Nibo Stone

Reinigen en onderhouden

Wekelijks stofzuigen en dweilen is genoeg

Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Na een eenmalige reinigingsbeurt na oplevering, volstaat het wekelijks stofzuigen en dweilen met een daarvoor geschikt middel om het natuursteen zijn optimale uitstraling te laten behouden.

Compositie  Melun  Tut

Vlekken kunnen meestal voorkomen worden door een natuursteensoort te kiezen die past bij de toepassing en het gebruik. Natuursteen kan worden beschermd tegen vervuiling en verkleuring. Al is dat lang niet altijd nodig. Gaat er dan een kopje koffie of een glas wijn om, dan kun je dat met een vochtige doek opnemen en is er niks aan de hand. Mocht er onverhoopt toch een vlek in de vloer komen, dan trekt deze vaak na verloop van tijd vanzelf weer weg. Heb je toch een vlek in je vloer, kijk dan eens bij onze vlekkenwijzer.

Komt er een vlek in de vloer, dan trekt deze vaak na verloop van tijd vanzelf weer weg.

Vooral bij de wat zachtere natuursteensoorten kan zand na verloop van tijd krasjes veroorzaken. Een goede mat voor de deur houdt het meeste zand al van je vloer. Kies hier bij voorkeur voor een droogloop/schoonloop mat. Deze zijn verkrijgbaar bij Doe Het Zelf winkels en bij veel zaken met huishoudelijke artikelen bij u in de regio. Zorg er verder voor dat je de vloer regelmatig stofzuigt of aanveegt.

Je ontvangt na oplevering een op maat gemaakt onderhoudsadvies voor het geleverde natuursteen. Nibo Stone ontwikkelde een eigen label onderhoudsproducten, gebaseerd op bijna een eeuw ervaring. De productlijn biedt een compleet reinigings- en verzorgingspakket voor het onderhoud van je natuurstenen of keramische vloer. De onderhoudsproducten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Bestel hier je onderhoudsproducten

Relevante blog(s):

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine