Nibo Stone NL

Floorfriendly, voor vloervriendelijke stoelpootdoppen en -wielen

Als je net je vloer hebt gelegd, ben je er natuurlijk heel zuinig op. Je wilt je vloer zo lang mogelijk als nieuw houden. Dit doe je door regelmatig te stofzuigen, de vloer met de juiste reinigingsproducten te reinigen en de meubels te voorzien van doppen of viltjes. Je wilt natuurlijk niet dat de stoelpoten krassen maken in je vloer. Toch zien we vaak dat er onder meubels de verkeerde doppen, glijders of wielen zitten die niet geschikt zijn voor de vloer. Daarom helpen we je graag op weg.

Vloervriendelijke doppen, glijders en wielen

Nibo Stone werkt samen met Floorfriendly, een bedrijf dat gespecialiseerd is in vloervriendelijke doppen, glijders en wielen ter bescherming van de vloer. Floorfriendly bestaat al sinds 2005 en heeft veel ervaring om de meest uiteenlopende stoelen en meubels te voorzien van de juiste bescherming. Niet alleen om krassen op de vloer te voorkomen, maar ook om lawaai te verminderen.

Gebruikersvriendelijke website, makkelijk bestellen

Floorfriendly heeft een heel gebruikersvriendelijke website waar je in een paar stappen het juiste product kunt bestellen. Middels een keuzehulp selecteer je eerst het type vloer. Voor een ruwe vloer zoals bijvoorbeeld onze Vieux Carbo is een ander type bescherming nodig dan een gladde keramische tegel, zoals bijvoorbeeld onze Classic Stone Collection. Daarna kun je aangeven welk soort stoelpoten je hebt. Rond, vierkant, ovaal of een buis, het maakt niet uit. Voor iedere stoelpoot is de juiste bescherming verkrijgbaar. Ook wordt er nog onderscheid gemaakt tussen hout en metaal en kun je kiezen voor wielen.

Handige meetinstructies

Om te bepalen welke maat je nodig hebt, kun je een schuifmaat gebruiken maar je kunt ook de speciale Floorfriendly linialen en meetinstructies downloaden om tot de juiste maat te komen. Let er wel even op dat je bij het uitprinten van de liniaal je printer laat afdrukken op ware grootte (100%).

De montage van de gekozen producten is ook heel eenvoudig. Een tang, hamer of schroevendraaier is doorgaans het enige wat je nodig hebt. Bij levering worden ook nog eens montagetips mee gestuurd.

Hoe lang gaan de doppen mee?

Hoelang de doppen of wielen meegaan, is natuurlijk afhankelijk van het gebruik en de vloer die eronder zit. Hoe meer weerstand, hoe sneller de doppen zullen verslijten. Dat is onvermijdelijk. Gelukkig kun je de schijfjes die onder de doppen zitten ook los bestellen en zo goedkoop vervangen.

5% korting op je bestelling

Nibo Stone heeft goede ervaringen met de beschermingsproducten van Floorfriendly en adviseert dan ook om deze aan te schaffen voor je meubels ter bescherming van je nieuwe vloer. Van Floorfriendly mogen we je 5% korting aanbieden op je bestelling. Gebruik hiervoor code FF2782 tijdens het bestelproces op www.floorfriendly.nl. Heb je nog vragen over de producten van Floorfriendly? Neem dan rechtstreeks contact met ze op.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Vieux Carbo, Dé landelijke vloer bij uitstek

Ga jij voor een landelijke woonstijl? Dan val je geheid voor onze Vieux Carbo. Deze ontzettend stoere vloer is niet…
12 juli 2022

Blog

Classic Stone Collection, ongeëvenaarde imitatie van klassiekers

In onze interieur- en tegeltrends 2022 heb je al kunnen lezen hoezeer de invloeden van de natuur duidelijk zichtbaar…
01 maart 2022

Blog

Interieur- en tegeltrends 2022

Meer dan ooit werd in de afgelopen twee jaar duidelijk hoe belangrijk het is dat je huis ook echt als een thuis moet…
07 januari 2022
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 215 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Goede ervaring. De bestelde tegels zijn conform afspraak op de juiste plek geleverd. Ook het telefoontje na 3 weken om te vragen of alles na wens is gegaan is erg gewaardeerd. Minpuntje was dat in de mail de verkeerde transporteur vermeld was en dat niet 15 minuten voor levering gebeld is.
★★★★★ ★★★★★
Fam. Noorman
Diverse keren in Nieuwegein geweest voor het uitzoeken van een mooie vloer. Ontvangst altijd alleraardigst. Goede informatie gekregen. Om een weloverwogen keuze te maken kregen wij een tegel mee om thuis te beoordelen. Dit was heel prettig. Want met deze voorbeeldtegel konden wij ook de keuze maken voor de rest van de renovatie. De vloer ligt er nu bijna een jaar en wij zijn er heel tevreden mee. De tegelzetter was aardig, wel moest er hier en daar even een kleinigheid gecorrigeerd worden. Naar tevredenheid.