Nibo Stone NL

Ammirazione; keramische tegels van Italiaanse topkwaliteit

Graag willen we je inspireren met een nieuwe trendtegel uit onze collectie: De Ammirazione. Gespot op dé internationale beurs voor keramische tegels (Cersaie – Bologne) en nu te zien in onze showroom in Vianen. De Ammirazione is geïnspireerd op het metamorfe gesteente Kwartsiet. Deze natuursteen is in miljoenen jaren ontstaan doordat de kwartsmineralen uit zandsteen door hitte en hoge druk samensmolten tot een zeer compact en hard gesteente. Kenmerkend zijn de aders en de verschillende tinten die zich mengen op een haast glasachtige achtergrond. De Ammirazione heeft een luxe en exclusieve uitstraling die passen in een klassiek of modern interieur.

Ammirazione grigio 3

Blikvanger voor jouw interieur

De Ammirazione tegels zijn verkrijgbaar in 4 formaten (60x120, 60x60, 30x60 en 120x280 cm) die zich lenen voor zowel de vloer als wandbekleding. Deze tegels zijn leverbaar in een matte of gepolijste uitvoering die onderling weer goed zijn te combineren. De tegels bestaan uit 12 verschillende patronen, dus je zult niet snel een repeterend karakter in de vloer kunnen ontdekken. En om het plaatje compleet te maken zijn in de 4 kleuren ook 4 verschillende decoratieve patronen te krijgen, verlijmd op matjes van 30x30 cm. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wand in mozaiek of wieberpatroon? Dat wordt jouw blikvanger in je badkamer of keuken!

Ammirazione decors

Benieuwd naar Ammirazione?

Bekijk deze serie in onze XXL showroom in Vianen of onze showroom in Venlo. Maak wel even een afspraak met een van onze verkoopadviseurs, dan ben je er zeker van dat jij een antwoord krijgt op al jouw vragen.

Ammirazione Oceano 1

Ammirazione Oceano

De lichtblauwe Ammirazione Oceano is geinspireerd op de karakteristieke kleur van de marmeren grotten in Carrera Lake (Chili) en laat een plezierig kleurcontrast zien van blauwe, beige en cremekleuren. De Oceano leent zich natuurlijk bij uitstek voor de badkamer, waarbij je kunt kiezen uit diverse formaten voor zowel de vloer als de wand. Denk ook eens aan een accentwand wieberpatroon.

Ammirazione naturale 1

Ammirazione Naturale

Is de Oceano je te heftig, kies dan voor de Ammirazione Naturale. De beige kleur oogt natuurlijk, rustig en elegant en de bruintinten combineren mooi met bijvoorbeeld hout. Wanneer je de Naturale toepast in de keuken, krijg je gegarandeerd die luxe en elegante uitstraling zoals op de foto.

Ontdek hier meer foto's van de Ammirazione Naturale.

Daarom kies je voor Nibo Stone
  • Grootste assortiment in hout, natuursteen en keramiek. En er komen regelmatig nieuwe soorten bij.
  • Directe inkoop bij producent of groeve. Dus een gegarandeerde kwaliteit en lage prijzen.
  • Grote beloopbare voorbeeldvloeren in onze XXL-showrooms. Zo zie je pas echt goed hoe de vloer eruit ziet.
  • Deskundig en persoonlijk advies. Wij helpen jou om je droomvloer uit te kiezen.
  • Alles onder 1 dak. We regelen ook de contacten voor het leggen en de vloerverwarming voor je.
Ammirazione Deserto 4

Ammirazione Deserto

Zoek je een kleur met wat meer warmte, dan is de Ammirazione Deserto vast wat voor jou. De Deserto oogt wat drukker dan de Ammirazione Naturale doordat de adering wat meer aanwezig is in de steen. Vind je de Deserto prachtig maar te druk voor de hele ruimte? Combineer deze gerust met de rustigere Naturale, bijvoorbeeld op de vloer.

Ontdek hier meer foto's van de Ammirazione Deserto.

Ammirazione grigio 4

Ammirazione Grigio

Als laatste in deze serie is er de Ammirazione Grigio. Een karakteristieke tegel waar je beslist hoge ogen mee gooit in woonkamer, badkamer of keuken. Ook deze tegel is verkrijgbaar in tegels, panelen en decoratieve wandbekleiding, zoals de hier op de wand toegepaste Octagone. Met een wand van Ammirazione Grigio in Ocatagone-patroon maak jij zeker indruk!

Ammirazione naturale 5

Topkwaliteit en duurzaam geproduceerd

Natuurlijk voldoet ook deze tegelserie aan de strenge internationale ISO-normeringen. Je kunt dus vertrouwen op tegels van topkwaliteit die wel tegen een stootje kunnen. Vanzelfsprekend zijn de tegels ook geproduceerd met respect voor mens het mileu. De fabriek behoort zelfs tot de top 100 bedrijven die in 2022 werden onderscheiden met een award voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ammirazione decors

Benieuwd naar Ammirazione?

Bekijk deze serie in onze XXL showroom in Vianen of onze showroom in Venlo. Maak wel even een afspraak met een van onze verkoopadviseurs, dan ben je er zeker van dat jij een antwoord krijgt op al jouw vragen.

Blogs
Wil je meer weten over dit onderwerp of wil je gewoon inspiratie opdoen voor jouw droomvloer? Lees dan snel verder in een van de blogs hieronder.

Blog

Nieuw bij Nibo Stone: De marmerlook tegels Marmorizzato

Marmer look tegels zijn hot! Dat is niet zo vreemd want deze keramische tegels stralen de luxe en rijkdom uit van echt…
16 maart 2023

Blog

Nuvola, de nieuwste trend in keramische vloeren

Ben je op zoek naar een vloer die moet fungeren als rustige basis voor de rest van jouw interieur? Bekijk dan eens onze…
01 november 2023

Blog

CLAROS: Stoere betonlooktegel

Betonlook is onze specialiteit. De Claros is een betonlook tegelserie met een industrieel tintje, geschikt voor vloer,…
31 maart 2023
Klantenreviews Feedback Company
★★★★★ ★★★★★ op basis van 223 beoordelingen
★★★★★ ★★★★★
sunny faassen
Goed geholpen goede service
★★★★★ ★★★★★
N. Gielen
Mooie showroom, waar de tegels op een groter oppevlak te bezichtigen zijn.