Nibo Stone NL

HMK S240 Voegvoorimpregnering

€ 16,75 Incl. 21% BTW
Op voorraad

HMK S240 Voegvoorimpregnering is een voeghulpmiddel zonder oplosmiddelen op basis van acrylaten. Het product vermindert sterk binnendringend voegmateriaal in het oppervlak van gezaagde, gezandstraalde, gevlamde en splijtruw natuur- en kunststeen. Het reinigen na het voegen wordt daardoor aanzienlijk eenvoudiger.

Het product is zowel voor binnenshuis als buitenshuis geschikt.

Inhoud

fles van 1 liter

Vooraf

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Werk op een schoon, droog en vlekvrij oppervlak

Verbruik

Afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond ca. 40-60m² per liter.

Testen

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect de hoeveelheid en de werktijd te bepalen.

Werkwijze

Schakel de vloerverwarming uit laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur, Verdun HMK S240 Voegvoorimpregnering afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond in een verhouding van 1:3 tot 1:5 met water. Breng het voor het voegen gelijkmatig en dun kruislings op de ondergrond aan met behulp van een roller met korte haren. Na een droogtijd van ca. 12 uur kan met voegen worden begonnen.

Achteraf

Gedurende de droogtijd het oppervlak niet betreden. Kleine hoeveelheden HMK S240 Voegvoorimpregnering die tijdens het aanbrengen met de roller in de voeg belanden, geven geen beperkte randhechting van de voegmortel. Gebrand keramisch materiaal zoals cotto, baksteen, kleitegels, of keramiek kan niet met HMK S240 behandeld worden. Voor deze materialen raden wij aan HMK S245 Voor-impregneer te gebruiken.

Opslag

Koel en donker dan is HMK S240 Voegvoorimpregnering is meerdere jaren houdbaar.

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Niet vlambaar. Niet gevaarlijk.
Buiten bereik van kinderen houden.
Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone.
Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.