• Monte Catini
  Collection Nibo Stone
 • Louvre
  Collection Nibo Stone
 • Sulmona
  Collection Nibo Stone
 • Vaduz
  Collection Nibo Stone
 • Melun tut
  Collection Nibo Stone
 • Vraag nu ons magazine aan
  Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Hoe is de gezinssamenstelling?

Let bij de keuze van het materiaal op de gezinssamenstelling. Een gezin met jonge kinderen in een eengezinswoning heeft immers heel andere eisen dan een echtpaar op leeftijd in een appartement. Wanneer je rekening houdt met de specifieke eigenschappen van iedere steensoort, kies je niet alleen voor een mooie vloer, maar vooral voor een functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven.

Kies voor een functionele vloer die past bij je gezin en lifestyle, dan kun je jarenlang onbezorgd genieten!

Kleine kinderen vallen veel en hebben dus geen baat bij een gladde vloer. Ook een enthousiast huisdier zal moeite hebben met een spiegelgladde vloer. Een natuurstenen vloer met een stroef oppervlak zoals leisteen en kwartsiet zijn dan een uitkomst. Voor buiten kies je met kleine kinderen beter voor een lichtgekleurd terras. Donkere kleuren absorberen het zonlicht en kunnen behoorlijk heet worden aan de blote voetjes.

De ene vloer is harder dan de andere en zal daardoor minder krasgevoelig zijn. Wordt er veel met stoelen geschoven of brengt de hond bergen zand naar binnen, is het beter te kiezen voor een keiharde vloer zoals tegels van graniet, basalt of kwartsiet.

Relevante blog(s):

Voor een persoonlijk advies over de vloer die bij je past, nodigen wij je van harte uit in onze showrooms in Venlo en Vianen. Je bent van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo is het mogelijk om een online adviesgesprek in te plannen of alvast een afspraak te reserveren na 19 januari. Lees hier meer >

Interessant voor u


Mock 00016 800 600
vraag gratis lookbook aan
Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak