• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels
Nibo Stone

Keuken

De keuken is tegenwoordig veel meer dan alleen de plek om eten te bereiden. Het is ook een plek geworden om tot rust te komen, te socializen en de creativiteit van jezelf of de kinderen de vrije loop te laten gaan. Een belangrijke leefruimte in huis waar natuursteen niet meer weg te denken is.

Een keukenvloer is een sterk belopen oppervlak, vooral bij het aanrecht. Kies daarom voor een steensoort met een hoge slijtvastheid.

Een keukenvloer dient aan nogal wat specifieke eisen te voldoen. De vloer moet waterbestendig zijn en je wil liever niet dat er vlekken in trekken. Daarnaast moet de vloer makkelijk schoon te maken zijn en als er water op wordt geknoeid, mag het niet spiegelglad worden. Ook hygiëne speelt een belangrijke rol. Veel natuursteensoorten voldoen aan al deze eisen en is hèt materiaal voor in de keuken. De verkoopadviseurs in onze showrooms kunnen je precies vertellen welke soorten in uw nieuwe keuken passen.

Relevante blog(s):

Je bent van harte welkom zonder afspraak, maar wil je er zeker van zijn dat onze adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft op een tijdstip dat het jou uitkomt? Maak dan hieronder een afspraak.

Ivm met de aangescherpte Covid-19 maatregelen mogen wij momenteel helaas geen particuliere klanten ontvangen. We doen er alles aan je toch te helpen. Zo zijn er diverse mogelijkheden, zoals een online adviesgesprek. Lees hier meer >

Interessant voor u


Mock 00016 800 600
vraag gratis lookbook aan
Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met ons totaalgemak