Nibo Stone NL

Nibo Wood Brescia: warme uitstraling van hout met alle voordelen van een keramische tegel

01 januari 2023

Houtlook tegels zijn al een aantal jaren heel populair. Dat snappen wij wel, want met deze vloer heb je wel de warme uitstraling van een houten vloer, maar alle gemakken van keramische tegels. Geen gedoe met vlekken, deuken of schuren, maar wel super gemakkelijk in onderhoud en schoonmaken. Een van onze houtlook tegels is de Nibo Wood Brescia. Een prachtige vloertegel in een mooie lichte rustige kleur.

Mock up Keramisch Parket 1

Inspiratie op doen?

Ons online lookbook over keramisch parket staat vol met inspirerende foto's, zodat je een beter beeld krijgt wat er allemaal mogelijk is met deze houtlook tegels. Benieuwd? Bekijk hem hier!

Nibo Wood Brescia 7

Compact en oersterke tegel

De Nibo Wood Brescia is een houtlook vloer gemaakt van gres porcellanato, een keramische tegel die is gebakken onder hoge druk en op een zeer hoge temperaturen. Dit maakt de tegel heel compact, vlekken kunnen hierdoor niet in de tegel dringen. Het maakt de tegel ook oersterk. Krassen krijgen geen kans. Ook zijn de tegels door en door gekleurd. Je hebt dus nooit te maken met slijtage. Het onderhoud is een fluitje van een cent. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een daarvoor bestemd schoonmaakproduct is voldoende om deze vloer jarenlang als nieuw te laten lijken.

Nibo Wood Brescia 10

Mooie brede planken voor een natuurgetrouw effect

Nibo Wood Brecia is licht van kleur en heeft in het geheel een rustige uitstraling. De vloer is gemaakt van brede planken van 25 cm. De planken hebben een lengte van 150 cm en kunnen zowel in verband gelegd worden als in een visgraat patroon. Omdat de tegels na het bakken zijn gezaagd, zijn ze perfect haaks en maatvast. Hierdoor kunnen ze met een kleinere voeg verwerkt worden. Daarnaast hebben de planken een voelbare houtstructuur. Al deze factoren zorgen ervoor dat als de vloer eenmaal is gelegd, deze nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden is.

Nibo Wood Brescia 1

Voor alle ruimtes geschikt

Vanwege de eigenschappen van Nibo Wood Brescia is deze vloer niet alleen voor de woonkamer geschikt, maar ook voor zwaar belopen ruimtes zoals een winkel of de hal. Ook blijft deze vloer decennia lang mooi in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Denk er ook eens aan om de planken tegen de wand te plaatsen, bijvoorbeeld als lambrisering. De tegel is desgewenst ook verkrijgbaar in een dikkere variant voor buiten. Combineer de vloer met vloerverwarming voor extra comfort en een besparing op je energiekosten.

SHOWROOM VIANEN 1500 900 11

Ben je nieuwsgierig naar de Nibo Wood Brescia geworden?

Kom deze vloer bekijken in onze showroom in Vianen. Hier ligt deze vloer op een groot oppervlak. Zo krijg je een goed beeld van de vloer in zijn geheel.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Floorfriendly, voor vloervriendelijke stoelpootdoppen en -wielen

Als je net je vloer hebt gelegd, ben je er natuurlijk heel zuinig op. Je wilt je vloer zo lang mogelijk als nieuw…
03 september 2022

Blog

Een tegelvloer in je slaapkamer

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar tegels zijn ook voor je slaapkamer een hele slimme oplossing. Het is…
29 september 2020

Blog

Kan een houten vloer in de badkamer?

Het leggen van een massief houten vloer in de badkamer is niet aan te bevelen. Hout is een natuurproduct dat zeer…
10 september 2020
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
Anoniem
Zeer GOED !!!! De tegellegger zeer goed!!!