• Natuursteenstrips
    Welsi Transport, Venlo
  • Kwartsieten tegels
    De Nieuwe Basis, Doorn
  • Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Gevel

Gevels zijn de blikvangers van onze omgeving en het visitekaartje van de architect. Geen wonder dat ze in het ontwerpproces veel aandacht krijgen. Architecten beseffen dat natuursteen een materiaal is dat niet meer weg te denken is in hedendaagse bouwprojecten. Samen met eigentijdse materialen zoals hout, glas en staal, brengen ze natuursteen tot leven en passen het toe op originele wijze in verrassende concepten.

De toepassing van natuursteen gevelbekleding geeft een unieke uitstraling aan gebouwen, of het nu een ziekenhuis, kantoorpand of particuliere woning betreft. Bovendien verhoogt een gevelbekleding in natuursteen de isolatiewaarde van het gebouw, wat een aanzienlijke energiebesparing oplevert. Natuursteen vergt weinig onderhoud en staat garant voor een gevel die decennia lang mooi zal blijven.

Lees meer over onze gevels of bezoek onze showroom om de mogelijkheden in gevelbekleding te bespreken.

Je bent van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo is het mogelijk om een online adviesgesprek in te plannen of alvast een afspraak te reserveren na 19 januari. Lees hier meer >

Interessant voor u


Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak
Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine