REINIGEN EN ONDERHOUDENWekelijks stofzuigen en dweilen is genoeg

Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Na een eenmalige reinigingsbeurt na oplevering, volstaat het wekelijks stofzuigen en dweilen met een daarvoor geschikt middel om het natuursteen zijn optimale uitstraling te laten behouden.

Compositie  Melun  Tut

Vlekken kunnen meestal voorkomen worden door een natuursteensoort te kiezen die past bij de toepassing en het gebruik. Natuursteen kan worden beschermd tegen vervuiling en verkleuring. Al is dat lang niet altijd nodig. Gaat er dan een kopje koffie of een glas wijn om, dan kunt u dat met een vochtige doek opnemen en is er niks aan de hand. Mocht er onverhoopt toch een vlek in de vloer komen, dan trekt deze vaak na verloop van tijd vanzelf weer weg. Heeft u toch een vlek in uw vloer, kijk dan eens bij onze vlekkenwijzer.

Komt er een vlek in de vloer, dan trekt deze vaak na verloop van tijd vanzelf weer weg.

Vooral bij de wat zachtere natuursteensoorten kan zand na De grote schoonmaak verloop van tijd krasjes veroorzaken. Een goede mat voor de deur houdt het meeste zand al van uw vloer. Kies hier bij voorkeur voor een droogloop/schoonloop mat. Deze zijn verkrijgbaar bij Doe Het Zelf winkels en bij veel zaken met huishoudelijke artikelen bij u in de regio. Zorg er verder voor dat u de vloer regelmatig stofzuigt of aanveegt.

U ontvangt na oplevering een op maat gemaakt onderhoudsadvies voor het geleverde natuursteen. Nibo Stone ontwikkelde een eigen label onderhoudsproducten, gebaseerd op bijna een eeuw ervaring. De productlijn biedt een compleet reinigings- en verzorgingspakket voor het onderhoud van uw natuurstenen of keramische vloer. De onderhoudsproducten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Bestel hier uw onderhoudsproducten

Relevante blog(s):

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine