen niet in de tegel trekken en hierdoor zijn de tegels goed en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn niet gevoelig voor agressieve stoffen of chemicaliën. De tegels zijn niet gevoelig voor UV licht en zullen niet verkleuren. Ook niet als je ze buiten toepast. Wat prima kan, want ze zijn vorstbestendig.

Arton nr 11

Combineer naar hartelust

De Arton serie bestaat uit 10 kleuren en 9 verschillende formaten, die onderling mooi te combineren zijn. Zo kun je naar hartenlust combinaties maken in je badkamer, je woonkamer en keuken of buiten. Kies bijvoorbeeld voor een 60 x 60 cm tegel op je badkamervloer en plaats 60 x 30 cm tegen de wand. De voeglijn loopt dan door vanuit de vloer naar de wand, wat zorgt voor een rustige en tijdloze uitstraling. Kies voor de XXL tegel in 120 x 120 cm in de woonkamer voor een rustige uitstraling door een minimaal aantal voegen. De tegels zijn maatvast waardoor ze ook met een hele smalle voeg gelegd kunnen worden. Dit versterkt het industriële karakter van de vloer, zeker als je dit combineert met het XXL formaat.

Arton nr 8 outdoor

Ook met buiten te combineren

Speciaal voor buiten is er een terrastegel verkrijgbaar in deze serie. De terrastegel is dikker (2 cm) en het oppervlak is stroever gemaakt. Zo wordt de tegel niet glad bij regen. Deze buitentegel is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten zodat je ook hier weer kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld de vloer van binnen naar buiten door laten lopen. Een perfecte manier om binnen met buiten te verbinden, zeker als je openslaande deuren of een groot schuifraam hebt. Zo beïnvloedt de natuurlijke rust van je tuin en het gevoel van buiten je woonkamer en andersom wordt het terras als vanzelf het verlengde van je huis.

Arton nr 1 2

Kies voor een professionele tegelzetter

Wij adviseren om deze tegels te laten leggen door één van onze professionele tegelzetters. Dan heb je gegarandeerd het beste resultaat. Nibo Stone werkt samen met professionele tegelzetters die door het hele land vloeren leggen. Ze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring met het leggen van tegels, ook met de XXL formaten van 120 x 120 cm. Bovendien kennen zij onze producten door en door en weten zij waar ze rekening mee moeten houden om de vloer allerbest tot zijn recht te laten komen. De ervaren tegelzetter ziet in één oogopslag hoe de tegels het beste over de ruimte kunnen worden verdeeld en houdt hij rekening met een goede verdeling van de spanning in de vloer. Ook wordt er goed gekeken naar de ondergrond, want het is hierbij van groot belang dat voor de juiste aanpak wordt gekozen.

Paul 800 600

Wil jij de Arton-tegels bekijken in onze showroom?

Paul laat de tegels graag aan je zien. Maak een afspraak in onze showroom in Vianen of Venlo.

De genoemde prijs is exclusief 21% btw, geldt vanaf 30m2 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

De voordelen van een keramische tegelvloer ten opzichte een PVC vloer

Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Al die vloeren lijken zo op elkaar! Welke moet ik nu kiezen? In deze blog…
01 maart 2023

Blog

Duurzaamheid in vloertegels

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes in de materialen die ze…
14 januari 2023

Blog

Hoe herken je een professionele tegelzetter?

Bij het leggen van je vloertegels komen een aantal aspecten kijken die van belang zijn om tot het mooiste eindresultaat…
01 februari 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
M. Woldring
Heel fijn geholpen! Goed advies, flexibele opslag en prima levering! De vloer is prachtig
★★★★★ ★★★★★
Rianne Remkes
Vakkundig bedrijf, veel ervaring
★★★★★ ★★★★★
Margret Mesman
Alles is naar wens verlopen en het eindresultaat is prachtig