• Vraag nu ons magazine aan
    Boordevol inspiratie en informatie over vloertegels

KERAMISCHE TEGELS

De keramische tegels in onze collectie bestaan uit zuivere minerale grondstoffen die worden gebakken onder zeer hoge temperaturen. Hierdoor ontstaat een slijtvaste en duurzame tegel, geschikt voor elke ruimte en makkelijk in onderhoud.

Compositie  Keramisch

De keramische tegels zijn van zeer goede kwaliteit en daardoor kras- en stootbestendig. De plavuizen zijn vrij van schadelijke stoffen, niet ontvlambaar en vuurbestendig.

De zijkanten van de keramische tegels zijn gerectificeerd en daardoor zeer maatvast. De keramische tegels kunnen hierdoor met een strakke smalle voeg gelegd worden. Keramische tegels leggen gaat extra eenvoudig met ons tegel levelling systeem.

Industriële betonlook of warm hout?

Onze collectie bestaat uit keramische vloertegels, keramisch parket en keramische terrastegels in verschillende kleuren en afmetingen. Van grote industriële tegels met een betonlook tot warm ogende parketstroken met houtlook. Lees meer over deze soorten in de blokken hieronder. Ook vertellen we u hier wat een keramische vloer kost en wat de nieuwste trends zijn op het gebied van keramische tegels.

Welke vloer past bij mij?


Keramische Vloertegels
Keramische vloertegels
Compositie Keramisch Hout
Keramisch parket
Compositie Betonlook
Keramische industriële vloer
Compositie800 600
Keramische terrastegels
Wat Kost
Wat kost een keramische vloer?
Trends 2018
Nieuwste vloertrends 2019

Interessant voor u


Banner Lifestye Magazine Wit Nl
Aanvragen inspirerend magazine
Bezoek Onze Showrooms
Bezoek onze showrooms
Nibo  Totaalgemak
Onbezorgd met Nibo totaalgemaak