• Lima Black
  Collectie Nibo Stone
 • Champagne
  Collectiie Nibo Stone
 • Titane
  Collectie Nibo Stone
 • Klooster
  Collectie Nibo Stone
 • Melun Nef
  Collectie Nibo Stone
 • Brown Belfort
  Collectie Nibo Stone
 • Melun Tut
  Collectie Nibo Stone
 • Vaduz
  Collectie Nibo Stone
 • Sulmona
  Collectie Nibo Stone
 • Vraag nu ons magazine aan
  Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Natuursteen tegels

Wie houdt van mooie materialen en graag iets bijzonders in huis wil, vindt wat hij zoekt in de uitgebreide en bijzondere collectie van Nibo Stone. De natuursteen vloertegels zijn van een uitzonderlijk kwaliteitsniveau en uniek dankzij natuursteensoort, de sortering, de afwerking en de opvallende kleurstellingen. Je vindt onze collectie vloertegels nergens anders ter wereld.

Compositie Verde Chaumont

Veel tegels uit onze collectie kunnen ook eenvoudig tegen de wand geplaatst worden. Daarnaast heeft Nibo Stone een aparte collectie, speciaal voor de wand van je woonkamer, badkamer of andere ruimte in huis.

Natuursteen tegels die bij jouw situatie én smaak passen

Natuursteen is er in vele soorten, afmetingen, kleuren, legpatronen en oppervlaktebewerkingen en bovendien voor iedere smaak. Net of de natuur het zelf zo bedoeld heeft. Kiezen is dan ook niet gemakkelijk met zoveel keus. Welke inrichting past bij jouw persoonlijkheid en lifestyle? In welke ruimte komt de vloer? Hoe is de gezinssamenstelling? Hieronder ontdek je de vloer die bij jou past.

Voor een persoonlijk advies en nog veel meer tegels uit onze collectie nodigen wij je van harte uit in onze showrooms in Venlo (Limburg) en Vianen (Utrecht). Je bent van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo is het mogelijk om een online adviesgesprek in te plannen of alvast een afspraak te reserveren na 19 januari. Lees hier meer >

Welke vloer past bij mij?


Aurelia Vianen 800 600
In welke ruimte komt de vloer?
Cuivre Chaumont Vianen D
Hoe is de gezinssamenstelling?
Vizela Vianen D 800 600
Welke soort past bij mij?
Noir Vignan Showroom 3 600 X800
Welke stijl past bij mij?
Himalaya Grey 1500
Wat zijn de trends in natuursteen?
Champagne Interieur 1 800 X600
Wat kost een natuursteen vloer?

Interessant voor u


Mock 00016 800 600
Vraag gratis lookbook aan
Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak