Nibo Stone

Onderhoud uitbesteden

Natuursteen vloeren, al zijn ze 300 jaar oud, worden weer als nieuw!

In een drukke periode van verbouwen of verhuizen kan het uitbesteden van het reinigen van uw nieuwe of bestaande natuursteen vloer een uitkomst bieden. Dan is het fijn om een specialist achter u te hebben staan, met al meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van renoveren, behandelen en onderhouden van alle soorten natuursteen. U kunt kiezen voor een eenmalige opleveringsreiniging of een meerjarig onderhoudscontract. Bestaand vloeren, al zijn ze 300 jaar oud, kunnen weer als nieuw gerenoveerd worden.

Eenmalige opleveringsreiniging

Wanneer een natuursteen vloer is gevoegd, is de vloer voorzien van een cementsluier. U kunt deze zelf verwijderen met een cementsluierverwijderaar, maar u kunt dit werk ook overlaten aan een professionele partij. De vloer wordt dan instapklaar gereinigd en desgewenst beschermd met een impregneermiddel of coating. Ook kan de kleur en structuur van het natuursteen worden verdiept.

Bestaande vloer

Service  Compositie 008

Natuursteen is een van de meest slijtvaste vloerbedekkingen die er bestaan. Toch zal uw natuurstenen vloer, afhankelijk van de soort natuursteen, het gebruik, uw gezinssamenstelling en het onderhoud op den duur kunnen slijten. Bij sommige natuursteensoorten wordt hierdoor juist het verouderde karakter van een vloer onderstreept. Maar als de slijtage ongewenst is, is het een geruststellende gedachte dat natuursteen, in tegenstelling tot tapijt, hout en gebakken tegelvloeren, vrijwel altijd en keer na keer weer is te renoveren. Bij deze oppervlaktebehandeling wordt de vloer gereinigd en volgens een speciale methode geremineraliseerd. Zo wordt de glans van het natuursteen tot het maximaal haalbare hersteld. Deze bewerking wordt toegepast op vloeren vanaf ca. 2 - 3 jaar oud tot vloeren van wel 300 jaar oud. Zo gaat een natuurstenen vloer uw leven lang mee.

Gratis proefstuk

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag wilt zien hoe uw vloer er uit komt te zien nadat deze een oppervlaktebehandeling heeft ondergaan. Graag komen wij bij u langs en maken geheel vrijblijvend en gratis een proefstuk op een plaats op de vloer naar uw keuze. We raden u hierbij aan een stukje uit te zoeken dat zo versleten mogelijk is zodat u een goed beeld heeft van het uiteindelijke resultaat. Een tegel in de keuken of hal zijn veel gekozen plaatsen van onze klanten.

Onderhoudscontract

Naast het uitbesteden van een eenmalige reiniging van een nieuwe of bestaande natuursteen vloer, is het ook mogelijk om een meerjarig onderhoudscontract af te sluiten voor een zorgeloos lange-termijn onderhoud met maximale financiële zekerheid. Samen met u wordt een onderhoudsplan opgesteld waarbij heldere afspraken worden gemaakt over de onderhoudstaken die wij voor onze rekening nemen. Een nauwkeurige aanpak, waarbij u altijd weet waar u aan toe bent. U heeft geen omkijken naar het onderhoud en kunt vertrouwen op het behoud van de esthetische uitstraling van het natuursteen.

Voor meer informatie

Neem contact op

Interessant voor u


Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine
Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak