TEGELS In de groeve met veel zorg geselecteerd

Graag laten wij u kennis maken met de meest unieke soorten natuursteen tegels voor vloer en wand, zorgvuldig verzameld in onze collectie. Het natuursteen voor onze collectie wordt in de groeve eigenhandig en met veel zorg door ons geselecteerd. In onze fabrieken worden de tegels nog eens ambachtelijk bewerkt, zodat een uniek product ontstaat dat nergens anders ter wereld verkrijgbaar is. Een puur en authentiek product dat door zijn eindeloze mogelijkheden en duurzame karakter blijft verleiden.

Natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. De steen heeft een zo goed als onbeperkte levensduur en is de meest slijtvaste vloerbedekking die er bestaat: want zelfs de zachtste marmer is harder dan het hardste parket. Het onderhoud is eenvoudig en niet bewerkelijk. Door de jaren heen wordt de vloer alleen maar mooier. Zelfs na jaren intensief gebruik  behoudt het materiaal zijn natuurlijke schoonheid.

Kenmerkend voor natuursteen is het unieke uiterlijk. De variatie in kleur, structuur en glans is ongekend groot. Geen tegel is hetzelfde. Daarom is het niet verstandig om aan de hand van een voorbeeldtegel een vloer te kiezen. In onze inspiratiecenters in Venlo (Limburg) en Vianen (Utrecht) presenteren wij onze collectie op grote oppervlaktes.

Onze vloer- en wandtegels


Natuursteen tegels
Natuursteen soorten
Keramische tegels
Magazijnopruiming!
Nibo Specials
Reinigen en onderhouden
Vloer leggen
Terrastegels leggen
Interessant voor u

Aanvragen inspirerend magazine
Bezoek onze inspiratiecenters
Onbezorgd met ons totaalgemak
Deel via