Nibo Stone

Vloer laten leggen

Onze tegelzetters kennen het product door en door

Natuursteen is een natuurproduct, waarbij geen enkele tegel hetzelfde is. Verschillen in maat en dikte komen voor. Gezien deze toleranties adviseren wij altijd om een ervaren natuursteenzetter de vloertegels te laten leggen. De professionele partners waar Nibo Stone mee samenwerkt, zijn allemaal geschoold in hun vakgebied en hebben ieder jarenlange ervaring met het leggen van natuursteen vloeren, wanden en terrassen. Een tegelzetter die ervaring heeft met natuursteen, is ook op de hoogte van de specifieke eigenschappen van de steen die van belang zijn tijdens de plaatsing. Wanneer u een bekwame vakman inschakelt, wordt met zekerheid het mooiste resultaat behaald.

Maar ook voor van keramische vloertegels leggen adviseren wij een bekwaam tegelzetter in te huren. Keramische tegels zijn vaak van groot formaat en om die reden moeilijker te hanteren. Daarnaast worden ze vaak met een smallere voeg geplaatst dan natuursteen en ook dat vraagt om vakmanschap.

Wanneer je je tegelvloer wilt laten leggen, kunnen wij voor je in onze showroom ook uitrekenen wat de prijs is voor vloertegels inclusief leggen. Dan heb je een compleet plaatje wat het kost.

Wil je tegels leggen in de tuin, lees dan hier Tuintegels leggen

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak