Nibo Stone

Bestellingen webshop

Ben je op zoek naar een goed schoonmaakmiddel voor je natuursteen of keramische vloer? Nibo Stone ontwikkelde een eigen label onderhoudsproducten, gebaseerd op bijna een eeuw ervaring. De productlijn biedt een compleet reinigings- en verzorgingspakket voor het onderhoud van je natuursteen of keramische vloer. De onderhoudsproducten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Klik hier of op de winkelwagen rechts naast contact.

In de webshop vind je de volgende producten:

Onderhoudsproducten voor keramische tegels

Dweilwas voor keramische tegels
Dweilwas voor Keramische Tegels is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor het dagelijkse/wekelijkse onderhoud van alle keramische vloertegels. Door de speciale samenstelling maakt deze dweilwas uw vloer vuilafstotend en verbetert de kleur en glans.

Natuursteen en keramiek cementsluierverwijderaar
Natuursteen en keramiek cementsluierverwijderaar zuurvrij is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor (kalkhoudende) steensoorten. Het product verwijdert cementsluier en vuil.

Strip
Strip is speciaal ontwikkeld voor de snelle en grondige verwijdering van oud en hardnekkig vuil alsmede oude was- en polymeerfilms.

Onderhoudsproducten voor natuursteen tegels

Natuursteen reiniger universeel
Natuursteen reiniger universeel is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse/wekelijkse reiniging van natuurstenen vloeren. De reiniger laat geen residu achter en is geschikt voor alle natuurstenen vloeren.

Natuursteen was
Natuursteen was is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van uw vloer. Verhindert indringen van vuil. Geschikt voor veel natuursteensoorten zoals leisteen, kalksteen, marmer en graniet.

Natuursteen dweilwas
Natuursteen dweilwas is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel op basis van hoogwaardige polymeeremulsies en detergenten. Natuursteen dweilwas is geschikt voor de dagelijkse/wekelijkse reiniging van alle natuurstenen vloeren binnenshuis. Natuursteen dweilwas maakt uw natuurstenen vloer vuilafstotend, anti-statisch, antislip en vergemakkelijkt de volgende schoonmaakbeurt.

Natuursteen goudzeep
Natuursteen goudzeep is een frisgeurend, geconcentreerd reinigingsmiddel op basis van natuurlijke componenten voor het onderhoud van natuurstenen vloeren. Natuursteen goudzeep geeft het oppervlak een natuurlijk glanzend uiterlijk en versterkt de kleurstructuur in de tegel.

Natuursteen goudzeep voor terrassen
Natuursteen goudzeep is een frisgeurend, geconcentreerd reinigingsmiddel op basis van natuurlijke componenten voor het onderhoud van natuurstenen terrassen. Natuursteen goudzeep geeft het oppervlak een natuurlijk glanzend uiterlijk en versterkt de kleurstructuur in de tegel.

Natuursteen en keramiek cementsluierverwijderaar
Natuursteen en keramiek cementsluierverwijderaar zuurvrij is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor (kalkhoudende) steensoorten. Het product verwijdert cementsluier en vuil.

Strip
Strip is speciaal ontwikkeld voor de snelle en grondige verwijdering van oud en hardnekkig vuil alsmede oude was- en polymeerfilms.

HMK P336 Antiek-markerbeits donker
HMK P336 Antiek-marmerbeits donker is een marmerbeits op basis van oxiderende oliën voor gestraalde en getrommelde marmeren en kalkstenen vloeren. Daardoor wordt een nostalgisch antiek effect bereikt. Het product vermindert indringen van water, vuil, huishoudzuren, heeft een antislip effect en voorkomt vlekken. De behandelde natuursteen wordt dweil- en onderhoudsvriendelijker.

HG Golvpolish
HG Golvpolish is een verwijderbaar polymeer beschermlaag voor alle stenen vloeren. HG Golvpolish biedt bescherming tegen vlekken, vervuiling, krassen en slijtage, verdiept kleur en structuur en geeft een zijdeglans en antislip effect.

Bellinzoni marmermelk
Bellinzoni marmermelk is een onderhouds- en beschermmiddel voor alle soorten marmer, graniet en travertin. Het middel dringt diep in de poriën. Marmermelk maakt de vloer vuilafstotend en geeft deze een zijdeglans.

Carolin met lijnolie
Carolinzeep met lijnolie reinigt grondig en beschermt tegen vlekken. De zeep is speciaal ontwikkeld om bij elke schoonmaakbeurt gebruikt te worden. Carolinzeep reinigt grondig alle vloeren (*), zonder spoelen en zonder strepen na te laten. Dankzij de formule met lijnolie, beschermt Carolinzeep al uw vloeren op een natuurlijke en duurzame wijze.