Nibo Stone NL
Showroom Venlo 3 luik

Live videorondleiding

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer maar woon je ver weg en twijfel je nog of Nibo Stone wel vloeren heeft naar jouw smaak? Wij hebben daar een unieke oplossing voor. Bij ons kun je via videobellen live een persoonlijke rondleiding volgen in onze showroom in Venlo. Via Whatsapp videobellen neemt verkoopadviseur Marcel je mee door de verschillende ruimtes in onze showroom en laat je het ruime assortiment vloeren zien. Uiteraard kun je tijdens de rondleiding jouw wensen kenbaar maken en al jouw vragen stellen.

Ruim assortiment

Ga jij voor strakke betonlook tegels, warm keramisch parket of stijlvol natuursteen? Tijdens deze rondleiding krijg je al een goed beeld van jouw wensen en smaak. De vloeren liggen namelijk allemaal op grote beloopbare oppervlaktes. Marcel kan je meteen vertellen of de vloer ook nog in andere formaten verkrijgbaar is of bijvoorbeeld ook geschikt is voor buiten.

Marcel 320 260 nieuw

Wil jij gebruik maken van de persoonlijke videorondleiding?

Plan dan jouw afspraak in. Je kunt zelf een datum en een tijdstip kiezen wanneer het jou het beste uitkomt. Trek ongeveer een half uur uit voor dit gesprek. Marcel belt je op het afgesproken tijdstip.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Vieux Carbo, Dé landelijke vloer bij uitstek

Ga jij voor een landelijke woonstijl? Dan val je geheid voor onze Vieux Carbo. Deze ontzettend stoere vloer is niet…
12 juli 2022

Blog

De 5 meest populaire vloeren van Nibo Stone

Bij Nibo Stone hebben we een heel uitgebreid assortiment keramische en natuursteen vloeren. Toch zijn er altijd een…
21 juni 2022

Blog

Zo kies je de vloer die bij je past

Elk interieur begint bij de keuze van de vloer. De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee de basis van hele…
04 maart 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 130 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Natuurstenen vloer gekocht. Stevig aan de prijs maar erg mooi. Zeer tevreden over het betreffende product. Is het geld waard. Service in de showroom enigszins matig. Weinig kennis van zaken. Opvallend genoeg kon niemand mij vertellen waar de betreffende steen vandaan komt, terwijl er op de site veel aandacht wordt besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.Naar aanleiding van deze review is er alsnog contact met mij opgenomen om bovenstaande recht te zetten. Mijn vraag is inmiddels naar tevredenheid beantwoord. Erg netjes van NiboStone.
★★★★★ ★★★★★
Van Leest
Beste Heer Klaassen,Onlangs hebben we bij u een tegelvloer besteld voor ons nieuwe woonhuis in Genhout, ordernummer 202111033. De vloer is inmiddels gelegd door ZIND bvba. We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Dit betreft zowel de kwaliteit van het geleverde materiaal als de kwaliteit van de werkzaamheden door ZIND. De vloer ligt perfect waterpas. Het gelegde patroon, de kleur van de voeg en het afkitwerk zijn in zeer goed overleg tot stand gekomen tussen ons en de heer Pascal Ziyan. De planning van de werkzaamheden door ZIND is ook naar tevredenheid verlopen, er werd duidelijk over gecommuniceerd en de werkzaamheden werden conform afspraak nagekomen. De werkplek werd ordelijk schoon en opgeruimd achtergelaten. Verder kregen we goed advies over hoe de vloer te behandelen na het leggen. Kortom prima vakwerk waar we heel blij mee zijn.Met vriendelijke groeten,Rinus van Leest en Ilse van Ogtrop
★★★★★ ★★★★★
Ockeloen
Het bedrijf heeft een prachtige toonzaal met vakkundige mensen. De vloer is geweldig goed gelegd en de tegels zijn van uitstekende kwaliteit.