Nibo Stone NL

HMK P336 Antiek-marmerbeits donker

€ 42,50 Incl. 21% BTW
Op voorraad

HMK P336 Antiek-marmerbeits donker is een marmerbeits op basis van oxiderende oliën voor gestraalde en getrommelde marmeren en kalkstenen vloeren. Daardoor wordt een nostalgisch antiek effect bereikt. Het product vermindert indringen van water, vuil, huishoudzuren, heeft een antislip effect en voorkomt vlekken. De behandelde natuursteen wordt dweil- en onderhoudsvriendelijker.

HMK P336 Antiek-marmerbeits donker is alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Inhoud

fles van 1 liter

Vooraf

Lees voor het gebruik het etiket van het product goed door. Alvorens het product aan te brengen, dient u het vloeroppervlak goed te reinigen en ca. 24 uur te laten drogen. De restvochtigheid mag niet boven de 2% zijn. Schakel de vloerverwarming 2 dagen voor het verwerken van de marmerbeits uit.

Verbruik

De benodigde hoeveelheid HMK P336 Antiek-marmerbeits donker bedraagt ca. 5 tot 10 m2 per liter, afhankelijk van het zuigvermogen van het natuursteen.

Testen

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect en de werktijd te bepalen.

Werkwijze

HMK P336 Antiek-marmerbeits donker wordt met een zachte, niet pluizende doek, schuimroller of zachte blokkwast dun en gelijkmatig aangebracht en uitgewreven tot het oppervlak droog is. Bij zeer sterk zuigende oppervlakken behandeling meerdere malen herhalen. Daarbij moet worden gelet of de voorgaande laag absoluut droog is. Het oppervlak moet natuurlijk koud zijn. Voor gebruik goed schudden! Verwerk alleen dezelfde kleurnummers. Bij verschillende kleurnummers product samenvoegen.

Opslag

Bewaar HMK P336 Antiek-marmerbeits donker met een temperatuur tussen de 12C-25C op een droge koele donkere plaats. Houdbaarheid: ca. 1 jaar

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen.

Waarschuwing
Ontvlambaar. De gebruikte doeken en gereedschap niet in de zon of bij een verwarming te drogen leggen, deze uitvouwen en op een koele plaats laten drogen.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.

Bij twijfel altijd contact opnemen met Nibo Stone. Inlichtingenblad aangaande de veiligheid is op aanvraag verkrijgbaar.

Product vorstvrij bewaren.